Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 115 559
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, моля препоръчайте ми компактен ФДТ с добро покритие, подходящ за комбинирана към мазна кожа. Досега любим ми беше Guerlain Parure compact fdt, но предполагам са го спрели от продажба, защото не го откривам никъде в моя цвят. Спряла съм се на Lingerie de Peau, но все още се колебая дали да го поръчам, понеже чета противоречиви мнения за него.
Аз тествах Lingerie de Peau пудрата, малко след като я заредиха, много ми хареса, но консултантката успя да ме обърка за цвета 02 или 12 да си взема. Още не мога да реша кое от двете е подходящо за мен. С комбинара, към мазна лятото кожа съм.
Освен това много искам да пробвам минерална пудра на BelláPierre, не мога да избера коя е по подходяща за лятото Guerlain или BelláPierre, да не запушва пори и да не омазнява  Thinking Моля, ако някой може да сподели впечатление от по дълго ползване?
Изчетох ревюта, но ... са противоречиви.

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 10:16 от Casyopea B

# 181
Влизам да похваля blur perfector-а на Ив Сен Лоран.Приказен,за сухи кожи е истинско блаженство.Отивам да го разнося и ако някой се интересува от ефекта му под фдт в жегите да пише,ще отговарям Simple Smile

# 182
  • Пловдив
   Може ли да дадеш малко повече информация за продукта!

# 183
  • Варна
Здравейте!
Някой да е ползвал ББ крема на Микса против зачервяване? И ако може да споделите впечатления:-)

# 184
  • София
Красавици, някой има ли представа от къде мога да си намеря този ББ крем
Има много добри отзиви за него в блог пространството, и с този фактор направо ме грабна...

# 185
Здравейте!  Hug
От къде в София мога си купя REVLON COLORSTAY? Heart Eyes

# 186
  • София
Здравейте!  Hug
От къде в София мога си купя REVLON COLORSTAY? Heart Eyes
От Мория и Бонжур. Peace

# 187
Ревлон има и в Дъглас Hug

# 188
Влизам да похваля blur perfector-а на Ив Сен Лоран.Приказен,за сухи кожи е истинско блаженство.Отивам да го разнося и ако някой се интересува от ефекта му под фдт в жегите да пише,ще отговарям Simple Smile

И аз се интересувам, кожата ми е много суха и се чудя какво да си слагам под фдт-на ми вече

# 189
Ами само днес бях с него,утре пак ще го сложа.Има много миниатурни златни частици,които придават много свеж вид.Консистенцията е силиконова,но много приятна за носене.Заглажда добре порите и фините линии и фон дьо тена се маже като масло.На първо четене съм впечатлена.Над него сложих Диор Форевър и Свободната пудра на Шанел,но излязох в най-голямата жега и не можах да усетя как се държи newsm78

# 190
Благодаря на всички, които се включиха с отговор по моя въпрос   bouquet Ще пробвам Double Wear. В сайта на Estee Lauder видях, че се произвежда и в компактна форма. Остава само да го издиря за тест  Simple Smile

# 191
Някой има ли впечатление от фон дьо тените на Боби Браун?
Интересува ме такъв, който е подходящ за мазна кожа със средно покритие Mr. Green

Hug

# 192
  • София
Не и в Дъ Мол. Peace

# 193
Копче, от кога няма? Преди май съм виждала, на входа на колоната където е Артдеко, от другата страна.

# 194
  • София
Копче, от кога няма? Преди май съм виждала, на входа на колоната където е Артдеко, от другата страна.
Ами сигурно година ще стане. Аз също живеех с мисълта, че си стои там постоянно, понеже го подминавах по навик, докато един ден се вгледах и видях, че са поставили там Лореал. Grinning
Попитах и ми казаха, че са прекратили предлагането им в този им магазин. За другите места не знам. Не ходя. Но от тогава си знам, че не се предлага вече, понеже и питах. Peace

Общи условия

Активация на акаунт