Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 915
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
След дълго четене по блогове, статии, гледане на видеоклипове и най-вече след толкова положителни препоръки, си взех най-накрая Armani - Maestro Fusion.

Дават го като един от най-добрите фон дьо тени за мазна/комбинирана кожа. Препоръчаха ми го силно още преди 2г. в Амстердам, но тогава нямах толкова пари и не си го взех.
Още не съм го пробвала на моето лице и не мога да кажа колко е издържлив, но наистина консистенцията му е уникална коприна! Истинско блаженство е да го нанасяш на кожата си, чувстваш го супер нежен, лек и хай левъл качество.
Единственото нещо, което не ми харесва е че шишето е с капкомер, като този последния фдт на Ланком (който също е уникален, особено за снимки е перфектен, фотошопва ти лицето от раз Mr. Green), което не е много удобно, но след третия ден вече няма да ми прави впечатление.
Прекрасен избор, дори аз ти завидях за прекрасния избор Peace След този....трудно ще ти хареса нещо друго, всичко ще е компромис след това Simple Smile
Много благодаря Heart Eyes Heart Eyes  ooooh! Стана ми много хубаво като го прочетох коментара ти, знам че не съм сгрешила, просто съм убедена Simple Smile
Алетеа, струва 40 паунда, купих го от Лондон. Не знам в България на каква цена е и дали въобще се предлага.

# 406
Предлага се разбира се на щанда на Армани в Сердиката. Тук е по- евтин. Мисля че е 95 лв. Постоянно има зареждания и на цветове

# 407
Толкова ли е добър този Армани?  Grinning
Аз сега разносих Сефората с капкомера, харесва ми, издържа доста време с пор минимайзер база на Диор, но си личи леко на лицето. Преди него 3 дни носих СС на Шанел, все едно съм без нищо, а в същото време лицето ми е супер, толкова естествен ефект не бях виждала. Мислех да карам с наличните, но много го мисля СС-то.

# 408
  • Бургас
Кой е най-светлият цвят от Маестро-то на Армани, който внасят в БГ?

# 409
  • София
Кой е най-светлият цвят от Маестро-то на Армани, който внасят в БГ?

http://bg.strawberrynet.com/makeup/giorgio-armani/maestro-fusion … /?CatgId=p#DETAIL

# 410
озаряващ с по-течна консистенция фон дьо тен

Пробвай Корф с диамантени частици. Има го в аптеката на CCS. Цената му е около 40 лв., но стои много естествено и озаряващо, като висок клас фон дьо тен. Аз ползвам него и Lingerie de Peau на Guerlain, който е почти 3 пъти по-скъп... честно казано, стоят и ги чувствам по еднакъв начин.

Момичета, на мене проблемът ми е, че в България не зареждат най-светлите цветове фон дьо тен, а двойките са ми леко тъмни - като ги сложа на лицето, стоят добре, но се явява голяма разлика с бялата ми шия и поради тази причина се налага да мажа обилно и надолу по шията и деколтето... което не е особено удобно, особено в комбинация с бели яки и ревери  Mr. Green. А и си е излишен разход на материал, защото шията и деколтето ми, на практика, нямат нужда от "шпакловка"  Confused Мисля си, че ако смесвам или преливам номер 1 и 2, ще мога да постигна правилния тен на лицето, който да се прелее естествено с шията, обаче единици няма никъде (все едно няма бели жени в България!), а без проба не ми се рискува да поръчвам скъпа козметика онлайн... Някой да ме ориентира към качествена марка, която да внася цялата палитра и да има тестери?

# 411

Пробвай Корф с диамантени частици. Има го в аптеката на CCS. Цената му е около 40 лв., но стои много естествено и озаряващо, като висок клас фон дьо тен. Аз ползвам него и Lingerie de Peau на Guerlain, който е почти 3 пъти по-скъп... честно казано, стоят и ги чувствам по еднакъв начин.

Момичета, на мене проблемът ми е, че в България не зареждат най-светлите цветове фон дьо тен, а двойките са ми леко тъмни - като ги сложа на лицето, стоят добре, но се явява голяма разлика с бялата ми шия и поради тази причина се налага да мажа обилно и надолу по шията и деколтето... което не е особено удобно, особено в комбинация с бели яки и ревери  Mr. Green. А и си е излишен разход на материал, защото шията и деколтето ми, на практика, нямат нужда от "шпакловка"  Confused Мисля си, че ако смесвам или преливам номер 1 и 2, ще мога да постигна правилния тен на лицето, който да се прелее естествено с шията, обаче единици няма никъде (все едно няма бели жени в България!), а без проба не ми се рискува да поръчвам скъпа козметика онлайн... Някой да ме ориентира към качествена марка, която да внася цялата палитра и да има тестери?

Не знам дали се интерсуваш единствено от скъпите фон дьо тени. Ако нямаш такива изисквания мога да кажа, че Revlon ColorStay имат много светли нюанси. С първия номер бях направо като призрак, въпреки че кожата ми е много бяла и винаги си взимам възможно най-светлия нюанс. Хубавото е, че го има и за суха, и за мазна кожа.

# 412
  • София
Минавам да се похваля, че открих топлата вода!
По-точно - базата за грим. Не е истина как седи всичко отгоре! Много по-добре!
Взех си база на Делия. Много я харесвам тази марка, обаче никъде не зареждат повече неща от нея.

# 413
Airra, Илли, *Nani*, благодаря!

# 414
  • Бургас

Въпросът ми беше кой номер е най-светлият цвят, който предлагат в БГ - в Дъглас, а не откъде мога да поръчам онлайн.  Peace

# 415
  • София
Взех си база на Делия. Много я харесвам тази марка, обаче никъде не зареждат повече неща от нея.

Това беше и моята първа база, но освен разнасянето на фдт-на, не намирам друга разлика  Rolling Eyes Но и аз очаквах най-вече удължаване трайността на фдт, което не се получава  Crossing Arms

# 416
  • Пловдив

Пробвай Корф с диамантени частици.
Има го в аптеката на CCS. Цената му е около 40 лв., но стои много естествено и озаряващо, като висок клас фон дьо тен. Аз ползвам него и Lingerie de Peau на Guerlain, който е почти 3 пъти по-скъп... честно казано, стоят и ги чувствам по еднакъв начин.

Моля те, дай линк, снимка или изпиши точно наименованието  Hug
PS Намерих го Wink

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 13:47 от Rusalka:)

# 417
  • Велико Търново
Вчера тествах и аз новия СС крем на Шанел - за мое учудване, консултантката ми избра № 30, който ми се видя доста тъмен на ръката, но нанесен на лицето цветът направо заспа Simple Smile Моята кожа е смесена и макар кремчето да е с доста плътна структура, се получи страхотен завършек - лицето стои някак сочно, същевременно си има добра покривност, и не се "стопи" на кожата до изтриването му - след 6 часа. Мисля, че със свободната пудра на Шанел биха били чудесна комбинация и съм на път да го купя. Най-добре си усещах вечерта лицето, след като отмивах СС-то - беше добре хидратирано и много меко на допир Simple Smile Немаловажен плюс за мен е и високият слънцезащитен фактор Peace

# 418
  • София
Толкова ли е добър този Армани?  Grinning
Аз сега разносих Сефората с капкомера, харесва ми, издържа доста време с пор минимайзер база на Диор, но си личи леко на лицето. Преди него 3 дни носих СС на Шанел, все едно съм без нищо, а в същото време лицето ми е супер, толкова естествен ефект не бях виждала. Мислех да карам с наличните, но много го мисля СС-то.

Заинтригува ме....дай линк за СС на Шанел   bouquet

# 419
  • София
http://safo-bg.info/-face-/1335--delia-mineral-velvet-skin.html
Тази ли база имаш в предвид? Някъде в София имали я?
Бях се отказала тотално от базите, защото пробвах почти всичко и ефект не видях от нито една,при това всички от висок клас, но ще направя още един опит....... Прикрива ли добре пори, дребни бръчици...?

Общи условия

Активация на акаунт