Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 373
  • 735
  •   1
Отговори
# 420

Мисля, че Елиф каза на Кахраман, че любимия й цвят е бяло...със синьо, като цвета на небето и морето...и Кахраман каза, значи aquamarine или цвета на камъните на колието са в този цвят.....

# 421
Като знаем, че понякога фрагманите са подвеждащи, нищо чудно някой лекар да изскочи от реанимацията и да каже, че сърцето е започнало да бие.

Сигурно така ще стане...
Вече ме избива на смях....В този сериал ще има седемте чудеса на света.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Първо безплодна жена забременя след солидно количество алкохол...сега умрял ще възкръсне като Исус Христос...да се готвим да видим, че вол ще роди теле....Само дано не получим инфаркт докато ни показват чудесата....А пък и да не станат сценаристите като лъжливото овчарче....че тогава и на истините няма да вярваме....

Ели и аз се обърках, затова питам...Правих проба с огледалото...трябва да е лявата ръка...ама не се знае, може да са снимали зад огледалото  Party

Дилаханъм днес си мислех за сцената, когато Ръза уж умря...та и погребение му направиха...ама там ние зрителите знаехме...а пък сега май нас се опитват да излъжат.....
Но ако Келеша имаше броножилетка, докторите едва ли ще си правят гаргара с майката....Не знам....Това е сериал с много чудеса, така, че всичко е възможно....

# 422

Момичета, кажете ми, че това е лявата ръка на Кахраман....когато слага колието на Елиф пръстена според мен е на лювата ръка на Кахраман.... Thinking
Ани, това е отражение в огледалото - дясната ръка е  Peace
Ох ,не съм сигурна вече  newsm78 съвсем се обърках  ooooh!

Съвсем ми объркаха ориентацията ... струва ми се, че е на лявата ръка,  но на друга сцена на дясната,   и то не от отражението в огледалото .... направо  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 423
ПОЧЕМУ ГЮРБЕЙ ПОКИНУЛ СЕРИАЛ?

Как стало известно из официального твиттера сериала "День, когда была написана моя судьба", персонаж Керема покинул сериал.
"Наш актёр Гюрбей Илери (Керем Сертер) только лишь по сценарию покинул сериал. Между нашим актёром и режиссёром не произошло никаких недомолвок и проблем. С уважением сообщаем об этом общественности".

Но эти заявления дают нам понять одно: продюсеры сериала пожертвовали персонажем Керема,чтобы сериал держался на первых строчках рейтинга.

Информация и перевод: Инесса Маликова
Специально для: http://vk.com/kyg_club

Керем май няма лъжа и измама да е малко умрел , а  newsm78

# 424
Здарвейте мили момичета,  снощи чаках, чаках чак до 22.20 мин.  и след  като  нямаше сватба трябваше да лягам.

Толкова ме беше яд, че не я излъчиха, но Ани ми каза, че ще бъде накрая.

Тази стрелба я очаквахме всички. Знаехме, че Керем плати  на килъра да убие Кахраман на сватбата.

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 22:14 от sisi55

# 425
ПОЧЕМУ ГЮРБЕЙ ПОКИНУЛ СЕРИАЛ?

Как стало известно из официального твиттера сериала "День, когда была написана моя судьба", персонаж Керема покинул сериал.
"Наш актёр Гюрбей Илери (Керем Сертер) только лишь по сценарию покинул сериал. Между нашим актёром и режиссёром не произошло никаких недомолвок и проблем. С уважением сообщаем об этом общественности".

Но эти заявления дают нам понять одно: продюсеры сериала пожертвовали персонажем Керема,чтобы сериал держался на первых строчках рейтинга.

Информация и перевод: Инесса Маликова
Специально для: http://vk.com/kyg_club

Керем май няма лъжа и измама да е малко умрел , а  newsm78

Напълно възможно е, защото зрителите писаха, че ако оженят Керем и Елиф напускат сериала.....Но мисля, че сбъркаха с бременността на Дафка...ако не е някаква лъжа разбира се...защото комшиите лъжат наляво и дясно....В дизито например не одобряват, че Кахраман се е развел с бременната си съпруга....
С инфарктните епизоди в които Къймет, Дафка и Невал лъжеха  и интригантстваха загубиха половината си зрители, сега да гонят Михаля....Съсипаха най-хубавия сериал за сезона....

# 426
Тия сценаристи така ни мотаят, че всичко можем да очакваме от тях.

Аз съм със Зари - Керем /писала съм/ че постъпи нечовешки с баща си.

Ани писа веднъж, че не харесва персонажа Кадир. И аз не го харесвам, но щом като го излъчват и му дават екранно време, следва да го обосноват.

Защо нищо не разбрахме за "греха" на Кадир, че да го погребат жив и Мерием и Керем 20 години да ходят да плачат на този гроб ???
Какво толкова се беше провинил ???
Тук слагам друг акцент:  Керем въобще не постъпи добре с баща си, каквото и да е направил има си  пословична  прошка.
Освен това - Керем изобщо не допусна майка си до баща си.
Тука  грешката на персонажа е огромна...как така няма да  допусне майка си до нейния любим, та какъвто и да е.

Освен това  вече сценария направо издиша по отношение на Кадир.  Нали беше болен и то много болен.
 Ако е умрял защо не го съобщиха или обосноваха ???
До тук аз слагам на Керем 2 гряха.

По отношение на Елиф.  Съгласна съм с Ани.  Тя никога не му е давала надежди от  преди  обидата й към Кахраман.
Трябваше Керем да се оттегли от Елиф много отдавна, но нали трябва да има  екшън филма.
Тук му слагам още един грях.

И поръчковото убийство на  вуйчо му - още един грях.

Според мен - ако Керем го убиха, значи, че договора и екранното му време и приключил. И ако филма приключи в края на май - нормално е. Вероятно искат да ни кажат, че персонажа Керем е изчерпан от към стойност.
Както Гости каза, Керем не зачита чувствата на никого - самонадеян, горд, надут сноб и нахакан  хлапак.
Но....ако има още от договора.....Керем в следващата серия ще възкръсне - ще кажат, че е бил в клинична смърт и се е съживил.

Те турците могат да направят бебе с умряли сперматозоиди и нефункциониращи яйчници, тя това ли ???

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 21:19 от sisi55

# 427
  • Керодиспансера
Зад кадър 26 серия  newsm78 Кахраман сам в колата  ooooh! newsm78

# 428
  • Керодиспансера
ooooh! ooooh! ooooh!

# 429
АНИ,
Скрит текст:
ходихме пак в Токуда - направиха му пак коронарна ангиография на запушената артерия  стои си там  тромба, въпреки многото лекарства, които пием 11 месеца. Кръвта му толкова е разредена, че ако се пореже с нож няма спиране на кръвта - направо си изтича, защото не се съсирва.
Отложиха ни с още един месец и тогава ще го оперират трети път. Ако пак е неуспешна операцията не знам какво ще го правят. Ще чакаме, каквото стане. Прощавай.

# 430
Щях да пиша за факта, дали ще открият килъра и поръчителя ???  Зависи от сценария.

Например  в  "Дила"...... така и докато умря  Сеит бей  въобще не му казаха, че сина на Ихсан умря, защото Султан го уби.
А човека трябваше да знае това.   Но никой не му каза и той издъхна.

Така и тук. Ако искат да научат килъра и поръчителя, независимо, че  Керем е умрял ще го разберат.

С тази работа може да се заеме единствено Кахраман и никой друг.  Само той може да разбере и да стигне до поръчителя и извършителя.

Мисля си, ако Кахраман не се заеме с този въпрос  Елиф ще я бори съвестта винаги и за нея  няма да има спокойствие, нищо, че не е виновна.

Мерием няма нищо да направи, защото е инертна, неработна и се носи по  течението  на семейството. Каквото кажат това е.

Тя забрави да иска обяснение от баща си и брат си какво са направили със съпруга й и със семейството й.
Акуб няма да се заеме, Зия бей е стар - също,  кобрата Къймет - никога,  Шукран - ни най-малко.

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 22:17 от sisi55

# 431
Сиси
Скрит текст:
Съжалявам за проблемите на съпруга ти. Дано след 1 месец да могат да направят операцията и всичко да е добре  Praynig
За да бъде Керем такъв са виновни всички и най-вече майка му. За съжаление ние майките понякога толкова глезим децата си, че ги правим егоисти. А на тази възраст, не може никой да промени един човек...Затова казват "липсват му първите 7 години". До тогава се формира характера на човека. След това, каквото и да правиш няма оправия...Случая с Хазал от Парченцата  е същия.
Много са му угаждали на Керем, а майка му продължава да го прави....Отказа се от Кадир, защото Керем така пожела. Не беше съгласна Керем да се жени за Елиф, но след това го подкрепи....Сега Елиф й е виновна....
Но пък Елиф се сдоби още един враг в лицето на Мерием....

Ели очаквах го - Кахраман да е сам...Но като гледам е спокоен...Какво ли решение е взел  Thinking Thinking Thinking Thinking

# 432
Сиси

Цитат
Например  в  "Дила"...... така и докато умря  Сеит бей  въобще не му казаха, че сина на Ихсан умря, защото Султан го уби.

Кой да му каже на Сеит бей, че Султан уби внука му от Ихсан - Азер ли  newsm78 Разбира се, че няма да му каже. Азер е такъв мошеник  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
А Дила не знаеше. Тя научи след като Сеит бей беше починал....

Разбира се, че от сценаристите зависи ще открият ли килъра и възложителя. На нас ни остава само да чакаме...

# 433
Така е, скъпа, каквото измислят това ще гледаме. Ние вече ги знаем какво ще ни предложат.

Изучихме им номерата.

Ама пък с това подслушване зад вратите и прозорците и кюшетета - нямат равни.
Не намерихме филм без такива подслушвания. Майната им.

Нали ще гледаме "Дила" ?
Все си мисля, че сега  Суат ще  предложи брак на Дила. И е време вече да идва Фуат.

Спомняш ли си, когато гледахме  сериала на турски  писах, че 4 серии оригинални Ръза беше в затвора.  Или - 8 български.
Вероятно сега, утре и в петък - общо 6, значи във вторник или сряда ще чакаме да го освободят от този затвор.

Има  време още   да го гледаме още там.

# 434

GÜRBEY İLERİ'DEN AÇIKLAMA ..

Arkadaşlar, herkese merhaba smile emoticon ‪‬ dizisinde benim işim bitti. Ben herkese çok çok teşekkür etmek istiyorum, çünkü her zaman yanımda olan ekip arkadaşlarım beni hep destekliyordular  inanılmaz bi vakit ve set günleri geçirdik smile emoticon sizi çok seviyorum ve umarım her şey çok güzel olacak 😎 herkesin yolu açık olsun ..

Момичета, няма да има ново чудо...Керем bitti

Общи условия

Активация на акаунт