Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 144 245
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
и колкото по темата - НИКОГА ама никога повече няма да си купя нещо на Делимано  Close Имахме блендер и чопър и след един-два месеца се развалиха и вече за нищо не стават. Даже като ги занесох при техник направо ми каза да ги хвърлям
Тези уреди без гаранция ли са?
Не съм поръчвала от тях.

# 301
  • Варна
и колкото по темата - НИКОГА ама никога повече няма да си купя нещо на Делимано  Close Имахме блендер и чопър и след един-два месеца се развалиха и вече за нищо не стават. Даже като ги занесох при техник направо ми каза да ги хвърлям
Тези уреди без гаранция ли са?
Не съм поръчвала от тях.
ами като се обадиш ти казват, че само за гаранцията трябва да дадеш още 40 лв, а те самите струват толкова, така че в моя случай нямаха гаранция 

# 302
Имам чопър на делимано, не съм впечатлена. Не знам друг чопър как работи, но ми се струва,че е малка мощността.Съответно го ползвам рядко. Имаше реклама за филтър за пречистване на вода, но като гледам качеството на чопъра и се замислям.

# 303

ами като се обадиш ти казват, че само за гаранцията трябва да дадеш още 40 лв, а те самите струват толкова, така че в моя случай нямаха гаранция 
Много хитро измислено. ooooh!
Сега и ако кажеш, че при получаване на пратката научаваш това за гаранцията, шапка им свалям на тези. #2gunfire

# 304
  • Варна

Много хитро измислено. ooooh!
Сега и ако кажеш, че при получаване на пратката научаваш това за гаранцията, шапка им свалям на тези. #2gunfire
тарикати са хората Mr. Green дори от един колега на майка ми знам, че "великият им нагревател за вода" за 90 лв изобщо не пасва на всички кранчета, както постоянно твърдят по сто пъти на ден по телевизията, защото той си беше купил и дори не могъл да се монтира никъде  Mr. Green

# 305
Брата на МП работеше една година в Делимано. Беше заявил на всички от семейството, че който го ядосва - ще получава подаръци само от Делимано! Wink

# 306
  • София
Как така ще си плащаш за гаранция? За допълнителна ок... но всички стоки в ЕС, че и у нас имат все пак 2 години законова гаранция...тя къде отива?

# 307
Имам прибори на Делимано. Струваха около 100 лева. Бяха с точки от Пикадили преди време. Голям боклук.

# 308
  • Варна
Как така ще си плащаш за гаранция? За допълнителна ок... но всички стоки в ЕС, че и у нас имат все пак 2 години законова гаранция...тя къде отива?
явно тези от Делимано не признават нито ЕС, нито нищо ... а и сигурно нарочно не дават никаква гаранция, защото продуктите им са под всякаква критика Mr. Green

# 309
Варна ми е далеч за едните еклери. Blush

И аз как преди време щях да се излъжа да си купя Делимано съдове... #Crazy

Въобще...преди време видях реклама тип телешоп на едни клинове.Купувала съм си абсолютно същите, на разпродажба за 10лв. На телешопа казаха,че били ''оформящи''/''стягащи'',нещо такова (а те не с,обикновени китайски клинове си бяха) .Струваха около 80 лв на телешопа,на промоция-80лв. за два чифта. #Crazy Чак се чудя как има такива алчни хора за пари,баламосват всички като нищо!

А една колежка ми се оплака за някакви ножове-рекламирали ги,имали си и ''острилка за ножове'' Mr. Green (не знам как му е името) ,били много,били и скъпи.Купила на майка си за рождения ѝ ден,вика ''Не се лъжи да си купуваш,за нищо не стават,не режат,а онова нещо да ги наточиш не става.''

# 310
  • Gotham City
явно тези от Делимано не признават нито ЕС, нито нищо ... а и сигурно нарочно не дават никаква гаранция, защото продуктите им са под всякаква критика Mr. Green

Е да, Мисенце, ама това е закон, КЗП някой търсил ли е по този въпрос?

# 311
  • Варна
аз лично не съм, но може и някой да се е пробвал с тях... аз реших проблема като се отървах от уредите им и сега ще си купя Браун  Grinning нещо, което трябваше да направя още в началото  Grinning

# 312
аз лично не съм, но може и някой да се е пробвал с тях... аз реших проблема като се отървах от уредите им и сега ще си купя Браун  Grinning нещо, което трябваше да направя още в началото  Grinning
Нее, не си се отървала, щом си ги изхвърлила след съвсем кратко ползване(с такова убеждение останах от постовете ти), а си се набутала с тези мизерници. #2gunfire
Да се надяваме новият ти избор да е сполучлив!

# 313
  • Варна
Нее, не си се отървала, щом си ги изхвърлила след съвсем кратко ползване(с такова убеждение останах от постовете ти), а си се набутала с тези мизерници. #2gunfire
Да се надяваме новият ти избор да е сполучлив!
гледам да съм оптимист и да се радвам, че след два месеца се спасих от тях  Grinning и без това не бях особено доволна  Grinning
и аз се надявам на същото, затова залагам на сигурно  Grinning

# 314
Кашкавал Саяна от Кауфланд . Все едно, че дъвча найлон, отделно го поисках нарязан на шайби, а те не могат да се отлепят, чупят се, а бе направо за нищо не става.

Общи условия

Активация на акаунт