Годжи бери

• 108 229
  • 103
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Навярно вече сте позабравили тази тема, но аз искам да ви попитам: пробвахте ли да добавите годжи бери в хранителния ви режим и помогна ли ви да свалите, поне няколко килограма? Аз искам да сваля накъде 5-6 кг. и не знам по какъв начин, ако някой може да ми сподели някоя идея ще се радвам! Благодаря предварително!! Simple Smile

# 76
Ориентирай се към друго нещо, с годжито няма да стане.

# 77
Само с годжи бери или друг вид храна килограми не се свалят Peace
Възможно е да помогне за забързване на метаболизма, но няма ли движение и промяна в хранителния режим просто няма как да се получи свалянето.

# 78
Ами аз принципно танцувам по 6 часа на ден  и ям здравословно. И много се чудя дали да пробвам ! Simple Smile)

# 79
Какво ти пречи да пробваш?
Дори да не свалиш килограми с тях, то поне ще ядеш нещо полезно.

# 80
Ами аз принципно танцувам по 6 часа на ден  и ям здравословно. И много се чудя дали да пробвам ! Simple Smile)

Намали количествата и ще имаш успех!

# 81
Благодаря ви за съветите. Ще пробвам !! Simple Smile

# 82
И аз ям годжи бери редовно, стремя се всеки ден по 20-ина грама. Доколкото знам 20-30 грама са оптималното количество и не е препоръчително да се приема над 50гр.Купувам го в едно зелено пакетче от Кауфланд, което е 70 гр., деля го на 3 пъти. С него със сигурност не се отслабва, но спазвам хранителен режим, ходя на финтес 3-4 пъти седмично и съм доволна, а и на вкус ми харесва. Всъщност е и доста засищащо, хапвам го в едно междинно хранене.

На същия принцип е и лененото семе, както и зеления чай - ускоряват метаболизма, помагат в топенето на мазнини, но приема им между вафли и чипсове пред ТВ няма да помогне по никакъв начин.

# 83
Ей,момичета,не разбрахте ли,че без хранителен режим и движение не става.Не е важно колко показва кантара ,а как изглеждате - съотношение :мускули/мазнини.
Аз съм опитала всичко- гладуването на Лидия Ковачева, диети,чайчета, масажи,всичко...и винаги обратно броене плюс още няколко отгоре.
Няма вълшебни добавки,билки,прахчета, нищо...
Ако имате излишни пари,моля...Но ако искате здрав дух в здраво тяло - йога,танци,малко фитнес/може и вкъщи/,каране на колело с децата,плуване, ходене пеша.Храната-еми ще се лишите от така и така вредното газирано, чипс,шоколадови, тестени и резултатите ще започнат да се виждат...Всичко друго е с временен ефект.Всичко!И един съвет от мен - пробвайте да не хапвате нищичко след 18 часа.Само вода.И разбира се,през деня 2 литра вода, малки порции и движение.Повече се усмихвайте, правете любов, мислете за себе си хубави неща и се обичайте!И пак ми пишете дали има ефект!Ще има, убедена съм!От опит.
А годжито си го хапвайте за енергия.Аз лично пия всеки месец 10 дни преди цикъла опаковка жен-шен с пчелно млечице за 5 лева.Прочетете малко инфо.Нямам ПМС,имам енергия, желание за секс и за живот.Е,малко ми се подува коремът,но се търпи.Пила съм и Агнес, както и Див ямс за регулиране на хормоните.Резултатът е ,че състоянието на кожата ми се подобри ,така че вече не ми излизат пъпки по лице и гръб.Не гледайте симптомите, търсете причините, ако не мърда кантарът и мерките ви.,Успех!
Тинтири - минтири и безброй клишета. Ходете на Йога И правете любов. Ами ако не искаме , или пък не можем. Аман от любовчийки.

# 84
Аз онзи ден си взех годжи бери от Кауфланд. Произход: Чили, според табелата.
Не съм го пробвала, не очаквам и да слабея, по-скоро ще го хапвам заради полезните хранителни съставки в него Peace

Едит: Сега погледнах пакета - пише си Китай Crossing Arms Яд ме е, че още в магазина не погледнах!

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 15:13 от Зизy

# 85
Едит: Сега погледнах пакета - пише си Китай Crossing Arms Яд ме е, че още в магазина не погледнах!

Ох, голяма каша става с това годжи бери.

Май ще се окаже, че вносът от Китай не се контролира дали е/ не е бъкано с пестициди и други буклуци.

При мене попадна писмо от Зам. Министър на земеделието Цв. Димитров, в което пише, че у нас  "годжи бери е в групата на декоративните растения".
(не успявам да кача писмото като снимка, за да го споделя, но мога да го пратя по имейл).

Значи според Министерството на земеделието и храните (МЗХ) годжи берито в магазините се продава с цел украса (все едно е шишарка  #Crazy), но НЕ е храна.
Излиза, че никой не контролира вноса за съдржание на вредни вещаства.  #2gunfire О, и МЗХ не смята, че някой в БГ яде годжито.

А то годжито е китайски домат - поне така се класифицира според ботаниката и европейските регламенти.

Както и да, ще пиша до МЗХ, за да питам дали контролират вносното годжи като храна.

# 86
Здравейте !
Искам да ви попитам на каква цена са тези ягоди и по колко са в опаковка ?
Благодаря предварително Simple Smile

# 87
Здравейте !
Искам да ви попитам на каква цена са тези ягоди и по колко са в опаковка ?
Благодаря предварително Simple Smile
явно не ти се чете цялата тема. цените варират от около 25лв/кг нагоре до над 50лв/кг и има различни разфасовки, но заключението от темата като цяло е, че от тях няма видим ефект в свалянето на килограми.

# 88
Здравейте поръчахме си годжи бери от упътването нищо не разбирахме по колко на ден се хапват

# 89
Чудя се как може големи хора да се хващат на такива елементарни и глупави реклами.
10 кг, ама друг път.
Мернах абсурдни реклами в нета. Чак в анорексици се превръщали уж  Joy
Плода е полезен, има витамини и минерали, ама да се отслабва, моля ви се.
Особено ми хареса една реклама как едно момиче по цял ден се тъпчело с боклуци. Купила си годжито и го почнала. Ама продължила да се хрантути като за световно. И станало чудото, стопила се  Joy
Лично аз мисля да си ги взема заради селена в тях. Ще си хрупам на ден по 5-6 плодчета.
Ще се отчета след месец колко съм свалила. В една реклама точно така пишеше. На ден от 5 до 7. Цената е 50 лв. Аз мисля да дам 3-4 лв за сушените плодчета. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт