Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 115 570
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, тук съм чела, че много хвалите Bourjois healthy mix и реших да си го взема.
Но май не е моя фон дьо тен. Почти няма покривност, а след 1 час лъсвам. И при вас ли е така?
Може ли да ми препоръчате нещо около тази цена, с добра покривност, но все пак да не стои като маска..И най вече без "ефект" лъсване. Grinning
От години ползвам фон дьо тените на Мейбълин, изпробвала съм ги всичките до 1..
От матиращия кожата ми се изсушаваше много и ставах на петна. Хареса ми SuperStay като покривност, но след 3-4 часа пак лъсвах..
Миналия ден се зазяпах по един на Римел, как са като качество?

# 211
  • Пловдив
Може ли мнение за този СС крем http://www.ebay.co.uk/itm/Clinique-Moisture-Surge-CC-Cream-Colou … 5587284&rt=nc
Този, който ползвам от доста време, няма цветове, а искам да пробвам и нещо друго, но незнам как да избера цвят  newsm78

# 212
  • Пловдив
Също да питам и за този http://www.ebay.co.uk/itm/Eveline-Diamond-Gold-Moisturizing-and- … 2382382&rt=nc

Не го намирам в БГ, някой виждал ли е по нашите магазини

# 213
Момичета, тук съм чела, че много хвалите Bourjois healthy mix и реших да си го взема.
Но май не е моя фон дьо тен. Почти няма покривност, а след 1 час лъсвам. И при вас ли е така?
Може ли да ми препоръчате нещо около тази цена, с добра покривност, но все пак да не стои като маска..И най вече без "ефект" лъсване. Grinning
От години ползвам фон дьо тените на Мейбълин, изпробвала съм ги всичките до 1..
От матиращия кожата ми се изсушаваше много и ставах на петна. Хареса ми SuperStay като покривност, но след 3-4 часа пак лъсвах..
Миналия ден се зазяпах по един на Римел, как са като качество?
Преди време си взех този:. Не останах впечатлена нито от покривноста, нито от текстурата, нито от завършека.Много бързо лъсвах, аз съм със смесена кожа.Защо не пробваш Макс фактор 3 в 1 ?
В пъти по-добър е от Буржоа - и от към матиране и от към покривност.При мен също така няма и свличане към края на деня.

# 214
Аз не намерих Фдт,от който да не лъсвам след 3-4 часа. И база ползвам, и пудра. И след професионален грим също.

# 215
Може би си зависи и от кожата.
Аз съм с доста суха кожа, но челото ми и особено брадичката бързо лъсват.
И матираща пудра върху фон дьо тена не помага.

blackpearls, благодаря!  bouquet

# 216
Аз си взех на Римел wAKE ME UP.Не отидох за него, но нямаше тези, които търсех и честон казано не ми се занимаваше.Взех го от провинцията.Дълго време избирах нюанс, айвъри-най-светлото взех.
Фон дю тена и хубав, стои супер естествено, хидратира, мирише на зелена ябълка.Не позволява наплъстяване, не е супер покривен.Прикрива несъвършенства, но не много добре.Може би е по-подходящ за суха кожа.Има блестящи частици.Много, много добре стои и се сля с кожата ми идеално.
За кожа без особени недостътъци е идеален.На мен ми допада това, че е стои супер естествено.
За да не ти лъщи-пудра е решението.Или матиращ фон дю тен-при мен това работи и ми издържа цял ден без изобщо да се свлича.Мейбълин фон дю тените ползвах много години, но те се свилачт ужасно от кожата.Иначе не са никак лоши като покритие, нюанси и  вида на кожата изтлежда добре с тях
Аз вече се убедих и си ползвам задължително и пудра.Също съм с комбинирана кожа.

# 217
  • София
Здравейте, моля препоръчайте ми компактен ФДТ с добро покритие, подходящ за комбинирана към мазна кожа. Досега любим ми беше Guerlain Parure compact fdt, но предполагам са го спрели от продажба, защото не го откривам никъде в моя цвят. Спряла съм се на Lingerie de Peau, но все още се колебая дали да го поръчам, понеже чета противоречиви мнения за него.

Явно не само аз страдам за този продукт (Guerlain Parure Crystal Pearl compact fdt) Sad((. Опитай да го замениш с Parure Gold compact fdt, но там цветовете са по-тъмни - 02 е по-жълтеникав и тъмен, при мен не съвпада съвсем с естествения цвят на лицето. От друга страна не е толкова свеж цвета, по-матов е и липсва перленият нюанс, който толкова освежаваше тена. Проблемът е, че и той не се намира много-много вече. Явно и него ще го изтеглят от пазара, което е голяма щуротия #2gunfire

Lingerie de Peau не ме радва никак - покривността е много малка, задължително е да се нанесе или някакъв тониращ крем, или ФДТ отдолу. А при Parure (независимо кой от двата типа) точно това ми харесва, че е доста покривен и траен. Иначе Lingerie е приятен като текстура и аромат, но дотам.

# 218
  • Варна
Някой може ли да даде мнение за някой от компактните фдт-ни на Шисейдо? Ползвам на Герлен в момента, но ми се иска да сменя вече, че сигурно пета опаковка купувам. Или пък да препоръчате друг, читав такъв Simple Smile

# 219
Момичета какво мислите за базата на Катрис? Коя от двете е по-добра? Запушват ли порите?

# 220
  • Viena
Искам да си взема хубава,лека пудра,но коя?

# 221
  • София
Какво значи лека? И каква търсиш прахообразна или компактна? От кой ценови клас?

# 222
  • Viena
Искам по-висок клас пудра,аз сега ползвам на Kryolan  фдт и пудра,но искам да ги сменя.

# 223
  • София
Препоръчвам ти Chanel Vitalumiere compact Peace

# 224
  • Бургас
Някой може ли да даде мнение за някой от компактните фдт-ни на Шисейдо? Ползвам на Герлен в момента, но ми се иска да сменя вече, че сигурно пета опаковка купувам. Или пък да препоръчате друг, читав такъв Simple Smile
mari6a, от кой на Герлен си доволна?

Здравейте, моля препоръчайте ми компактен ФДТ с добро покритие, подходящ за комбинирана към мазна кожа. Досега любим ми беше Guerlain Parure compact fdt, но предполагам са го спрели от продажба, защото не го откривам никъде в моя цвят. Спряла съм се на Lingerie de Peau, но все още се колебая дали да го поръчам, понеже чета противоречиви мнения за него.

Явно не само аз страдам за този продукт (Guerlain Parure Crystal Pearl compact fdt) Sad((. Опитай да го замениш с Parure Gold compact fdt, но там цветовете са по-тъмни - 02 е по-жълтеникав и тъмен, при мен не съвпада съвсем с естествения цвят на лицето. От друга страна не е толкова свеж цвета, по-матов е и липсва перленият нюанс, който толкова освежаваше тена. Проблемът е, че и той не се намира много-много вече. Явно и него ще го изтеглят от пазара, което е голяма щуротия #2gunfire

Lingerie de Peau не ме радва никак - покривността е много малка, задължително е да се нанесе или някакъв тониращ крем, или ФДТ отдолу. А при Parure (независимо кой от двата типа) точно това ми харесва, че е доста покривен и траен. Иначе Lingerie е приятен като текстура и аромат, но дотам.
Разменям компактния на Герлен, номер 02 - в темата за размяна.

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 18:11 от Мимита

Общи условия

Активация на акаунт