Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 284
  • 735
  •   1
Отговори
# 30

Честит празник милички  Hug Hug Hug

От три дена не съм пипала компютър, добре че поне ФБ имам на телефона и днес какво да видя , Ках и Ел като младоженци, ноооо радоста ми се помрачи веднага , изплува ми сцената от трея на малкия лигльо Керем, който даде снимката на Ках на някого и имам чувството ,че на сватбата си Ках ще  застрелян , ранен де и няма да има подпис , дано да съм лош пророк .

# 31
Нерви Честит празник на теб и семейството ти  easter easter
И аз не бях много в час, за предстоящите събития в Съдбата, че имах голям гост...внучето ми...
Но от нощес ме люлее една лоша мисъл...Дано да не излезе така  Praynig

Кахраман с нова прическа и двамата с Елиф са чудесна двойка....Пасват си страхотно.... Peace

Глезльото Керем вече и на снимка не искам да го виждам....Толкова ми стана противен...колкото Дафка.....

# 32
Нерви   Hug Май всички имаме лошо предчувствие ... Sad /но ще се оправят нещата ,няма да е фатално)

Сиси сттрахотна снимка ! Благодаря  Hug
quote author=sisi55 link=topic=838775.msg30589196#msg30589196 date=1428828770]

Мили момичета, това е иконата от църквата в с.Добърско - до Банско.
Строена е през 1614 год.
Зографът е нарисувал  - както фантазията му е подсказала  космическа ракета и  в нея е Иисус Христос, който възкръсва, влиза в ракетата и  отива на  небето.

[/quote]

# 33
Търсих инфо за Съдбата, но попаднах на друг хабер....

ÖZCAN DENİZ VE SILA REKLAM PROJESİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

12 Nisan 2015 Pazar 08:19:48

ТУК

# 34
# 35
Как сте?Наборихте ли много яйца? Laughing  easter

# 36
Злати  easter мен внука ме пребори и съм туш  Grinning Grinning Grinning Grinning

Да изпием по едно великденско кафе....

Hatice : Anladı ne kadar yorgun , ne kadar uykusuz oldugumu o beni sevdi , o güldü yüzüme... Musmutlu pazarlar...

# 37
# 38
Нерви   Hug Май всички имаме лошо предчувствие ... Sad /но ще се оправят нещата ,няма да е фатално)

Сиси сттрахотна снимка ! Благодаря  Hug
quote author=sisi55 link=topic=838775.msg30589196#msg30589196 date=1428828770]

Мили момичета, това е иконата от църквата в с.Добърско - до Банско.
Строена е през 1614 год.
Зографът е нарисувал  - както фантазията му е подсказала  космическа ракета и  в нея е Иисус Христос, който възкръсва, влиза в ракетата и  отива на  небето.

[/quote]

Слънце, иконите са 4. И на 4-те Иисус Христос  възкръсва и отива на Небето.
Скрит текст:

Това е втората икона и на нея Иисус се качва в ракетата и отлита на Небето.  Отгоре на  иконата зографа е написал: Воскресение.  Така през средновековието  вярващите са си представяли  възкръсването на Иисус и отлитането му на Небето.

# 39

Изгледах първата част на 24 епизод на Съдбата. Когато Елиф и Кахраман са само двамата  е като приказка...и не искам да свършва...
Каква грешка щеше да направи Елиф....Сигурно никога нямаше да си прости..... ooooh!

# 40

Кахраман навярно ще подари кон на Елиф.... Thinking

# 41
Момичета, може би притесненията ни ще бъдат напразни...Може би ще има изпълнения от вражеските елементи, но всичко ще приключи добре за Елиф и Кахраман...
Снимките зад кадър на Елиф и Кахраман с кончето, ми дава повод да мисля така...Дано...дано вече Елиф и Кахраман да бъдат щастливи и ние да се успокоим  Praynig

# 42

Еркан и семейство с приятели....Сакън Дидем да не бъде пропусната на фотката.....чак се е изправила... Naughty

# 43
Цитат
Момичета, може би притесненията ни ще бъдат напразни...Може би ще има изпълнения от вражеските елементи, но всичко ще приключи добре за Елиф и Кахраман...
Снимките зад кадър на Елиф и Кахраман с кончето, ми дава повод да мисля така...Дано...дано вече Елиф и Кахраман да бъдат щастливи и ние да се успокоим
Бабата, бабата /Къймет/ ще мъти водата. Невал и тя мирно няма да стои. Да видим от Ибрахимовия, Максутовия храст какви зайчета ще изскочат. А Якуб...? Как иначе 2-ри сезон ще има, ако е само хубаво. Майката на Якуб трябва да "изникне".

# 44

Общи условия

Активация на акаунт