Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 291
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
Момичета, може би притесненията ни ще бъдат напразни...Може би ще има изпълнения от вражеските елементи, но всичко ще приключи добре за Елиф и Кахраман...
Снимките зад кадър на Елиф и Кахраман с кончето, ми дава повод да мисля така...Дано...дано вече Елиф и Кахраман да бъдат щастливи и ние да се успокоим
Бабата, бабата /Къймет/ ще мъти водата. Невал и тя мирно няма да стои. Да видим от Ибрахимовия, Максутовия храст какви зайчета ще изскочат. А Якуб...? Как иначе 2-ри сезон ще има, ако е само хубаво. Майката на Якуб трябва да "изникне".

Галя  easter

Няма начин, всички злобари ще се опитват да мътят водата. Но когато двама души се обичат истински и си вярват, само смъртта може да ги раздели. Няма да им бъде лесно, но както казва Кахраман Ти дойде при мен и ми каза, че ме обичаш - отсега нататък, всичко ще е много лесно..., защото ще бъдат двама. Елиф може би ще се поддава на провокациите, но Кахраман ще й помага да се справи.....
Всички трудности ще сближават още повече Елиф и Кахраман и любовта им ще става по-силна. Самите те ще станат по-силни в тази борба. Аз вярвам в любовта - тя прави чудеса  Peace

# 46

Народа го е казал....."Дай на глупака власт и му гледай сеира"
Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака...Якуп е същия - двама тъпоумни глупаци....Които умират да "решават" чужди съдби.....

# 47
http://vbox7.com/play:94f708ad22

страхотно клипче с нашите съдбовни любимци
Ани не ми се вярва на бременна жена която не е яздила никога да и подарят кон
нещо друго ще е с коня

# 48
Започва Тиха буря

Приятно гледане  Hug

Последна редакция: нд, 12 апр 2015, 22:23 от MAMA-AN

# 49
http://vbox7.com/play:94f708ad22

страхотно клипче с нашите съдбовни любимци
Ани не ми се вярва на бременна жена която не е яздила никога да и подарят кон
нещо друго ще е с коня

Нерви клипчето наистина е страхотно. Мисля, че го е правил преводача на Съдбата на руски.
За кончето, нищо друго не ми дойде на ума, освен, че Кахраман го е подарил на Елиф, а и двамата са снимани с един и същи мъж, който е с Елиф когато е при коня...
Тя и Дила никога не беше яздила кон, но Ихсан й подари на сватбата кон и тя с него срещна любовта....Може би ще използват възможността на Хатидже да язди кон, защото не всички актриси го могат........Знам ли....

# 50

Заради Кахраман, направо се влюбих в Йозджан  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 51
След Тиха буря продължавам със Съдбата...
Ей да знаете, в този сериал 80% от героите ги хапе щъркела...Като започнем от Дафка и стигнем до Максут и Султан....
Максут, като поговорил малко на Елиф и тя се отказала да се сгодява за Керем....щото я било срам да му признае на Максут, че го обича.... Joy Joy Joy Joy Joy
Султан друга откачалка....

Кахраман я пита къде отива, Султан му казва в ада, като се надявала той да не отиде там.... Joy Joy Joy Joy
Защо ли Кахраман си губи времето с нея - да я пуска да върви.....Ами и тук на Земята кукумицините като нея, Къймет, Дафка, Керем, Якуп...и све рода му направиха живота ад.....

# 52
Голям дипломат е Кахраман - евала признавам му го...За всеки намира подходящите думи и бърка в сърцето им...който има сърце де....Такива като Къймет...които имат камък в гърдите си, обаче и той се напуква....
Само не са изчезнали страховете на Кахраман от Елиф....Затова я моли да не пуска ръката му.....Да му повярва....

И може би е прав....Ще видим във вторник.....

# 53

За тази лъжкиня наистина няма нищо свято..... Stop

# 54
Мислех да не пиша по нощите, но сън не ме хваща....и ей ме на...отново тук...
Изгледах 24 епизод на Съдбата. Изключително интересен и дали защото вече съм го гледала но не ми беше напрегнато...
Дафка я видях като човек, който си е купил билет за околосветско пътешествие и се е кефила на живота...Но е изпуснала влака с който е трябвало да тръгне....и започва да гони следващия транспорт, следващия....Всичките глезотии, които правеше - постоянно нацупена, постоянно недоволна са били омръзнали на Кахраман. А си мисля, че когато преди 7 години е направила катастрофата, може би отново е била употребила алкохол....Но всички злобари в сериала са еднотипни - виждат сламката в чуждото око,, но не виждат гредата в своето. Все някой друг им е виновен....а в случая на всички Йорукханови с изключение на Кахраман, Елиф им е виновна....Нито един, нито веднъж се поспря и призна собствените си грешки и собствената си вина за случващото се.
От разговорите между Елиф и Кахраман, става ясно, че и Кахраман е роден в Хатай - за Кахраман този факт е много съществен.... Любовта на Кахраман към Елиф не е спонтанна. Както расте едно дете в утробата на майката, така е растяла любовта му към Елиф. Има много неща, които ги свързват и много уроци, които са получили от общуването им. Кахраман много нежно казва, на Елиф, че е упорита, а тя си е един голям инат....Много сладки бяха когато посрещнаха изгрева на слънцето, закуската, разходката по брега...Този момент ми беше много забавен и дори направих снимки, но ще ги сложа утре....Как пръчката случайно паднала в морето, дребната лъжа на Кахраман, че е била скъп спомен....много сладки и забавни..... Hug Hug Hug Hug Hug
Хареса ми част от разговора на Мерием с майка й - не всичко, но това, че Мерием не пощади Къймет за това, че подстрекаваше Керем да се ожени за Елиф.....
Не знам какво още трябва да се случи на Къймет, за да спре да се меси в живота на децата си. Тази злоба прикрита зад многословието на госпожата е нечовешка.....Дано Кахраман да не забрави, какво му причини тази, която го е родила и да я остави да продължи с интригите....

# 55
  • Русе
Добро утро!  Hug

Тази сутрин героите са изморени  Wink - кой от празнуване, кой от гледане на филми по нощите  Simple Smile

А аз успях да намеря време само за първите две части на преведеният епизод на съдбата, като се надявам днес ( макар и все още да имам гост  Simple Smile) да го завърша, дори и по-късно вечерта да е  Simple Smile

Хубав ден ви желая и...  Wink до по-късно.  Peace

# 56
Здравейте момичета  Hug

Цвети ни е сервирала кафенцето, но аз моето го изпих още в 7,07 часа, та сега ви предлагам плодов чай с лимон....

Цвети не само сериали гледам, а след това не мога да заспя от вълнения  #Crazy Но сутринта се събудих в 7 - сънувах Елиф и Кахраман  Grinning

Довечера дали няма да ни пуснат втори фрагман  Thinking- да ни успокоят или да ни хвърлят в в размисли   Thinking

Приятен слънчев ден и късметлийска седмица

# 57
Добро утро! Hug easter

Ани HugЦвети Hug

Вчера успях да изгледам Парчетата с прекъсване покрай празнуването,а вечерта гледах и Тиха буря!А днес съм със Съдбата!Ако не успея,утре ще го довърша! Laughing

Има много снимки зад кадър покрай сватбата! Peace

Приятен ден и лека седмица след голямото празнуване! Laughing Hug Hug

# 58
След закуската.....

# 59
Рейтингът за седмицата,окончателен! Peace Ако го няма Сървайвъра и двата ни сериала ще бъдат с едно място напред! Peace

Sıra   Program   Kanal   Rating   Share   İzleyici
1.   Survivor All Star   TV8   % 10,39   % 26,77   8,07 Milyon
2.   Karagül   Fox TV   % 9,80   % 24,08   7,61 Milyon
3.   Paramparça   Star TV   % 9,52   % 22,90   7,40 Milyon
4.   Kurtlar Vadisi Pusu   Kanal D   % 8,75   % 20,92   6,80 Milyon
5.   Aşk Yeniden   Fox TV   % 7,66   % 18,16   5,95 Milyon
6.   Kaderimin Yazıldığı Gün   Star TV   % 6,32   % 15,32   4,91 Milyon
7.   Karadayı   ATV   % 6,21   % 15,25   4,82 Milyon
8.   Kocamın Ailesi   Fox TV   % 6,06   % 15,08   4,71 Milyon
9.   O Hayat Benim   Fox TV   % 6,00   % 14,52   4,66 Milyon
10.   Küçük Gelin   STV   % 5,78   % 13,91   4,49 Milyon

Общи условия