Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 387
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Мисля да си спестя близките серии, поне докато не мине голямата драма  ooooh!

# 361
  • в подножието на планината
Благодаря за приятната компания... Hug  утре трябва да се става раничко пък и на работата няма да ме питат за Елиф и Кахраман, Laughing така че...Лека... Hug Hug Hug

# 362
Ще видим Кахраман ще потърси ли Елиф...или с Дафка ще го ударят на уиски и ще забрави за Елиф и за бебето.....
Момичета беше ми хубаво, че бяхме заедно и тази вечер. Със съмишленици по-леко се понася жестоката драма.
Фрагмана много ме притесни. Но не съм очаквала друго - Елиф ще е виновна отново...Но дали Кахраман ще има сили да я защити или ще се отдаде на скръбта и алкохола.....
Дано Джелал да му повлия положително....

# 363
Мисля да си спестя близките серии, поне докато не мине голямата драма  ooooh!
Нищо няма да си спестявам. След като съм се хванала на хорото ще го играя до край, колкото и тъжно да е.....

# 364
Кахраман само дано си помисли, че на мястото на Келеша можеше да бъде Елиф и сина му.....

Сега сигурно ще проверят Максут в затвора ли е...Той пък има много стабилно алиби....

Но все пак трябва да се сетят, че Керем е търсил пари - и то много и че дядо му ги е дал...

Но при тази мъка, дали някой ще се сети...ще видим....Поне сценаристите трябва да се сетят.....

Ако Кахраман е отново с Дафка съм сигурна, че рейтинга ще започне да пада....Дано това да спре сценаристите да не ни измъчват с тази змия.....

# 365
  • Плевен / София
Ще видим Кахраман ще потърси ли Елиф...или с Дафка ще го ударят на уиски и ще забрави за Елиф и за бебето.....
Момичета беше ми хубаво, че бяхме заедно и тази вечер. Със съмишленици по-леко се понася жестоката драма.
Фрагмана много ме притесни. Но не съм очаквала друго - Елиф ще е виновна отново...Но дали Кахраман ще има сили да я защити или ще се отдаде на скръбта и алкохола.....
Дано Джелал да му повлия положително....
Ани, Кахраман вече веднъж се опита да си "реши" проблема като се напи....и видяхме резултата....Дефне е бременна...ако го направи отново сам ще си е виновен.....
вече наистина ви казвам лека нощ.....

# 366

Kaderimin Yazıldığı Gün 26.Bölüm Fragmanı

# 367
Гости

Цитат
Ани, Кахраман вече веднъж се опита да си "реши" проблема като се напи....и видяхме резултата....Дефне е бременна...ако го направи отново сам ще си е виновен.....

Ще видим във следващия вторник, а още в петък със снимките и озета ще имаме представа на къде ще избие Кахраман. От него сега всичко зависи. Той е дипломат и може да убеди всеки. Но дали ще има воля да го направи ще видим....И най-важното е любовта му към Елиф....ще видим колко е истинска....

# 368
Няма сън след толкова драма....
Сега всички ще обвинят Елиф - Мерием вече го направи, ще последва обвинения от Къймет, Шюкран, Якуп и све Йорукханови. Кахраман и той ще се чувства виновен.
Ще чувстват вина Човеците, а злите, подлите, лъжците и интригантите ще обвиняват.
А на практика за всичко първо е виновна Къймет. Тя реши, че може да решава Съдбите на членовете на семейството. И не само това...На всяка крачка от нея чувах само лъжи. Тя лъжеше и мамеше сина, който за нея е най-скъпото, ако някой обиди сина й, ще обиди нея.....А до сега подкрепяше Дафка за всичко, във всичките й мръсни дела. Скри от сина си диска на който се вижда, че Дафка се договаря с Максут. Тогава Кахраман с риск за собствения си живот спаси Керем. За благодарност сега Керем взе пари от дядо си, за да плати за убийството на същия този Кахраман.
Опитвам се да разбера Мерием, но не мога, защото знам това, което тя не знае. Че обвинява една невинна жена, защото сина й е пълен глупак. Каква жестокост у един млад човек. Как не помисли, че Елиф в прав текст му каза, че не го обича. Как не помисли, че вуйчо му иска да има семейство със сина си и неговата майка....Какво искаше Керем...с цената на смъртта на вуйчо му, да бъде с Елиф. Защото според мен затова поръча убийството на Кахраман - това си е чист егоизъм, не става въпрос за любов. Защото, когато човек обича някого, той ще е съгласен този човек да бъде щастлив дори далече от него....Същото важи и за Дафка.....Дори Кахраман да се раздели с Елиф, той ще я обича винаги...Е, ще бъде ли щастлива Дафка с Кахраман, когато знае, че дори и да я целува, той ще си представя Елиф.....
Виновни за смъртта на Керем са самият той и "любимата" му баба Къймет...И ако Къймет не осъзнае това, и обвини Елиф, то нищо човешко няма в тази жена......

Нямам представа в каква посока ще тръгне сюжета от тук нататък. Но ако се опитат да изчистят образите на Дафка и Къймет ще бъда много разочарована. Злото е в душата им. Няма как да се променят, дори да си сложат ангелски маски. След всичко което направиха до сега, няма как да ги реабилитирам като зрител. За мен те си остават носители на най-лошите пороци, които съществуват.

# 369
Добро утро! Съмнявам се с Керем да се случи нещо лошо.на логото е той /четиримата/. Но зависи и договора му, за какъв период е подписан.

# 370
  • Керодиспансера
Добро утро !  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Галя  Hug

Да започнем деня с кафе  Peace

До сега какво направи Керем  newsm78 някаква градация или израстване на образа  newsm78 не виждам  Naughty
Първо беше баща му - отхвърли го без да го разбере , принуди с ината си Мериам да се откаже от него и да продължи да бъде нещастна , да продължи да живее без любов и отново някой го е решил вместо нея  Naughty
После се появи натрапчивата му идея , че е лудо влюбен в Елиф , отново без да помисли нито за нейните чувства ,нито да се съобрази със семейството си и най-вече с човека,който му е бил като баща, обичал ,подкрепял и се е грижил за него  Naughty Поиска да я има на всяка цена - даже и с цената на убийство  ooooh!
Даже и сега да умре, сянката му ще тежи цял живот върху Елиф и Кахраман  ooooh!
Искам по някакъв начин да се разбере, че той е поръчал убийството - да ги видя тогава , как Зия бей ще се почуства , че с лека ръка плати това убийство, Каймет , че тя накара Керем да повярва , че може да има Елиф, след като много добре знаеше за чувствата на Кахраман , Якуп, който само за да докаже , че и Кахраман не е безгрешен , тръгна да го черни по вестниците  ooooh!

# 371
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нерви  Hug благодаря ти за снощният превод   bouquet, много ни помагаш да влезем в час  Hug

Aни  Hug пак не си спала от тревоги и размисли   ooooh!

Галя, Ели  Hug

Снощи не можахме да се порадваме, поляха ни със студен душ и...  ooooh! макар и да беше очаквано, все пак ни се отрази зле, като чета и вашите постове.  Peace

Сега за топва дали ще се разбере нещо за случилото се и вината на Керем в това?  newsm78

Аз се замислих и... в първият момент явно всички ще се наострят срещу Елиф и дори Кахраман, но... все пак ще има разследване. В неговият ход няма ли да се търсят и парите, които получи Керем? А телефонът му...  Thinking надявам се да прослушат последните му разговори и... така че струва ми се дори и наистина да е мъртъв ( имам и една надежда да ни подвеждат с фрагмана, че в тези сериали лесно лекуват подобни рани  Wink) ще открият и доказателства за свършеното от него.  
Peace

А снощи в епизода чух и много позната песен, тази на първият танц на младоженците  Simple Smile
Гледащите КПА сигурно я познаха - песента на романтичния фрагман за втори сезон с корабчето Simple Smile

Е, засега това - за повече коментари са нужни още превод и подсказки  Peace

Хубав ден ви желая!  Hug

# 372
Добро утро !
Гале, Ели, Цвети   Hug Hug Hug Hug
Кафето е тъкмо навреме, много драма снощи, а какво ли ще ни очаква следващата седмица направо не ми се мисли... май няма скоро да видим светлина в тунела  newsm78
Фрагмана с руски субтитри : https://vk.com/kaderiminyazildigigun?z=video-21105388_171419122% … bd29bd6b54f32ee96
На това семейство вечно им е виновна Елиф.
До по-късно момичета, работа ни чака.

# 373
  • Плевен / София
Здравейте момичета
серията снощи наистина завърши зле, а  и фрагмана не е по-добър.....в болката си майката казва тежки думи, но защо Елиф да е виновна, че няма "световен мир".....не че Къймет ще си признае някога подстрекателството в чувствата на Керем към Елиф....за умрелия или добро или нищо Crossing Arms
но Керем въобще не зачете ничии чувства освен своите.....това, че си се влюбил от пръв поглед не те извинява за направените простотии след това....трябва и да отговорят на чувствата ти..... Thinkingстига, че ще подпаля рано рано, а работния ден е дълъг.... Naughty
жалко , че радостта им беше кратка....

Скрит текст:

# 374
  • Керодиспансера
Цвети  Hug Диди  Hug Гости  Hug

Прегръдката на змията  ooooh!

Щастливи , но за кратко  Sad

Общи условия

Активация на акаунт