Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 385
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета  Hug
Кафето е готово, преведен фрагман, всичко е ОК  Peace

Галя очаквах, че ще спасят Керем, за да поправи грешката си. Но според мен това е края му. Може би първоначално в сценария са мислили да го оженят за Елиф, но зрителите не приеха това, рейтинга падна и с промяната на сценария Керем излиза от сериала.

На мен няма да ми липсва. Първоначално ме заблуди и сега се чудя с какъв акъл съм го харесвала. В епизодите до сега ни показваха изграждането на образа на един егоист, за когото само собствените чувства имат значение, ничии други. Няма да е пресилено ако кажа, че Керем е като детето отгледано от много баби - тоест, той се люшкаше натам насам в зависимост от това, кое е изгодно за него. В началото го видяхме, колко е привързан към Кахраман, защото той се е грижил за Керем като баща. След като Кахраман застана на пътя му, Керем стана много близък с Якуп - дори злорадстваше против Кахраман. Или както казва народа, Керем беше като размамено кученце - интереса клати феса.....

Ели +1  newsm10 - напълно споделям написаното  Peace

Цитат
Даже и сега да умре, сянката му ще тежи цял живот върху Елиф и Кахраман

Жестоко си отмъсти на хората, които уж обича. И в смъртта си остана егоист.

Цвети напълно съм съгласна, че ще има разследване, че може би ще стигнат до това, че Керем беше поръчителя на стрелбата, но отново ще свързват това му действие с отчаянието му по загубената любов. И отново Елиф ще бъде виновна. Не вярвам да заловят килъра, който да признае какво точно е искал Керем. Защото ако Зия бей научи, че е платил, за да убият сина му, само ще вдигне ръка и ще сложи точка на въпроса за смъртта на Керем.

Диди следващата седмица нямам представа какво ни очаква, но няма да е добро за Елиф и Кахраман. И така ще бъде много седмици занапред. Змиите ще танцуват своя танц на победата.

Гости, Къймет никога няма да си признае, дори и пред себе си, колко е виновна за случващото се в семейството. Не знам дали забелязахте, колко щастлив беше Зия бей на сватбата, а Къймет изобщо не се радваше. Кахраман унищожи пъклените й планове. Сега отново ще се върне нейното време. Отново ще реди съдбата на сина си....

Момичета хубав слънчев и спорен ден...Да видим какви подсказки ще ни донесе  Съдбата през тази седмица и какво да очакваме в следващия вторник....

# 376
Özcan Deniz çaldı, O söyledi! İşte 'Akşam Olur karanlığa Kalırsın' türküsü!

видео тук

# 377
  • Керодиспансера
Ани  Hug много ми харесаха думите на Зия , когато говориха с Каймет след връщането и - че той и е бил поверил дома им , децата им , вярвал в нея и бил спокоен , че тя се грижи за тях . А сега е разочарован и обиден , че тя е объркала живота на всички и е разрушила семейството им  Naughty
Мисля си , че Кахраман няма да се откаже от Елиф , но тя ще бяга от него, защото ще мисли , че тя е виновна и ще се страхува да не изложи и него на опасност за живота му  newsm78

# 378
Рейтинга за 14.04.2014

Total

1 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:38:07 24:17:21 8.50 21.47
2 ASK YENIDEN FOX TV 20:59:21 23:41:45 7.92 18.79
3 KADERIMIN YAZILDIGI GUN STAR TV 20:38:13 23:47:11 6.18 14.91

AB

1 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:38:07 24:17:21 8.96 22.98
2 ASK YENIDEN FOX TV 20:59:21 23:41:45 8.96 21.60
3 ASK YENIDEN (OZET) FOX TV 20:00:15 20:59:15 4.88 13.86
4 KADERIMIN YAZILDIGI GUN STAR TV 20:38:13 23:47:11 4.43 10.92

ABC1

1 ASK YENIDEN FOX TV 20:59:21 23:41:45 9.17 21.35
2 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:38:07 24:17:21 9.03 22.25
3 KADERIMIN YAZILDIGI GUN STAR TV 20:38:13 23:47:11 5.44 12.91

# 379
Рейтинга не е никак зле, което означава, че горе-долу трябва да поддържат тази линия /Елиф-Кахраман/. Но за да има 2-ри сезон, ще има и обрати, но дано не са дълготрайни, за да го има добрия рейтинг.

# 380
Добро утро! Hug Hug Hug

Галя HugЕли HugЦвети HugДиде HugГости HugАни Hug

Доста сте пописали снощи и днес! Peace

Ами не можахме да се порадваме на младоженците!Всичко стана за бързо-искането на булката,къната и сватбата! PeaceСамо Кахраман да не се отдръпне от Елиф!Да не се обвинява,че ако не се е върнал при Елиф,Керем щеше да е жив! ooooh!

Цвети Hug много от песните ги слушаме и в др.сериали! Laughing

Приятен слънчев ден! Hug Hug Hug

ПП 4 отговора...Много сте бързи Laughing

# 381
  • Керодиспансера
Злати  Hug

Браво  Peace рейтинга е тръгнал нагоре  newsm10

# 382
Рейтинга не е никак зле, което означава, че горе-долу трябва да поддържат тази линия /Елиф-Кахраман/. Но за да има 2-ри сезон, ще има и обрати, но дано не са дълготрайни, за да го има добрия рейтинг.
Рейтинга не е лош, но е паднал в сравнение с миналата седмица - малко, но има спад. А като се има предвид, че ще има сватба, според мен трябваше да се запази този от миналата седмица 6,32 в тотала или малко нагоре.
Ще видим къде е Съдбата в седмичната класация - още не е излязла....

# 383
Злати  Hug
И аз снощи се зачудих - гледам става 23,15 часа, сватбата още не е започнала....помислих, че ще я прехвърлят и в следващата седмица, въпреки показаното във втория фрагман - най-вълнуващата част беше претупана....Ами песента на Джелал беше повече екранно време от сватбата....Само дето актьорите са мръзнали при снимките...Забелязали ссте, че когато Керем говореше и пара излизаше от устата му - това означава, че е било доста студено, а момичетата бяха с деколтета без горни дрехи....

Ох дано, дано Кахраман да не се дръпне  Praynig Praynig Praynig Praynig, макар, че и такива мисли ми минават в главата....

Ели за сега най-разумен е Зия бей...Но тази случка от снощи може би ще го промени. Ще видим дали ще се поддаде на обработките на Къймет.....

# 384
Рейтинга не е лош, но е паднал в сравнение с миналата седмица - малко, но има спад. А като се има предвид, че ще има сватба, според мен трябваше да се запази този от миналата седмица 6,32 в тотала или малко нагоре.
Ще видим къде е Съдбата в седмичната класация - още не е излязла....

Паднал е като отделиха повече време на интригантите и десетина минути за сватбата на Елиф и Ках и накрая ни попариха. Дано само сценаристите си научиха урока от миналия път като ги разделиха,  какъв стана рейтинга и да не отиват пак в тази насока.

# 385
Диди

Цитат
Паднал е като отделиха повече време на интригантите и десетина минути за сватбата на Елиф и Ках и накрая ни попариха. Дано само сценаристите си научиха урока от миналия път като ги разделиха,  какъв стана рейтинга и да не отиват пак в тази насока.

Тъкмо щях да пиша, че сгрешиха с бременността на Дафка. Дори и да е фалшива, хората ще се дръпнат. Защото Кахраман се развежда въпреки, че жена му е бременна. Туркините няма да одобрят това.
А тази бременност измества основната тема - сурогатното майчинство. Според мен сценаристите се омотаха като пилета в кълчища, с цел да вдигнат рейтинга и сигурно самите те накрая ще забравят каква беше първоначалната основна тема в сериала.....

# 386
Керем трябваше да го оставят жив, каква ли е целта на сценаристите... май вече и те не знаят какви да ги сътворят,  ама на мен ми идва да ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тези ще ме разболеят .... няма да ни оставят да отдъхнем малко  Cry

# 387

— Почему мы пришли сюда?
— Потому что Ибрагим придёт сюда.
— Ты издеваешься, мама? Мне что с Ибрагима?
Потому что человек, который воссоединит тебя с Кахраманом – это Ибрагим.
— Я не поняла.
— Тебе было интересно, какие у Ибрагима есть счёты с Элиф.
— Ну да.
— Ибрагим – сводный брат Элиф. Он жаждет отомстить, так как она стала причиной смерти его отца.

(Неваль-ханым и Дефне из 25 серии)

Това е....Невал не се отказва от пъклените си планове...Но се оказва, че в един професионален бандит, човек, който убива има повече човещина от колкото в две жени.
Ибрахим изчаква Елиф да роди, защото убивайки я сега, ще пострада едно невинно дете.....
Но Дафка веднъж се опита да отрови това дете, след това тръгна с пистолет да убива Елиф, респективно бебето на съпруга си....Къде е жената в Дафка...Къде е майчиното чувство, което носят всички жени още от раждането им....Безбожница......

Е, ако сценаристите се опитат да реабилитират Дафка и отново да ги съберат с Кахраман, за мен сериала ще свърши в този миг.....За туркините това може да е перфектно, но за мен това ще бъде цинизъм.

# 388
Керем трябваше да го оставят жив, каква ли е целта на сценаристите... май вече и те не знаят какви да ги сътворят,  ама на мен ми идва да ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тези ще ме разболеят .... няма да ни оставят да отдъхнем малко  Cry

Въпреки, че към Керем изпитвам същатата неприязън както към Дафка, трябваше да го оставят жив, да си каже какви ги натвори и да го изпратят в Лондон да си довърши обучението.
Но...може би има много "но-та".
1. Не се знае какво е поискал новия спонсор за бъдещото развитие на сериала.
2. Както и в живота, така и в сериала, комшиите никога не заемат твърда позиция - винаги шикалкавят и заемат позата "изчакване". Забремениха Дафка от пияния Кахраман и сега в зависимост от зрителския интерес или ще я оставят да роди, като уморят Топрак, или ще се окаже фалшива бременност или аборт и Топрак ще живее.
Първоначалните сюжети в сериалите не струват нищо - те са само за зарибяване. В действителност се случва това, което е изгодно за рейтинга. 

# 389
Временния седмичен рейтинг....

1. Karagül Fox TV % 9,80 % 24,08 7,61 Milyon
2. Paramparça Star TV % 9,73 % 22,87 7,56 Milyon
3. Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D % 8,75 % 20,92 6,80 Milyon
4. Survivor All Star TV8 % 8,50 % 21,47 6,60 Milyon
5. Aşk Yeniden Fox TV % 7,92 % 18,79 6,15 Milyon
6. Karadayı ATV % 6,93 % 16,56 5,38 Milyon
7. Kaderimin Yazıldığı Gün Star TV % 6,18 % 14,91 4,80 Milyon
8. Küçük Gelin STV % 6,09 % 14,76 4,73 Milyon
9. Kocamın Ailesi Fox TV % 6,06 % 15,08 4,71 Milyon
10. Güzel Köylü Star TV % 5,69 % 13,92 4,42 Milyon

За сведение...
25 епизод - Kaderimin Yazıldığı Gün Star TV % 6,18 %  4,800 Milyon

24 епизод - Kaderimin Yazıldığı Gün Star TV % 6,32 %  4,910

110 хиляди зрители по-малко тази седмица от миналата....

Общи условия

Активация на акаунт