Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 402
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
И аз харесвам плодовите млека на Лидл, наред с тях и други неща са ми вкусни от там. Но вкусното за мен не гарантира, че е качествено. Но пък от друга страна всичката химия е изписана и на саламите от 7 лева килото, и на тези от 30. И не се различава изобщо.

# 586
  • Бургас
От Лидл купуваме от топлия хляб, бадемовия сладолед на клечка, замразени зеленчуци и други дребни неща.
Млечните им продукти Пилос не ми харесват въобще.

# 587
От Лидл купуваме от топлия хляб, бадемовия сладолед на клечка, замразени зеленчуци и други дребни неща.

И топлия хляб и всички сладоледи са със растителни мазнини.  Крайно вредни.

# 588
И аз мисля, че закуските от големите вериги, които виждам, че слагат за печене замразени са по вредни от тези в кварталните закусвални.
Ама иди се разправяй с малоумници! Не схващат разликата май или заради цената!?

# 589
  • София
Агнешко месо от Лидъл - тлъсто и жилаво. То си беше шилешко, но беше с подобаваща "агнешка" цена.
Като цяло, не препоръчвам да се пазарува в Лидъл. И хранителните и нехранителните им стоки  са с лошо качество. Лидъл сега не е това, което беше в началото.
+1 Peace

# 590
  • София

И аз мисля, че закуските от големите вериги, които виждам, че слагат за печене замразени са по вредни от тези в кварталните закусвални.
А защо  си мислиш, че в кварталните закусвални не ползват същия вид вредни  мазнини?
Всички  улични, тестени изделия се правт с тях.

# 591
  • Пловдив
Това изобщо не беше на място. Квалификациите си ги запазете, моля!   Sunglasses
За да не е спам, купих сьомга от Лидл, имаше много кости. Няма да взема отново.

# 592

Да, и те като повечето магазини имат неща, които си струват, ама имат и много боклуци
Аз си взех електрически епилатор и бързо му се развали кабела

# 593
Имам епилатор Браун - от десетина години, че и повече го ползвам, няма разваляне, при това пада по около 4-5 пъти в годината (и предната част се саморазглабя при тези падания).
За да не е спам - стафидите от Лидл (тъмни, в полупрозрачен кафеникав плик) също са боклук.

# 594
И топлия хляб и всички сладоледи са със растителни мазнини.  Крайно вредни.

Закуските ги правят с най-евтиното сирене, кашкавал, колбаси.....
И въобще може ли да ми кажеш кое е това нещо, което се продава и да е полезно? Пилетата- с хормони, зеленчуците-с нитрати, водата- с флуор, млечни продукти- растителни мазнини, захарни изделия- палмови масла....
Няма вече качествена храна. И въздухът....
Само нещо, ако ние си го произведем ще е малко по-качествено Peace

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 14:14 от daniela19

# 595

Добре - посочи ми сладоледи в които няма растителни мазнини .
   Даже в шоколад Нутела има растителни мазнини .
  Друг е въпросът че от растителна мазнина до раст .мазнина има мегдан разлика.
Кокосовото масло също е растителна мазнина и зехтин екстра върджин тоже.
  Не съм някакъв защитник на Лидл точно - но моля ви се дали в останалите магазини всичко е здравословно и качествено Grinning
  Даже така нарочените за био продукти не са чак толкоз био .

# 596

Добре - посочи ми сладоледи в които няма растителни мазнини .
   Даже в шоколад Нутела има растителни мазнини .
  Друг е въпросът че от растителна мазнина до раст .мазнина има мегдан разлика.
Кокосовото масло също е растителна мазнина и зехтин екстра върджин тоже.
  Не съм някакъв защитник на Лидл точно - но моля ви се дали в останалите магазини всичко е здравословно и качествено Grinning
  Даже така нарочените за био продукти не са чак толкоз био .

Абсолютно съм съгласна. Във всички сладоледи има палмови мазнини. А това за Нутелата е направо подигравка.  И е толкова скъпа при това. Да, и "био" продуктите са.... То май вече всичко е био?!?

Вчера купих един сладолед от специална серия в Лидъл без растителни мазнини.  Е, беше много хубав. Но е около 5 лв за около 700мл. Цената не е като за всеки ден. Ние много обичаме сладолед и ядем целогодишно,  но вече доста сме го ограничили точно по тази причина.  Затова смятам да започвам да правя вкъщи,  но пак има проблем - хубавия сладолед е със сметана, а тя пък е с карагенан. Отврат!

# 597
  • София
Преди 2 г. купихме сладолед на клечка от Лидъл. Не го изядохме веднага, отбихмесе в още 1-2 магазина, докато се приберем и оправим покупките.....сладоледа е беше разтопил и беше в 2 части, ао мога така да се изразя: вода и пяна. Изхвърлихме го.

# 598
  • Велико Търново
Уф....ужасно, аз от Пени бях вземала преди време в кутия - по същия начин, една гъста пяна се беше образувала, като гъба Sick

# 599
  • София
Ето на какво попаднах. Мисля, че информацията ще е полезна за всички:

http://www.zajenata.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D1% … B5-news54321.html

Общи условия

Активация на акаунт