Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 887
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Да, тази е. На мен много ми харесва и като крем - лицето става почти перфектно.

# 421
  • София

В София от къде мога да си я купя?

# 422
  • София
Момичета, да споделите нещо за базите на Make up For Ever? Видях, че в Сефора са намалени, козметиката им изглежда добре, но не съм се интересувала много  Thinking

# 423
Момичета, да споделите нещо за базите на Make up For Ever? Видях, че в Сефора са намалени, козметиката им изглежда добре, но не съм се интересувала много  Thinking
добри са, не им се чуди

# 424
  • София

В София от къде мога да си я купя?

Аз я намерих в Лили.
Иначе съм в издирване на малки магазинчета, които предлагат всичко на Делия.

# 425
  • София
добри са, не им се чуди

О, чудесно, благодаря ти за бързия отговор   bouquet

# 426
  • София
озаряващ с по-течна консистенция фон дьо тен

Пробвай Корф с диамантени частици. Има го в аптеката на CCS. Цената му е около 40 лв., но стои много естествено и озаряващо, като висок клас фон дьо тен. Аз ползвам него и Lingerie de Peau на Guerlain, който е почти 3 пъти по-скъп... честно казано, стоят и ги чувствам по еднакъв начин.

Момичета, на мене проблемът ми е, че в България не зареждат най-светлите цветове фон дьо тен, а двойките са ми леко тъмни - като ги сложа на лицето, стоят добре, но се явява голяма разлика с бялата ми шия и поради тази причина се налага да мажа обилно и надолу по шията и деколтето... което не е особено удобно, особено в комбинация с бели яки и ревери  Mr. Green. А и си е излишен разход на материал, защото шията и деколтето ми, на практика, нямат нужда от "шпакловка"  Confused Мисля си, че ако смесвам или преливам номер 1 и 2, ще мога да постигна правилния тен на лицето, който да се прелее естествено с шията, обаче единици няма никъде (все едно няма бели жени в България!), а без проба не ми се рискува да поръчвам скъпа козметика онлайн... Някой да ме ориентира към качествена марка, която да внася цялата палитра и да има тестери?

Не можах да го открия, моля те за линк   bouquet

# 427
Базата на Lumene заслужава ли си или вие сте доволни от някои по-скъпи.Аз ползвах на есте лаудер и останах доволна,но бих пробвала и друго.Вие какво мислите да заложа на нещо по-скъпо или и тази на Лумен ще свърши работа?   bouquet

# 428
Здравейте,търся фон дьо тен подходящ за смесена кожа,с който да постигам онзи хубав изглаждащ(полиращ) ефект,но да не стой като маска,нямам кой знае какви несъвършенства за прикриване,ценовият диапазон е 50лв.

# 429
Писах в другата тема , но там никой не ми помогна за въпроса ми , а той е ФДТ-ните на Лумене , няма значение точно кои(аз мисля матиращ да си взема)но поне искам да знам , ако някой е ползвал техни да сподели , как са.чета уж , че са хубави , но инфото в нета е много старо.тенкс

# 430
Здравейте , някоя ползва ли матиращ Фон Дьо Тен , ако може да изкаже мнение как стои и какъв изполсва . Благодаря

# 431
  • София
Писах в другата тема , но там никой не ми помогна за въпроса ми , а той е ФДТ-ните на Лумене , няма значение точно кои(аз мисля матиращ да си взема)но поне искам да знам , ако някой е ползвал техни да сподели , как са.чета уж , че са хубави , но инфото в нета е много старо.тенкс

Здравей! Аз също съм фен на козметиката на Лумене. Вкъщи съм пробвала СС крема, Блър фдт и Hydra Drops.

СС крема много ми допадна, но има леки частици. Почти незабележими са на лицето.
Хидра Дробс за лятото би бил чудесен, много е лек, с лек сочен ефект.
Най-новият, Блър, е с по-силно покритие, някак си наистина блърва, прави кожата много гладка.

От доста време не съм ги ползвала, но винаги, когато съм пред покупка се сещам за тях и много се чудя, просто напоследък съм в търсене на нещо мнооого дълготрайно.

Ако мога с още нещо да помогна, питай   bouquet

# 432
Изключително съм доволна от фдт на Макс фактор-Lasting Performance.Някой го беше споменавал тук, благодаря за което,защото благодарение на вас си го купих.Дълготраен, фин завършек, нее брашнян, идеално покритие, и цвят, който ми пасна съвсем добре на лицето-а това при мен много рядко се случва.
Взех най-светлия Айвъри.ПРосто Макс Фактор за пореден път не ме разочароват,мисля, че ще им стана истинска фенка.

Цитат

аз наскоро изхабих цяла опаковка, точно матиращия ползвах, няма да сгрешиш ако си го купиш, много е хубав, но предупреждавам, че не прави чудеса ако имаш проблемна кожа и несъвършенства за прикриване, това за мен е може би най-добрия фдт, който съм ползвала

# 433
  • Бургас
Кой е този матиращ фон дьо тен на Лумене?

# 434
Мимита, Triple stay  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт