Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 300
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте,

Извинявам се предварително, ако вече сте коментирали новината  Embarassed :

От 19.04 по btv lady започва излъчването на сериала Черни планини. Оригиналното заглавие е Karadağlar (2010) с 40 серии по 90мин. Сериалът е адаптация на "Братя Карамазови" от Ф.Достоевски...

Актьори - Роли - Образ от романа
Ердал Йозиаджълар - Халит Карадаа - Фьодор Павлович Кармазов
Ибрахим Челиккол - Гюлали Карадаа - Дмитри Фьодорович Карамазов
Корел Джезайирли - Кадир Карадаа - Алексей Фьодорович Карамазов
Бурак Сайяшар - Селахатин Карадаа - Иван Фьодорович Карамазов
Ахмет Ръфат Шунгар - Джемал - Павел Фьодорович Смердяков
Хатидже Шендил - Гюлхаят - Аграфена Александровна Светлова (Грушенка)
Зейнеп Йозиаджълар - Назлъ - Катерина Ивановна Верховцева
Гьокхан Мете - Сейит Надир - Григори Всилиевич Кутузов
Гюзин Йозиаджълар - Есма Надир  - Марфа Игнатиевна
Хале Акънлъ - Марика    
Алиона Бозбей - Зухал Карадаа    

Това е сериалът, в който се срещат Хатидже и Бурак...

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 14:50 от tara_lezhka

# 466
Здравейте!  wavey wavey wavey

Свърших си задачите! Peace

Ели Hug благодаря за снимките зад кадър! Hug

Нати Hug добре завърнала се! Hug

Тара Hug благодаря за инфото! Hug

Докато гледах Тиха буря видях рекламата за Черни планини!В днешния брой на в-к ТВ Сага също има инфо за сериала,а също интервюта и биогр. данни за Хатидже Ш. и Ибрахим Ч. взети от турската преса! Peace

# 467
Здравейте момичета  wavey wavey wavey

Ели - направо се изненадвам, като гледам съотношението на положителните и отрицателните герои в Съдбата - може би това е като ориентир за съотношението на доброто и лошото в реала. Тези хора Дафка, Невал, Якуп, Шюкран...не на последно място Къймет, но пък тя не стига, че е лъжкиня и вещица, но и лицемерка - постоянно прави интриги и сплетни и постоянно се моли на Аллах да й прости.....Керем, малката дъщеря на Якуп, ако не греша се казваше Нехир...ами те още имат жълто около устата, а толкова злоба носят в душите си....Замъка е гнездо на змии и вещици....И аз бих се радвала, ако този дом наистина се срути - всеки да получи това, което заслужава.....

Нати дълго отсъстваше, дори си помислих, че си се отказала от Съдбата....Ние сме тук и ще се борим със зверовете в сериалите....Не се отказвай и ти  Peace Компанията е много приятна и така се спасяваме от инфарктните положения....

Злати  Hug снощи пак си била на кино - дано там да е имало малко радост  Praynig

Слънчев и приятен ден момичета  Hug Hug Hug

# 468
Здравейте,

Извинявам се предварително, ако вече сте коментирали новината  Embarassed :

Скрит текст:
От 19.04 по btv lady започва излъчването на сериала Черни планини. Оригиналното заглавие е Karadağlar (2010) с 40 серии по 90мин. Сериалът е адаптация на "Братя Карамазови" от Ф.Достоевски...

Актьори - Роли - Образ от романа
Ердал Йозяйджълар - Халит Карадаа - Фьодор Павлович Кармазов
Ибрахим Челиккол - Гюлали Карадаа - Дмитри Фьодорович Карамазов
Корел Джезайирли - Кадир Карадаа - Алексей Фьодорович Карамазов
Бурак Сайяашар - Селахатин Карадаа - Иван Фьодорович Карамазов
Ахмет Ръфат Шунгар - Джемал - Павел Фьодорович Смердяков
Хатидже Шендил - Гюлхаят - Аграфена Александровна Светлова (Грушенка)
Зейнеп Йозяйджълар - Назлъ - Катерина Ивановна Верховцева
Гьокхан Мете - Сейит Надир - Григори Всилиевич Кутузов
Гюзин Йозяйджълар - Есма Надир  - Марфа Игнатиевна
Хале Акънлъ - Марика    
Алиона Бозбей - Зухал Карадаа    

Това е сериалът, в който се срещат Хатидже и Бурак...

Тара - ние гледаме Тиха буря и там върви рекламата за новия сериал, с участието на Хатидже  и Бурак. Едно момиче беше писало в темата, но подробна информация относно актьорски състав и героите сега получаваме от теб, за което много благодаря  Hug Аз ще гледам сериала, защото след Дила ханъм харесвам много Хатидже Шендил, а пък ще ми бъде интересно да ги видя с Бурак да играят заедно....4 годишна любов имат двамата - браво на тях..... Peace
Ще се радвам да ни информираш за всяка новост свързана с актьорите за които пишем  Hug

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 13:28 от MAMA-AN

# 469

Дила, Джанан и Ясемин в Дила ханъм...

# 470
# 471
# 472

Ако не греша, това е от новия сериал с участието на Хатидже и Бурак, който ще гледаме по БТВ лейди....

# 473
  • Керодиспансера
Ани Hug освен Хатидже и Бурак  и Ибрахим Челиккол не е за изхвърляне  Peace откакто го гледах в Милост( Мерхамет) много го харесвам  Heart Eyes Laughing

Нати  Hug добре завърнала се в темата  Heart Eyes
Злати Hug wavey

# 474
Ели - Ибрахим Челиккол - той не играеше ли в Иффет  newsm78
Чудесно е, че харесваш някой от актьорите   Peace Значи ще го гледаме заедно  Hug
Ако искате на мястото на Тиха буря, можем да сложим този сериал, защото в следващата тема мисля да изместя Тиха буря към филмографията на Еркан....

Та като стана въпрос за следващата тема, каква искате да бъде тя - тъжна, скърбяща за кончината на Керем, или оптимистична...за любовта на Елиф и Кахраман...

На мен не ми е жал за Керем, жал ми е за Елиф и Кахраман, защото Керем разруши тяхното щастие. Отложи във времето, Елиф и Кахраман да заживеят заедно и да бъдат щастливи. Отиде си, открадвайки им щастието, което толкова желаеха. Отново постъпи като класически егоист.....
Но не ме бърка какъв цвят тема ще правя...всички теми правя с много любов....

Özcan Deniz - Burçin Birben " Sevdalı gelin "

песента е тъжна, но много хубава....

# 475
  • Керодиспансера
Ани , Да , играе и в Иффет заедно с Дениз Чакър и стават двойка в живота , но с края на сериала и те се разделиха  Peace Аз не съм го гледала там , но го гледах в Мерхамет и в Остър нож с Ханде Доандемир  Peace

А следващата тема нека е оптимистична , нямаме нужда от повече мъка, печал , ядове - сценаристите достатъчно ни тормозят  Peace

# 476
  • Плевен / София

Та като стана въпрос за следващата тема, каква искате да бъде тя - тъжна, скърбяща за кончината на Керем, или оптимистична...за любовта на Елиф и Кахраман...

+1
искате ми кафе....

Скрит текст:

# 477
  • Керодиспансера
Гости  Hug благодаря за кафето  Heart Eyes имам нужда от него, че аз довечера съм пак на кино  Mr. Green Joy Joy Joy

# 478
Ели  Hug Гости  Hug така да бъде момичета - сценаристите на Съдбата достатъчно ни натъжават  ooooh!

Хатидже и Бурак в общия им проект...

# 479
Aни   bouquet  Злати    bouquet     Гости       bouquet       Ели       bouquet     Нати     bouquet  Тара     bouquet     Деси      bouquet

Лек ден от мен ... Hug
Утре дано има снимки и подсказки за следващия епизод и дано да ни очакват малко положителни моменти ,че  тази злоба,ненавист ,подслушване,убийства ми идват в повече ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт