Кафето е готово, преведен фрагман, всичко е ОК

Галя очаквах, че ще спасят Керем, за да поправи грешката си. Но според мен това е края му. Може би първоначално в сценария са мислили да го оженят за Елиф, но зрителите не приеха това, рейтинга падна и с промяната на сценария Керем излиза от сериала.
На мен няма да ми липсва. Първоначално ме заблуди и сега се чудя с какъв акъл съм го харесвала. В епизодите до сега ни показваха изграждането на образа на един егоист, за когото само собствените чувства имат значение, ничии други. Няма да е пресилено ако кажа, че Керем е като детето отгледано от много баби - тоест, той се люшкаше натам насам в зависимост от това, кое е изгодно за него. В началото го видяхме, колко е привързан към Кахраман, защото той се е грижил за Керем като баща. След като Кахраман застана на пътя му, Керем стана много близък с Якуп - дори злорадстваше против Кахраман. Или както казва народа, Керем беше като размамено кученце - интереса клати феса.....
Ели +1
- напълно споделям написаното 
Жестоко си отмъсти на хората, които уж обича. И в смъртта си остана егоист.
Цвети напълно съм съгласна, че ще има разследване, че може би ще стигнат до това, че Керем беше поръчителя на стрелбата, но отново ще свързват това му действие с отчаянието му по загубената любов. И отново Елиф ще бъде виновна. Не вярвам да заловят килъра, който да признае какво точно е искал Керем. Защото ако Зия бей научи, че е платил, за да убият сина му, само ще вдигне ръка и ще сложи точка на въпроса за смъртта на Керем.
Диди следващата седмица нямам представа какво ни очаква, но няма да е добро за Елиф и Кахраман. И така ще бъде много седмици занапред. Змиите ще танцуват своя танц на победата.
Гости, Къймет никога няма да си признае, дори и пред себе си, колко е виновна за случващото се в семейството. Не знам дали забелязахте, колко щастлив беше Зия бей на сватбата, а Къймет изобщо не се радваше. Кахраман унищожи пъклените й планове. Сега отново ще се върне нейното време. Отново ще реди съдбата на сина си....
Момичета хубав слънчев и спорен ден...Да видим какви подсказки ще ни донесе Съдбата през тази седмица и какво да очакваме в следващия вторник....