Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 877
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Все пак не е ФДТ. Обаче от него на мен ми сълзят очите- много са чувствителни... Peace

# 451

Naughty Изобщо не съм на мнение, че е покривен СС крема на Биотен. А съм суха кожа съм, тоест нямам проблем с лятното "разливане" и "изчезването" на фдт и кремове от кожата..... Но покривност на тоя крем.... Rolling Eyes Има още какво да се иска?!!

Присъединявам се към горното. Все едно аз съм го писала- със суха кожа съм; покривност- граничеща с "0" , за поприкриване на несъвършенства пък абсурд. Взех пробичка от anti-age версията. Покривността на стандартния им СС ми се видя същата  Confused (сравних на място на ръка)

# 452
  • гр.Добрич
Биотена въобще не е за мазна кожа. Толкова е течен и лесно се разнася. На мен ми мирише на спирт или нещо подобно, така че е възможно да люти на очите. иначе ми харесва като го нанасям.

# 453
Моята кожа лъсва много лесно и бързо, а с него се държи  доста прилично. Peace

# 454
За мен най-добрият СС крем среден клас е този на Лумен. Сравнявам с ББ-та и СС-та на Лореал, МФ, Римел. По-висок клас не съм ползвала, имам фдт на Шанел, ИСЛ, Диор. Не бих дала 100лв за ББ крем, като например Герленския. Тествах най светлия и средния, еми не ми паснаха, а и при по-дълго носене не ми допадна, иначе ароматът на виолетки е  Heart Eyes

# 455
elian би ли споделила моляте с каква кожа си и какво не ти допадна в ВВто на Герлен?
Мислех да пробвам новото СС на Шанел, но докато се натуткам ме изненадаха с подарък ВВ на Герлен. Заради по-ниския ф-р (30 SPF) съм го слагала 1 път.
Притесняваме и дали няма да ми изсушава кожата..

# 456
Аз май съм объркала темата, писала съм тук, вместо в тази за ББ кремовете Blush
Фигс, аз още като излезе ББ -то на Герлен му се бях наканила, добре че 2 пъти ходя, тествам на по-голям участък по лицето, излизам навън и сравнявам. Първият път ми се видя ок откъм всичко- цвят, разнасяне, ефект след 2-3 часа. Но, бях с фдт. Вторият път всичко беше различно, отидох само по крем Laughing, тествах светлия и средния нюанс, единият ми беше светъл, другият тъмножълт. Не ми се сля с кожата, стоеше на петна, след 2 часа ефектът беше все едно съм с най-евтиният фдт, даже и от виолетките нищо не беше останало. Но най вече ме отказа това, че не си намерих цвят, колкото и да ме убеждаваха 'консултантките', че мидиъм нюансът е моят, хаха. Знаят, че често купувам ако харесам нещо, че съм редовен клиент и пак 'мижи да те лажем' ooooh!
А, и друго, аз затова първоначално го харесах, защото по ревюта го дават и грижа за кожата, освен цвят. Наистина има една идея подхранване, в никакъв случай няма да ти изсуши кожата, напротив, ползвай си го без притеснения Flutter
С нормална към суха кожа съм по принцип.

# 457
Аз съм на обратното мнение, доволна съм и това е единственото ББ, което ползвам вече над 2 години сигурно. Зимата с най-светлия цвят, лятото с мидиума, но той наистина идва малко тъмен и го смесвам понякога със светлия на Joli Teint. Дава много естествено покритие, озарява, а ароматът е много приятен (приятелят ми всеки път отбелязва колко хубаво ухае лицето ми). Никога не ми е ставал на петна. Моята кожа е комбинирана, покритието е леко, но пак е много повече от болшинството ББ-та.

# 458
Благодаря ви момичета   bouquet Elian  дано и аз го усетя подхранващ  Praynig
Моят цвят е средният (medium) наистина жълтее, но хайде, мен вече ме е целунало леко слънцето, така че не седеше фрапантно.
Проблемът е, че заради по-ниския ф-р мислех да го оставя за зимата, но тогава ще ми е доста тъмен Confused Карай, ще го мисля (смесвам  Mr. Green) в движение.
Като го понося повече ще споделя как се е отразил и на моята супер суха кожа, че може и друг с подобна да му се чуди.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 16:48 от Figs

# 459
Аз съм на обратното мнение, доволна съм и това е единственото ББ, което ползвам вече над 2 години сигурно.

Той не излезе ли тая година или бъркам?

# 460
не следя темата но да попитам колко време трябва да се исчака преди да се сложи фондиотена или зависи от това каква ти е кожата ?

# 461
Mishe_to88 изчакай 5-10 минутки да попие хубаво кремът и тогава. Зависи най-вече от крема и колко бързо попива в кожата ти, дали е подходящо подбран и т.н.
Друг вариант, който в зависимост от крема и ФДТна, понякога дава мн естествен завършек е непосредствено (в/у още влажния крем) да нанесеш ФДТна и да ги разнесеш заедно.
3ти вариант- за още по-леко покритие, е да смесиш отделно малко крем и ФДТ.
Пробвай и виж с твоите продукти как ще ти хареса най-много  Hug

Аз съм на обратното мнение, доволна съм и това е единственото ББ, което ползвам вече над 2 години сигурно.

Въпросът не е към мен, а и до съвсем скоро се интересувах единствено от корейски ВВта (на европейските гледах с голямо пренебрежение Crazy и въобще не ги следях), но съдейки по ревютата в нета е излезнал 2013г., преди април месец.
* Иии... моят цвят всъщност е 03 Natural (а не medium  Blush)

# 462

Нали говорим за ББ крема на Герлен - Lingerie De Peau? Ти май имаш предвид Бейби глоу, който излезе тази година.

# 463
Мда, добре стана, че попитах. Аз имам предвид точно Бейби Глоу, за него писах и дадох отзив. Значи сме писали за различни продукти ;-)Lingerie de Peau BB cream не съм тествала, след една неуспешна покупка на Герленски фдт.
Хубаво ще е Фигс да се ориентира с инфото Peace

# 464
  • София
И аз да се включа лекинко по темата със сс и бб. Моята кожа е смесена и най-добре ми се отразява сс крема на Ести. Единсвения минус е ниската защита 10 фактор, но попива мн добре не ми мазнее, няма силна миризма и с една дума все едно нямам нищо на лицето си а тена е супер. пробвах и сс-то на Шанел, но Ести ми е фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт