Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 310
  • 735
  •   1
Отговори
# 450

И аз така си правя очилата, когато нещо е написано дребно...но тези са слънчеви...какво ги фокусира Еркан бей  Thinking

# 451
Добро утро, Ани! Добро утро, Ели! Много насериозно го приех този сериал с несрещащ се досега сюжет /поне за мен/. Сериозен, нормален, поставящ различни човешки проблеми и какво... Като чуех турски сериал и махвах с ръка- глупости, само простотии... Харесах една реклама на Памуковата принцеса - разговор на Юмер и Джерен на нивата, когато я видя за първи път , стана ми интересно  да видя взаимоотношенията на хората в Турция.... и реших да го гледам. После попаднах на Любов назаем, приятелки ми предлагаха други сериали, но те не ме заинтригуваха.... Не съм си променила мнението за сериалите на комшиите- един на сто става и то ако него о........
Не се ядосвам , Ани! Гледам Озджан в Млечния път и се успокоявам.
Още веднъж- хубав ден , момичета!

# 452

Деси и аз много на сериозно приех този сериал, не знам защо..... много съм се разочаровала от турските сериали, но не спирам да ги гледам...Не всички разбира се - до сега съм гледала всички с Еркан Петеккайа. Заради Хатидже започнах да гледам Съдбата. До едно време беше различен, но го вкараха и него в руслото на турските сериали...с лъжи, подслушвания, интриги.....Но това е - сценаристите не могат да надскочат себе си и да бяха продължили с различното, по-близкото до нас европейците, а започнаха с познатите неща....Прекалиха, но да се надяваме, че ще гледаме още хубави моменти с Елиф и Кахраман  Praynig

# 453
Добро утро милички !  Hug Hug Hug
Ели мерси за кафето   Hug
Мамче, Деси,    Hug
Лек ден на всички Peace

# 454
Диди и на теб хубав ден  Hug

Кахраман не искаше да изилза, да се разделя с Елиф, но Къймет настоя...да поговори на саме с новата снаха....Забеляза се хладното държание на двете....Нямаше как да е друго. Елиф знае, че Къймет преобърна света, за да ги раздели с Кахраман.....Ще видим вещицата сега какви ще ги мъдри...
Не Елиф е виновна за смъртта на Керем, а цялото семейство Йорукхан и най-голямата виновница е вещицата Къймет.....

# 455
  • Плевен / София
Добро утро, Ани! Добро утро, Ели! Много насериозно го приех този сериал с несрещащ се досега сюжет /поне за мен/. Сериозен, нормален, поставящ различни човешки проблеми и какво... Като чуех турски сериал и махвах с ръка- глупости, само простотии... Харесах една реклама на Памуковата принцеса - разговор на Юмер и Джерен на нивата, когато я видя за първи път , стана ми интересно  да видя взаимоотношенията на хората в Турция.... и реших да го гледам. После попаднах на Любов назаем, приятелки ми предлагаха други сериали, но те не ме заинтригуваха.... Не съм си променила мнението за сериалите на комшиите- един на сто става и то ако него о........
Не се ядосвам , Ани! Гледам Озджан в Млечния път и се успокоявам.
Още веднъж- хубав ден , момичета!
Здравейте момичета
Деси, Hugпосле можеш да продължиш с "Имението с лозите" там Озджан е много влюбен като Сеймен....игралните му филми също са много интересни....ако проявиш интерес ще сложа линкове.....
Надявам се, че във вторник сценаристите няма да ни хвърлят в оркестъра с небивалици в сценария... ooooh!
хубав ден момичета
Скрит текст:

# 456
Добро утро, Гости! Гледах Огън и вода  и Моят дом, това си ти.
Много ми харесаха . Някой друг ако предложиш, ще ти бъда много благодарна Simple Smile

# 457
Гости  Hug

— Я расскажу журналисту все детали и подробности, чтобы получилась ещё более красочная новость на первой полосе. Разве нет, моя жёнушка?
— Якуб, ты словно яд. Ей-Богу, тебя надо бояться.
— Смотря когда, любимая. Пусть они сделают много снимков наших красавцев, чтобы эта новость завтра заполнила целую страницу. Разве нет?
— Я сохраню эту газету, чтобы потом смогли насмотреться.

(Якуб и Шюкран из 25 серии)

Подли душички  - единственото щастие им е да създават интриги...Брат - ако ще е такъв, по-добре да го нямаш....

# 458

— Элиф будет мелькать перед моими глазами, пока не родит?
— Другого выхода у тебя нет. К тому же, у нас есть время. Как никак, Элиф родит раньше тебя. А потом Ибрагим избавится от неё. А ты сможешь одним выстрелом убить двух зайцев.
— Каким образом?
— Избавишься от Элиф и будешь матерью для её ребенка, который останется без матери.

(Дефне и Неваль-ханым из 25 серии)

Видяхме, че когато човек копае гроб на някого, сам пада в него....Ами освен да им пожелая на двете вещииц да изпитат поговорката на гърба си...друго няма какво да кажа....Каквото повикало, това се обадило....

# 459

— Кахраман, нельзя! У вас будет ребёнок.
— Если дело в ребёнке, то с тобой у нас тоже будет ребёнок. Элиф, я буду отцом и для того ребёнка. Но я принял своё решение. Я хочу жить с тобой, состариться с тобой, прожить эту жизнь с тобой. Я тебя не отпущу. Я не отпущу тебя, Элиф!

(Элиф и Кахраман из 25 серии)

Нима човек няма право да се влюби веднъж в живота си и да пожелае да следва любовта си....

# 460
Добро утро! Hug Hug Hug

Снощи нали бях до късно на др. сериал,успах се,а има и реал! Laughing

Ани HugДеси HugЕли HugДиде HugГости Hug

Благодаря за споделеното инфо,снимки и колажи! HugОтивам по задачи! Peace

Прекрасен слънчев ден на всички! Hug Hug Hug

# 461
  • Керодиспансера
Ани  Hug Диди  Hug Гости Hug Злати  Hug

Ани , благодаря за преведените изрезки  Heart Eyes
Какви хора  ooooh! с каква лекота решават да се месят в живота на близки хора ,само за да задоволят своите амбиции, страсти и желания  ooooh! Якуп не се замисли какво ще причини на семейството си като злепостави Кахраман , но се радвам , че не се получи желания ефект  Naughty
Керем плати цяло състояние ,за да задоволи една негова прищявка и сам падна в клопката  Naughty
Дано и плана на Невал да претърпи неуспех и всичко ,каквото правят да се стовари на техните глави  Praynig

# 462
  • Керодиспансера
Снимки зад кадър  Peace

Те се забавляват в болницата , а ние хабим нерви с техните герои  ooooh!

# 463
  • Керодиспансера
Цялата рода  Mr. Green

# 464
Здравейте момичета! Hug Слънчев и изпълнен с приятни емоции ден ви желая!  bouquet
Благодаря на всички за споделеното,нямаше ме десеттина дни и бая зор видях докато изчета всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт