Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 235
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Никога повече няма да купя някакъв нон-фуд от Пикадили. Взех едни стъклени тави, но размерът не ме устройваше и исках да ги върна. Мотаха ме един час, докато ми върнат парите. Нарочно е направено така, за да се откаже човек да връща какво и да е.
Те не фалираха ли напълно? Повечето магазини са затворени "Време е да се обновим" Laughing Какво стана с тях не разбрах. От една от добрите вериги, тотално изпаднаха.

Четох, че вече са една верига, заедно с Карфур. Може би правят някакви ремонти  newsm78 Аз не ги харесвам. В моя квартал отвориха Пикадили Дейли и след 1 година фалира. Някои неща  им бяха ужасно скъпи  Crossing Arms

# 361
  • софия
Скрит текст:
Никога повече няма да купя някакъв нон-фуд от Пикадили. Взех едни стъклени тави, но размерът не ме устройваше и исках да ги върна. Мотаха ме един час, докато ми върнат парите. Нарочно е направено така, за да се откаже човек да връща какво и да е.
Те не фалираха ли напълно? Повечето магазини са затворени "Време е да се обновим" Laughing Какво стана с тях не разбрах. От една от добрите вериги, тотално изпаднаха.

Четох, че вече са една верига, заедно с Карфур. Може би правят някакви ремонти  newsm78 Аз не ги харесвам. В моя квартал отвориха Пикадили Дейли и след 1 година фалира. Някои неща  им бяха ужасно скъпи  Crossing Arms
Бяха. Сега пак са се разделили.

# 362

Аз от много време не съм стъпвала там и не знам. И Карфур бяха такива пипкави при връщане на стока.

# 363
# 364
те тези вече и за пране на пари не стават Wink

# 365
Няма да купя повече прах за пране Ариел, течен, около 65 пранета, който е произведен в Гърция. Същото важи и за 15 пранета, гранули, произведен в Г-я. Тоест, повече Ариел-не.

Не бих купила и повече прах за пране Ленор, гранули, разновидност Букет /цветни цветя отпред/.

Относно Персил
Скрит текст:
ползвам капсулите и за мен са страхотни, аромат и изпиране

и относно Лидъл и ползваните продукти
Скрит текст:
на касата върнаха бутилка червено вино, от което бяха изпити около две чаши, защото вкусът не им допадал. Щях да падна, виното струваше 4,99 евро, касова бележка не съм видяла да дават. Това ми говори /политика на магазина/, че дори и отворен хранителен продукт трябва да може да се върне

# 366

Скрит текст:
на касата върнаха бутилка червено вино, от което бяха изпити около две чаши, защото вкусът не им допадал. Щях да падна, виното струваше 4,99 евро, касова бележка не съм видяла да дават. Това ми говори /политика на магазина/, че дори и отворен хранителен продукт трябва да може да се върне
За Лидъл в България ли става въпрос?
Не съм попадала на такъв случай и ми е интересно, но за отворена развалена боза ми поискаха  касова бележка. Не бях тръгнала да им нося бозата, само ги уведомих да си проверяват този продукт.

# 367
  • Варна

Аз от много време не съм стъпвала там и не знам. И Карфур бяха такива пипкави при връщане на стока.
до колкото знам не само Пикадили, но и Карфур се махат от България, защото били страшно некоректни към доставчиците си и те спрели да ги зареждат  Grinning

# 368

Скрит текст:
За Лидъл в България ли става въпрос?
Не съм попадала на такъв случай и ми е интересно, но за отворена развалена боза ми поискаха  касова бележка. Не бях тръгнала да им нося бозата, само ги уведомих да си проверяват този продукт.

не, тази сцена не беше в Б-я, затова и написах цената в евро. Но примерът го дадох, защото изхождам, че веригата е голяма и следва да има еднакви правила навсякъде  Peace

# 369
От Лидъл :
...
3. Прах ОМО - ужасен, нито пере, нито ароматизира, нищо.
Този ОМО от Лидл беше някакъв си техен собствен внос от Германия и наистина не струваше пет пари.
Лидл са за убиване, защото така развалят доброто име на една от най-качествените марки прах за пране.
Пробвай ей този ОМО
Скрит текст:
да видиш какво се казва пране и ароматизиране.

# 370
Дори и тази пробваната четка трябва да ти приемат, тя все пак е за миене на зъби, не за махане на пломби...
Shocked
И какво, следващият клиент ще си вземе вече използвана четка за зъби ли?

За съжаление, с тези върнати и нахвърляни неща този магазин все повече започва да ми прилича на един битак.
Хм, всъщност незнам какво точно ще направят със споменатата четка, защото е ползвана, но предполагам я бракуват. Ако има много оплаквания и много върнати четки, от маг ще знаят че има проблем с тях и би трябвало към производителя да се обърнат с оплакване... В Метро имаше такъв случай преди години,  масови оплаквания от калъфи за дунапренена възглавница. Год и половина след закупуването и получихме писмо с предложение да я върнем.
Аз съм връщала гофретник в Лидл, който не бях ползвала...само го отворих и затворих..него предполагам са сложили за продажба.На касата само ме попитаха защо го връщаме, в смисъл дали е дефектен или не ни допада.
Дълго стана, извинявам се.

# 371

Майко мила, като се прибрах и включих машинката, звукът - като на мощна бормашина. Викам си - е, това да е, само да не събужда сутрин и съседите този шум! Снощи за пръв път ползвам - боже, след това няколко часа ме боляха зъбите все едно някой ми е натресъл кроше в ченето. Главата на четката освен ротацията прави и някаква умопомрачителна вибрация с отклонение от главната ос сигурно половин сантиметър. Ама нали преди не съм ползвала електрическа четка, си викам - сигурно така работят. Сутринта - втори опит. О, след това се чувствах пак като Роки (по-възрастните знаят за кого говоря) след поредния удар в челюстта. съответно после си проверявах и пломбите дали са ми на място. Каквито и съмнения относно това как би трябвало да работи такъв уред да имах, се изпариха. И този уред заминава към кофата за боклук. И хем си знам, а и не съм такава да се втурвам към евтинийката, особено като ти я поднесат "захаросана". Но няма вечна имунизация срещу простотията.

Толкова цветно описание не бях чела скоро, със сълзи съм се смяла посред нощ, като си представих всичко описано Simple Smile! А въпросният Лидл български ли е и на каква цена беше четката- изкушение( щото редовната им цена никак не е ниска)?

# 372
Скрит текст:

Майко мила, като се прибрах и включих машинката, звукът - като на мощна бормашина. Викам си - е, това да е, само да не събужда сутрин и съседите този шум! Снощи за пръв път ползвам - боже, след това няколко часа ме боляха зъбите все едно някой ми е натресъл кроше в ченето. Главата на четката освен ротацията прави и някаква умопомрачителна вибрация с отклонение от главната ос сигурно половин сантиметър. Ама нали преди не съм ползвала електрическа четка, си викам - сигурно така работят. Сутринта - втори опит. О, след това се чувствах пак като Роки (по-възрастните знаят за кого говоря) след поредния удар в челюстта. съответно после си проверявах и пломбите дали са ми на място. Каквито и съмнения относно това как би трябвало да работи такъв уред да имах, се изпариха. И този уред заминава към кофата за боклук. И хем си знам, а и не съм такава да се втурвам към евтинийката, особено като ти я поднесат "захаросана". Но няма вечна имунизация срещу простотията.

Толкова цветно описание не бях чела скоро, със сълзи съм се смяла посред нощ, като си представих всичко описано Simple Smile! А въпросният Лидл български ли е и на каква цена беше четката- изкушение( щото редовната им цена никак не е ниска)?

Не е български. 13 паунда (такава беше редовната цена в Лидъл-а), демек около 35-на лева. Това според мен е много ниска цена за четка с осем накрайника в комплекта. Ама е красива. Така исках и да е читава. Дано пък само моята е била дефектна.

# 373
Много функции има, нашите и на децата са само с 1 копче, цък-работи, цък-спира.

# 374
  • софия
От Лидъл :
...
3. Прах ОМО - ужасен, нито пере, нито ароматизира, нищо.
Този ОМО от Лидл беше някакъв си техен собствен внос от Германия и наистина не струваше пет пари.
Лидл са за убиване, защото така развалят доброто име на една от най-качествените марки прах за пране.
Пробвай ей този ОМО
Скрит текст:
да видиш какво се казва пране и ароматизиране.

Откъде го купуваш това точно ОМО?

Общи условия

Активация на акаунт