Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 391
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • Керодиспансера
Дано да е жив, за да си каже  Naughty иначе хич не ми трябва ooooh!
Не може Ках да изостави сега Елиф - не сме видяли снимките с коня  Peace с кученцата бяха в тая серия  Peace

# 346
  • в подножието на планината

Не искам Кахраман да се върне при Дафка... smile3511 smile3511 smile3511

# 347
  • Керодиспансера

Тя кога успя да разбере, че и да довтаса в болницата ooooh!

# 348

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 00:24 от MAMA-AN

# 349
  • Плевен / София
Горката Елиф.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

За съжаление любовта на Кахраман сигурно ще бъде до тук.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
глупости от къв зор
няма се откаже , дори и да се събере с Дафка няма да спре да я обича Елка и накрая ще са заедно , вярвам в тях.
+1 newsm10 newsm17

# 350
  • Керодиспансера
Колко вярно е казано -"Господи, пази ме от приятелите, от враговете си сам ще се пазя" Peace в случая трябва да го пази от роднините му ooooh! И Керем, и Якуп, и Дафка, и Къймет -всичките от едно тесто замесени  ooooh!

# 351

И аз не искам, ама сигурно така ще стане....
Някога ще се разкрие истината....но какво от това...Келеша провали живота на Елиф и Кахраман....
А Дафка ще тържествува....няма да мога да го понеса да я гледам....

# 352
Горката Елиф.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

За съжаление любовта на Кахраман сигурно ще бъде до тук.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
глупости от къв зор
няма се откаже , дори и да се събере с Дафка няма да спре да я обича Елка и накрая ще са заедно , вярвам в тях.
+1 newsm10 newsm17

Може да я обича, но какво от това....Когато Елиф няма да има дете и няма да има любим човек до себе си....
Елиф е чиста душа, но нещастница....

# 353
  • Плевен / София
Колко вярно е казано -"Господи, пази ме от приятелите, от враговете си сам ще се пазя"
Ели, за съжаление е така.....от "приятел" можеш да получиш такъв удар, какъвто и от враг няма да получиш....за първи път виждам брат, който живее, за да мрази и прави зло на брат си....Шукран все пак е чужда....снаха, но Якуп е брат ....макар и на половина Crossing Arms

# 354
Кахраман каза, че ще се бори със всички за любовта им....
Но ако вземе детето на Елиф и го даде в ръцете на Дафка....а пък не искам да мисля, че отново ще се ожени за нея лъжкиня и интригантка....

# 355
Ще призная на Кахраман, че обича Елиф ,ако наистина се изправи против всички. Сключат брак и заживеят някъде на далеч....

# 356
Колко вярно е казано -"Господи, пази ме от приятелите, от враговете си сам ще се пазя"
Ели, за съжаление е така.....от "приятел" можеш да получиш такъв удар, какъвто и от враг няма да получиш....за първи път виждам брат, който живее, за да мрази и прави зло на брат си....Шукран все пак е чужда....снаха, но Якуп е брат ....макар и на половина Crossing Arms
Прекаляват с отрицателните герои, как пък всички са се заели да тровят живота на Елиф и Кахраман, сякаш си нямат друга работа... Thinking

# 357
Кахраман каза, че ще се бори със всички за любовта им....
Но ако вземе детето на Елиф и го даде в ръцете на Дафка....а пък не искам да мисля, че отново ще се ожени за нея лъжкиня и интригантка....
Не, не могат да ни причинят това... newsm45

# 358
Прекаляват с отрицателните герои, как пък всички са се заели да тровят живота на Елиф и Кахраман, сякаш си нямат друга работа... Thinking

Ами като ги гледам, нищо друго не правят...само с интриги се занимават.

# 359
  • Плевен / София
ще видим какво са измислили "умните" сценаристи..... Thinking
прекалено много и се зарадвахме на тази сватба.... ooooh!до утре момичета..... Heart Eyes
беше ми приятно да бъдем отново заедно....благодаря за споделеното.....но така ще е ....трябват много серии и ще има всякакви "обрати".....сигурно накрая и те няма да си познаят сценария.... Crossing Arms
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт