Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 355
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
На Крина боба си е такъв от години. А най-гадните им партиди са тези със смесен боб - пресен и стар. Половината се сварява, другата половина - хрупа  Close. Боб от 2год. насам - или от Лидл или от пазара.

# 646
  • Бургас
Ето това

Никаква работа не върши. Все едно съм напръскала с вода.

# 647
  • София
Преди Коледа изхвърлих един пакет боб на Крина. За Бъдни вечер боба го правих с този на Оберон. Бързо увира. Не е лош.

# 648
Анцузи на българския производител ДИНО  #Cussing out #2gunfire newsm61 smile3511 smile3514 Rage Banghead

Бях купила 2 долнища на майка ми за подарък преди има-няма 2 месеца на приличните цени от 22 и 26 лв всяко...И тези дни като дойде за празниците като ги видях на какво приличат и не знаех да се смея ли или да ги взема и да ги тикна под носа на продавачката във фирмения им магазин ,да ги облече на манекените и да ги изкара отпред на булеварда #Shocked tantrum

Те стават само за носене за из къщи и да ходиш в мазето-целите са на фитили,папулки и заваляни топченца!!!!Отвратителен плат с адски слаби шевове от всички страни,порнали се за норматив при положение,че не са видяли никакъв зор ooooh! Плата има вид на кучи анцунг лежал в склад 15 години #Cussing out

Не купувайте ДИНО !!!!!!
И аз не им харесвам нито анцузите, нито блузите. За тази цена качеството е ужасно  Naughty

# 649
  • Варна
Ето това

Аз съм невероятно доволна от този препарат. Чистя с него цялата баня, а за душ кабината е незаменим.

# 650
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Ето това

Аз съм невероятно доволна от този препарат. Чистя с него цялата баня, а за душ кабината е незаменим.
Чак "невероятно" доволна....
Аз не съм доволна от въпросната марка. Купих от същата марка препарат за отпушване на канал за студена вода. Изсипах 2 пакета в канала на душ кабината и нищо не се случи... Обикновено ползвам Тубофло и с него всичко е наред- един пакет и водата се оттича перфектно.

# 651
  • София
На Крина боба си е такъв от години. А най-гадните им партиди са тези със смесен боб - пресен и стар. Половината се сварява, другата половина - хрупа  Close. Боб от 2год. насам - или от Лидл или от пазара.

Рядко правя боб и затова не съм запозната много с марките, но си научих урока. Сега взехме от познат (от едно село) и съм доволна. Peace

# 652
  • София
Анцузи на българския производител ДИНО  #Cussing out #2gunfire newsm61 smile3511 smile3514 Rage Banghead

Бях купила 2 долнища на майка ми за подарък преди има-няма 2 месеца на приличните цени от 22 и 26 лв всяко...И тези дни като дойде за празниците като ги видях на какво приличат и не знаех да се смея ли или да ги взема и да ги тикна под носа на продавачката във фирмения им магазин ,да ги облече на манекените и да ги изкара отпред на булеварда #Shocked tantrum

Те стават само за носене за из къщи и да ходиш в мазето-целите са на фитили,папулки и заваляни топченца!!!!Отвратителен плат с адски слаби шевове от всички страни,порнали се за норматив при положение,че не са видяли никакъв зор ooooh! Плата има вид на кучи анцунг лежал в склад 15 години #Cussing out

Не купувайте ДИНО !!!!!!
И аз не им харесвам нито анцузите, нито блузите. За тази цена качеството е ужасно  Naughty

Аз имам блуза с къс ръкав на Дино, не се е променила от 2-3 г.

# 653
Ето това

Точно този съм го ползвала и съм доволна, не че няма по-добри от него. За цената си върши работа, но не съм го купувала от български Лидл.
Има и нещо друго - дали ползваш един препарат за основно, или за ежедневно почистване, дето става само с едно забърсване. Според мен тези които искат изплакване след употребата им са за основно /в повечето случаи/. Но специалистите могат да си кажат думата, не споря.

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 21:25 от vion

# 654
Преди години ми бяха донесли Формил от Гърция или Италия, не помня вече. Хареса ми, и като отвориха Лидъл в БГ, много се радвах, че ще мога да си го купувам. Да ама не, нищо общо. Та според мен има зночение от къде е купен въпросният продукт.

# 655
Да, аз затова като си идвам пълня куфара си с всевъзможни козметика, почистващи, миещи и други препарати, за да не се кося като си ги купувам от тук и на почти двойна цена.

# 656
  • Бургас
Ето това

Точно този съм го ползвала и съм доволна, не че няма по-добри от него. За цената си върши работа, но не съм го купувала от български Лидл.
Има и нещо друго - дали ползваш един препарат за основно, или за ежедневно почистване, дето става само с едно забърсване. Според мен тези които искат изплакване след употребата им са за основно /в повечето случаи/. Но специалистите могат да си кажат думата, не споря.

Аз си го купих от бг. 3лв е. И за ежедневно почистване не става. Никаква разлика от преди да напръскам, а го оставих да действа поне 30мин. Все едно съм намокрила банята с вода.

# 657
Значи си е точно по темата.

# 658
  • София
За много години!
Благословена да е Новата 2016 година за вас и семействата ви!

Нека поне днес не се ядосваме на некачествени стоки и продукти! Simple Smile

# 659
ЧНГ на всички!Шоколад Милка с цял лешник.като го вкусах се отвратих  Sick лешниците съм сигурна че бяха развалени миришеха ми гангренясало,а шоколада отдолу беше бял явно разтапян вече веднъж и преседял в хладикник.иначе си беше вкусен,ама с тия развалени лешници.докъде стигнаха и шоколада вече да развалят  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт