Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 383
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Ето сюжета, който представиха за Съдбата при договарянето не помня къде.....Това е в превод от английски....

Това е историята за борбата на една сурогатна майка да запази бебето си, когато чрез обрат на съдбата тя открива, че то е собственото й биологично дете. Историята става все по-сложна, когато тя се влюбва в бащата на бебето си.
Заможно семейство очаква единия от синовете им да има наследник. Когато съпругата му не може да забременее, те намират сурогатна майка в лицето на Елиф. Младото момиче има отчаяна нужда от пари и бива лесно измамено от семейството. Когато тя открива, че всъщност е биологичната майка на бебето, тя се бори, за да го вземе обратно. Нещата допълнително се усложняват от любовта, която се заражда между Елиф и Кахраман, докато могъщата фамилия отвръща на удара и отказва да върне техния наследник.

Някъде тук да пише, че съпругата ще забременее и ще има дете от съпруга си  newsm78

# 391
Ето сюжета, който представиха за Съдбата при договарянето не помня къде.....Това е в превод от английски....

Това е историята за борбата на една сурогатна майка да запази бебето си, когато чрез обрат на съдбата тя открива, че то е собственото й биологично дете. Историята става все по-сложна, когато тя се влюбва в бащата на бебето си.
Заможно семейство очаква единия от синовете им да има наследник. Когато съпругата му не може да забременее, те намират сурогатна майка в лицето на Елиф. Младото момиче има отчаяна нужда от пари и бива лесно измамено от семейството. Когато тя открива, че всъщност е биологичната майка на бебето, тя се бори, за да го вземе обратно. Нещата допълнително се усложняват от любовта, която се заражда между Елиф и Кахраман, докато могъщата фамилия отвръща на удара и отказва да върне техния наследник.

Някъде тук да пише, че съпругата ще забременее и ще има дете от съпруга си  newsm78

Ние сега май ще очакваме удара на могъщата фамилия

Сравнението за рейтинга на двете серии май е нужно повече на сценаристите  ooooh! като почнат да ги разделят нашите влюбени и рейтинга върви на долу, но май те не го следят  newsm78

# 392
Включвам на Нова телевизия и насреща ми Дафка... #Crazy #Crazy #Crazy тоест Джанан от Пленителката...От този Кютюк няма отърване  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Аз сега избягвам сцените с Дафка....Ако отново се върне, това означава, че няма да гледам половината епизод....Не понасям нито Дафка, нито Кютюка......

Четох в нета за фалшивата бременност - налични са всички симптоми, само няма плод - установява се от гинеколог. Така, че след като снощи докторката фиксира плода бременост има. Не вярвам и докторката да участва в играта и да покаже някой запис.

Но Кахраман направи своя избор - въпреки, че Дафка е бременна, той избра любовта.
Да видим какво ще става от тук нататък....

Диди

Цитат
Ние сега май ще очакваме удара на могъщата фамилия

Това ще зависи от Кахраман. Слава Богу той е жив. И да видим това, което каза на Елиф празни думи ли са, или наистина той иска тя да не му пуска ръката и всичко ще бъде наред......

# 393
# 394

Къймет също се е снимала с кученцата. Това означава, че Елиф няма да отиде там...Може би където е коня...Но дали сама ще отиде или Кахраман ще я заведе, за да бъде далеч от интригите и сплетните...Или Елиф ще избяга, за да се спаси от същото  Thinking

Мислех си, ако Елиф се върне в Хатай и роди там...Ще има много символика - Топрак роден на същото място, както майка му и баща му....
Но ако  замине тайно, Кахраман ще я открие и там... Thinking

# 395
Здравейте  Hug

Накрая трагичен епизод. Най-малко трябва да се ожени за първата и след това се танцува.
Сега ще се ожени?  ooooh! Ако той се връща в Дефне?  #2gunfire

# 396
Привет! Hug

Ани Hug нали повтарят ПС по Нова тв и ето на Бегюм К.се появи! Laughing

Дилаханъм Hug така е!И аз се зачудих започнаха танца преди подписването! Peace

Денят, в който бешe написана съдбата ми еп.26 трейлър1 Бг.суб. Турция

http://vbox7.com/play:fa482e2a2c

# 397
Дилаханъм  Hug Злати  Hug

Аз не видях на сватбата да присъства служител за сключването на брака....Толкова да съм се шашардисала....Не, не е възможно.... би ми направил впечатление - те винаги са облечени в специална червена дреха....
Да изпием по едно следобедно кафе.....

# 398
Kaderimin Yazıldığı Gün - 25. Bölüm 7/7

видео тук

Няма служител...Това е - в позиция изчакване...ще видят мненията на зрителите, рейтинга и тогава ще решат, дали служителя е закъснял, или брака предварително е сключен....

Когато Керем излиза от къщата и се върти, търси с поглед нещо. Мерием го забеляза, отиде при него, пита го какво става...Керем е неспокоен...а килъра в същото време леко се подсмихва....Той го предупреди - вземе ли парите, ще убие човека....Даде му време да размисли....Келеша беше убеден....Преди това, когато се върна с колата и го видя при журналистите, му се обади и каза, че има промяна, но килъра затвори....Няма да му връща парите разбира се....

# 399
  • Керодиспансера

Кстати говоря, еще точно не известно умер Керем или нет. Актеры сами намекнули на это, но определенного ответа не дали, так как запрещено! 🙏

Ани, кученцата снощи ги дадоха в едно кашонче в двора на Елиф- тя беше седнала отвън вечерта и камерата мина през кученцата  Peace не мисля , че ще им отделят повече внимание  newsm78

# 400

Кстати говоря, еще точно не известно умер Керем или нет. Актеры сами намекнули на это, но определенного ответа не дали, так как запрещено! 🙏

Ани, кученцата снощи ги дадоха в едно кашонче в двора на Елиф- тя беше седнала отвън вечерта и камерата мина през кученцата  Peace не мисля , че ще им отделят повече внимание  newsm78

Ели те кученцата ги снимат само зад кадър...но явно, че са някъде около домовете в които са героите, а не някъде на далеч....

Ако Келеша възкръсне, сигурно в сериала отново ще стане чудо - второто....може би ще са 7 чудесата  #Crazy #Crazy Докторите направили всичко възможно, но не успяли да го спасят...но Келеша възкръснал в моргата /ако е от токов удар, да възможно е, но в случая...прострелна рана в областта на сърцето...не........ Е тогава изобщо няма да им повярвам вече....Напълно скалъпена история става....Сценаристите ни вземат за канарчета....

За първи път нямам никаква идея, какво ще се случва от тук нататък...Може би, защото има много недомислици в сериала. Ето няма го държавния служител за сключването на брака - никой не пита къде е, защо закъснява...Дафка се появява в болницата веднага след прострелването на Керем...Може, освен ако и тя е стояла зад оградата като килъра....

# 401
Ани Hug и аз не видях слижител!Но на снимката от предния ти пост се вижда,че има приготвена украсена маса за младоженците и свидетелите за подвисване! Peace

Ели Hug

Цялата история със смъртта да не е нечия представа или сън и ни хвърлиха в размисъл? newsm78 Вече се чудим какво да мислим! Peace

# 402
# 403
# 404
Злати не виждам след този фрагман, как ще е сън....Ако беше само прострелването - да...Керем може да си е представил...но болницата, всичко, което стана там, няма как да си е представил...А за сън....освен Дафка да е сънувала, защото всички бяха на сватбата, която според мен беше реална....Но Дафка няма как да знае каква е роклята на Елиф, с какво друго е била облечена....

Общи условия

Активация на акаунт