Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 376
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
# 406

Привет на всички !  Hug
Сценаристите са полудели… останах без думи !

# 407

Привет на всички !  Hug

Това е най-вярно , всичко друго е неизвестно

Тио  Hug
Маме  красота   Hug

# 408
Ани Hug чудя се все още! newsm78 Не ми се ще да е истина смъртта!За колажа! newsm10

Тио Hug  wavey

Песента от танца!Освен в КПА,съм я слушала на сватбата на Фатмагюл и Керим! Peace

Bana Ellerini Ver - Özdemir Erdoğan

https://youtu.be/gRjsXfD6ivo

ПП Диде wavey

# 409
Злате   bouquet Диди   bouquet  Ани    bouquet  Ели   bouquet  Дилаханъм

Майка му стара на сценариста,
слагам го в черната листа!
Нервите ни всеки вторник трови,
това ще е от марихуна и анаболи!

ПП. Още вчера след излъчването на филма писах ,че е възможно Керем да е жив …сега сценаристите ще следят реакцията на зрителите и ще го възкресят …Лично за мен е по-добре да е жив ,за да отговори за постъпката си иначе де-факто очернената ще е Елиф... Sick #Cussing out

# 410

Привет на всички !  Hug

Тио  newsm10 newsm10 newsm10

Диди, Тио Злати - днес и аз това написах в поза изчакване са сценаристите....Внимание какво ще кажат зрителите....Ние искаме да реабилитираме Дафка, щот Кютюка и в сцена и без сцена постоянно виси като сопол на врата на Йозджан.... и да унищожим Елиф, ама те не искат да виждат Кютюка....Ко да прайм сега...Ще възкресим Келеша, че пак да не им е спокойно.....

# 411
# 412
Назлъ снимаше с телефона..

Но дали е заснела червената точка или случайно килъра не се знае....но може и да излезе, че ги е заснела....

# 413
Ани  освен Назлъ ,мисля че имаше и професионален фотограф ,дано намерят някаква улика …тази къща би трябвало да има и охранителни камери… newsm78   Sick

# 414

Момичета, кажете ми, че това е лявата ръка на Кахраман....когато слага колието на Елиф пръстена според мен е на лювата ръка на Кахраман.... Thinking

# 415
Ани  освен Назлъ ,мисля че имаше и професионален фотограф ,дано намерят някаква улика …тази къща би трябвало да има и охранителни камери… newsm78   Sick

smile3532 smile3532 smile3532  Тио страхотна си  newsm10 smile3521

Да има охранители, дори единия беше на килима ми се стори...но нали в турските сериали охранителите все са едни льольовци...не чули, не видяли.... no smile3555

# 416
  • Керодиспансера

Момичета, кажете ми, че това е лявата ръка на Кахраман....когато слага колието на Елиф пръстена според мен е на лювата ръка на Кахраман.... Thinking
Ани, това е отражение в огледалото - дясната ръка е  Peace
Ох ,не съм сигурна вече  newsm78 съвсем се обърках  ooooh!

# 417
Може би това се случва точно както баща му Керем. Всички вярват, че баща му е мъртъв Керем, но това е така, това е настройка.
точно както се е случило в Dila Hanim: Riza Казах на доктора да му кажа, че той е починал, инсценирал смъртта.
Възможно е да се носи Керем бронежилетка, може би запомнен като Kahraman беше поставен пред него, когато той искаше да стреля Мaksut.  newsm78

# 418
Може би това се случва точно както баща му Керем. Всички вярват, че баща му е мъртъв Керем, но това е така, това е настройка.
точно както се е случило в Dila Hanim: Riza Казах на доктора да му кажа, че той е починал, инсценирал смъртта.
Възможно е да се носи Керем бронежилетка, може би запомнен като Kahraman беше поставен пред него, когато той искаше да стреля Мaksut.  newsm78
newsm10
Добра идея Дила ханъм ! Hug

# 419
Като знаем, че понякога фрагманите са подвеждащи, нищо чудно някой лекар да изскочи от реанимацията и да каже, че сърцето е започнало да бие.

Общи условия

Активация на акаунт