Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 285
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Тази вечер не започваха Черните планини...Тотално са объркали програмата и може би са излъгали някои хора...

# 692
# 693
# 694
# 695

Гледам снимките и си мисля...Керем открадна щастието на Кахраман и Елиф....
При първия проблем, който не беше решен в негова полза, той поръча убийството на вуйчо си...И как щеше да живее след това....Ще отстрани препятствието и Елиф ще бъде негова....Сори, ама това си е чиста проба егоизъм...
Елиф му каза, когато му върне пръстена, че не може да го направи, че не може да се омъжи за него, защото не го обича. Ако Керем обичаше наистина Елиф, нямаше да помрачава щастието й. Колкото и да му е тежко, щеше да приеме нейното желание. По нищо Кереме не се различава от егоистката Дафка. Дафка също прави опити да убие Елиф. Сори, но вината си е в тях двамата....Не могат и не искат да приемат, че и останалите хора имат чувства и желания.
Дано по-скоро Елиф и Кахраман отидат в другата къща, да се махнат от този змиярник....

# 696
Скрит текст:
Момичета, утре е Томина неделя. По традиция в тази неделя се боядисват яйца и икозунак  се раздават, за близките ни, които вече не са между нас.

# 697
Сладури, излъчиха финалната серия на "Тиха буря". Дано сте го гледали.

Завчера аз написах, че в събота ще излъчват  "Черни планини" 1 и 2 еп. Прочетох го първо от програмата на  ТВ  ШОУ, написах вие го във петък, защото си бях забравила вестника във фирмата, но  пък веднага отворих в интернет програмата на телевизията за събота и неделя - същото пише и в интернет.

В петък просто ви прочетох  програмата. Не съм сбъркала, не съм ви подвела.

Днес купих вестник "Телеграф" - същото работа с програмите на телевизиите.
Ето - стиснала съм свитъка между ръцете си.
Пише: Събота - 18 април -БТВ Лейди - 22.00 "Черни планини" - еп. 1 и 2, 23.00 - Предай нататък - социален проект с водеща Наталия Симеонова.

Това е.  Не знам тук къде пише за финалния епизод на "Тиха буря".

Която не вярва да провери - поне това може да се провери.

Моля да ме извините, но аз нямам никаква вина. Мамка им на тези телевизионери.....

За сведение - аз съм стъпила здраво на земята и не лъжа.  И професията ми е такава. В  планината живеем спокойно и не се лъжем.
 Това, което го пиша от някъде съм го прочела, за да го напиша.

Това е. А пък тези, които публикуват глупости по вестниците и интернет и фейса си е за тяхна сметка.
Вече съм убедена поне за нашите  журналисти, че преписват един от друг  статиите си.

Защо - ще се обоснова  - Когато пишат за Еркан Петеккая защо   всички прескачат сериала "Любов на заем"......така.....прескачат го.
И си вадя заключение за мен - защото тези, които пишат не знаят филмографията му, мързи ги, буквално ги мързи   да  я прочетат от интернет и...... защото преписват чуждата статия за своя без изобщо да ги интересува вярна ли е.

Какво им пука. Пишат си глупости, само за пари,  пари и пак пари и нищо друго, а че не е вярна - кой ще отиде да ги съд????..........  Ами - НИКОЙ. Наказание няма за такива.
Това е истината за мен.
Лека нощ и всичко добро.

# 698
 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524
лека нощ на всички!

# 699
Сиси изобщо не се тревожи. Когато включих на БТВ лейди от долу пише какво върви в момента и за 22 часа пишеше Черни планини. И в 22 часа започна музиката на Тиха буря...За кво говорим...Самата телевизия пише глупости - така са дали програмата и на пресата.
Който е искал го е гледал, така, че спинкай си спокойно...
Кофти завърши сериала - потекоха ми сълзите...Толкова много се обичаха, че и в смъртта са заедно. Можеше да им дадат шанс да се махнат и да ги оставят живи. Но Иит беше много обиден на Дениз и може би нямаше да си признае, че я обича, ако не ги бяха гръмнали....Но тя дали чу...не знам.....
Жестока съдба....Взех да мисля сестрите му как ще се справят занапред, когато абито се грижеше за всичко...
Много ми хареса, че любовта победи злобата и желанието за мъст в сърцето на Хикмет. Това е любов - да забравиш собствената болка и да се отдадеш на любовта....Велико чувство, когато е истинска любовта....

# 700

Лека и спокойна Деси  Hug

За лека нощ Йозджан пее на Елиф и Кахраман....

Kaderimin Yazıldığı Gün Elif Kahraman ( Özcan Deniz Canım )

# 701
Добро утро  Coffee Flowers Four Leaf Clover
Ей ще си проспите младините  Grinning Grinning Grinning Grinning
Лягах, ставах и вече съм готова за кафето....но толкова рано ще го пия сама...
Изгледах 25 епизод на Съдбата...затова не ме хваща сън...
Не мога да си кривя душата - не съжалявах за Керем и съм била права.
Няма как да съжаля наследника на Къймет - сякаш не му е баба, а тя го е раждала.
Излъга всички, включително и дядо си, като си поиска 100-200 хиляди отгоре....да плати на килъра и да му останат, за да направи щастлива Елиф....
Нито за миг Керем не се поколеба, или да е размислил за вуйчо си...Разговора по телефона с килъра е доказателство....

Керем се уплаши, когато видя червената точка да се разхожда по булото на Елиф....
Така си и мислех. Когато Кахраман е мъртъв, пред Керем вече няма никакви пречки да се ожени за Елиф....За мъртвите или хубаво, или нищо....Нищо хубаво не мога да кажа за Керем, освен, че е мръсник. Жалко за Кахраман и Елиф.....Дано килъра да разкаже на Кахраман за разговора, който са водили....за да няма Кахраман пресантиманти, че той е виновен за смъртта на племенника си.....
Така е, когато някой копае гроб другимо, сам пада в него...А дано и за Невал да важи същото....Големи планове прави, ама Господ си знае работата.....
Желая хубав ден на всички  Hug

# 702
  • Керодиспансера
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug
Ани Hug пак си будувала цяла нощ  Heart Eyes
Не съм гледала още преведената серия, но от снимките, които си сложила оставам без думи  ooooh! Толкова много злоба и омраза в млад човек  ooooh! такава крайна мярка - съгласен на убийство, на човека, който му е бил като баща, само защото не е станало по неговата  ooooh! при това без да се съобрази с чувствата на отсрещната страна  ooooh!  Висша форма на егоизъм  Naughty ooooh!

# 703
Още спите  #Crazy
Да започнем деня с нещо хубаво - с думите на Кахраман, след като излиза от съда...

Елиф - Невъзможно е, Кахраман. Ще имате дете.
Кахраман - Ако е заради детето, то и ние с теб ще имаме дете. Елиф, аз ще съм баща и на това дете, но направих своя избор - искам да остарея с теб, искам да прекарам живота си с теб. Няма да те оставя. Няма да те оставя, Елиф!

# 704
  • Плевен / София
Ани,Ели Hug

Скрит текст:
Първо събуждам всички у дома, а после лягам и заспивам

моя син като бебе не спеше и сега ,като вече е голям си отспивам.... Joy Joy Joy Joy
за съжаление сте прави.....Керем не съжали за това което е направил....уплаши се само да не умре "грешния човек" ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт