Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 115 566
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Аха, аз изобощо не съм регистрирала липсата  Embarassed

# 196
Ами само днес бях с него,утре пак ще го сложа.Има много миниатурни златни частици,които придават много свеж вид.Консистенцията е силиконова,но много приятна за носене.Заглажда добре порите и фините линии и фон дьо тена се маже като масло.На първо четене съм впечатлена.Над него сложих Диор Форевър и Свободната пудра на Шанел,но излязох в най-голямата жега и не можах да усетя как се държи newsm78

Звучи ми добре. Ще може ли като го поразносиш пак да напишеш впечатленията си  Praynig  Simple Smile

# 197
В Дъглас в Сердика със сигурност има Ревлон Peace

# 198
И в Дебенхамс и в Елитис

# 199
Благодаря момичета, намерих го в Бюти зоната в Мол София  Heart Eyes

П.П.
Между другото аз май както винаги не си уцелих цвета, взела съм 320 True Beige, но ми идва тъмен, дали да го сменя с 220 Natural Beige, или да го смесвам с по-светъл. Толкова исках да си го купя и сега ми се изпари щастието като се гримирах. Sad

Последна редакция: чт, 07 май 2015, 11:21 от Lady Vi

# 200
И на мен ми се прииска пак да пробвам Ревлон колор стей за мазна кожа. Веднъж го купих, но 320 ми дойде адски тъмен. Сега няма къде да тествам, пък не ми се ще да поръчвам на сляпо и да трупам неуспешни покупки. Чудя се между 180 и 220. Продавчката, когато го купувах каза, че 220 изобщо не зареждала защото бил много розовеещ и стоял много неестествено. Thinking или ме излъга за да купя 320.

Малко нахално, но ако някоя от вас ползва тези цветове, да ми прати съвсем малко за проба. Praynig
Мога да пратя от моя или нещо друго да измислим.

Аз съм вече повече от година с Клиник анти-блемиш 03 fresh neutal и всъщност съм доволна, но пак ми се прииска да имам нещо супер покривно за по-специални случаи.

# 201
Като съм без автобронзант ползвах 180. Питай в темата за размяна на козметика.  Hug

# 202
  • Варна
Влизам да похваля blur perfector-а на Ив Сен Лоран.Приказен,за сухи кожи е истинско блаженство.Отивам да го разнося и ако някой се интересува от ефекта му под фдт в жегите да пише,ще отговарям Simple Smile

Аз, честно да си призная много се заинтригувах от този продукт...не успях обаче да се ориентирам в разликата между него и touche eclat blur premier  Blush

# 203
Момичета Lasting performance Max factor как е като покривност, знам, че е много покривен и издържлив, но лъсва ли кожата с него?Мнения имате ли.
Търся нов фон дю тен, но да е мат задължително.Насочила съм се към макс фактор, Булжоа или Ревлон.Нещо в този цениви клас.
Ще ми препоръчате ли?

# 204
Jorjeta,извинявам се ако съм ви подвела Praynigот бързане е,това имам предвид

# 205
Здравейте, имам въпрос, по скоро мнооого въпроси
Дано съм на правилното място. Ако не, моля да ме насочете с линк, благодаря.
Та, не се гримирам, когато е належащо излизам купувам си просто фон дьо тен, спирала, подлзвам 2-3 пъти и вече са с изтекъл срок на годност.
Смятам обаче да променя нещата, с оглед на възрастта най вече.
Моля да ме насочите към продукти, които са с възможно най добро качество.
За бяла козметика ползвам Филорга, та не искам резултатът ми да бъде - пръскам пари за кремове, от горе мажа с боклуци и равносметка 0
Благодаря ви!

# 206
Хубаво беше да споменеш с каква кожа си и какво по-точно търсиш.  newsm78

# 207
  • Варна
Jorjeta,извинявам се ако съм ви подвела Praynigот бързане е,това имам предвид...

Да, да...аз разбрах   bouquet, но докато търсих да видя как изглежда ми излезе и другият блър...и ми стана интересно каква е разликата в двата продукта  Thinking

# 208
Да, права си  Embarassed
Кожата ми е смесена, търся фон дьо тен и пудра, може би и друго би ми свършило работа, но съм боса босонога по темата с грима  Embarassed Embarassed

# 209
  • варна
Момичета Lasting performance Max factor как е като покривност, знам, че е много покривен и издържлив, но лъсва ли кожата с него?Мнения имате ли.
Търся нов фон дю тен, но да е мат задължително.Насочила съм се към макс фактор, Булжоа или Ревлон.Нещо в този цениви клас.
Ще ми препоръчате ли?

Да,лъсва кожата след около 2-3 часа,независимо,че ползвах и пудра!И не е чак толкова покривен,нито пък издръжлив.Ако човек не е ползвал нищо по-добро,може би ще се впечатли,защото покрива добре,заглажда,нооооо никак не е за мазни кожи.По-добре виж 3в1 на Макс фактор или новия мус на Ла Рош Посе.За друг в този ценови клас,който да отговаря на нуждите ти, сега не се сещам.Дано и другите момичета да дадат идеи.

Общи условия

Активация на акаунт