Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 285
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Ели  Hug
Аз затова не можах да заспя. Направо съм потресена....Този дом наистина е змиярник. И всичко тръгва от Къймет. Може би цял живот, тя е правила някакви интриги, намесвала се е в живота на децата си. Ставало е както тя е искала...Кахраман направо е различен, ще кажеш, че не е раждан от тази змия. Но Якуп, макар да не й син и Мерием, са хора злобари. В това число слагам и Мерием,  - дали, че заради баща си и брат си, защото е останала сама, но от тази жена лъха злоба. Говорят Къймет и Шюкран за подготовката на сватбата, Мерием ги пита, само за тази сватба ли ще говорят, за годежа, за вечерта на къната...Нямало ли друго какво да говорят...и да внимават много, да не чуе Керем....
Ами да, три дни ще говорят за сватбата - не е ли нормално. Защо живота на всички в семейството трябва да се подчинява на Керем. Той затова е станал такъв егоист и без да му мигне окото поръча убийството на вуйчо си...Грам съвест няма в това момче.
Мерием, дори и да научи истината за това, че Керем е поръчал убийството на вуйчо си , няма да се примири. Многократно се връщах на момента преди изстрела. Видях с каква злоба Мерием гледаше танцуващите Кахраман и Елиф. Много злоба има в душата на Мерием и Кахраман трябва по-скоро да отведе Елиф в новия им дом. Тя и там няма да бъде спокойна, но поне няма непрекъснато да я тормозят......

Скрит текст:
Момичета, както нощес писах днес е Томина неделя и отивам на гробища...До по-късно.....

ПП Гости  Hug

# 706
  • Плевен / София
Не мога да разбера логиката на Мерием.....не трябва да говорят за Елиф и Кахраман, заради Керем, а тя наистина излезе от кожата си и не искаше Елиф за снаха....ако се бяха оженили с Керем ....Кахраман как щеше да се чувства.....за неговите емоции не мисли никой....нито Керем, нито Мерием най малко Къймет......жалко е защото Кахраман е стълба в семейството....Зия бей остарява и ако не е Кахраман всички ще "потънат" благодарение на Якуп.... Crossing Arms
а така ми се искаше Керем да е размислил... ooooh!
Скрит текст:

# 707
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug късно си легнала и рано си станала! Laughing

Сиси Hug аз писах,че ще дадат последния епизод на Тиха буря,въпреки написаното в програмата! Peace Още като видях 22ч.-23ч.ще дават 1и2еп.(за 1час) и разбрах,че е грешка!Още повече,че рекламата я даваха с анонс,че Черни планини започва на 19.04.(неделя),иначе щеше да изменят датата!Аз си чаках тъй като гледах мач и имаше продължение... Joy,така че видях финала! Peace

Ели HugГости Hug

За мен Керем е разглезен егоист!Поръча убийството на Кахраман,който винаги се е грижел за него и го спаси от Максут!А прости на дядо си и Якуб,които го лъгаха за смъртта на баща му! Peace

Приятна почивка в неделя! Hug Hug Hug

# 708
  • Русе
Привет и от мен днес!  Hug

Ели, Гости, Злати  Hug

Ани  Hug хем си недоспала, хем и времето дъждовно, ама... дано заради теб да е спрял дъждът  Wink - вече дори слънцето занича  Simple Smile

Благодаря за преведеният епизод на Съдбата   bouquet - вчера не можах да го гледам, че заради градинарстването ми преди предсказаният дъжд, доста се понапънах и умората рано ме събори  Simple Smile

Ама днес ще наваксам, поне съм подготвена и че все пак ще се осъществи брака и няма да ми е чак толкова черно провалянето на сватбата  Wink

Хубав ден ви желая!  Peace

# 709
Цвети Hug и аз вчера оправях цветята,но изгледах и превода на КПА! Laughing

Седмичния рейтинг! Peace

Sıra   Program   Kanal   Rating   Share   İzleyici
1.   Paramparça   Star TV   % 9,73   % 22,87   7,56 Milyon
2.   Karagül   Fox TV   % 9,41   % 24,08   7,31 Milyon
3.   Survivor All Star   TV8   % 8,65   % 23,45   6,72 Milyon
4.   Kurtlar Vadisi Pusu   Kanal D   % 7,97   % 19,57   6,19 Milyon
5.   Aşk Yeniden   Fox TV   % 7,92   % 18,79   6,15 Milyon
6.   Karadayı   ATV   % 6,93   % 16,56   5,38 Milyon
7.   Kaderimin Yazıldığı Gün   Star TV   % 6,18   % 14,91   4,80 Milyon
8.   Küçük Gelin   STV   % 6,09   % 14,76   4,73 Milyon
9.   Kocamın Ailesi   Fox TV   % 6,06   % 15,61   4,71 Milyon
10.   Sungurlar   STV   % 5,47   % 13,95   4,25 Milyon

# 710
  • Керодиспансера
Гости  Hug Злати  Hug Цвети  Hug
Наистина е много странно как в това семейство на интриганти, манипулатори, лъжци, на хора изпълнени със завист, злоба, и безкруполност, е израснак Кахраман като честен, достоен и стойностен човек  newsm78
Дафка е била точно на мястото си там, но за Елиф ми е много жал  ooooh! какво ли още преживее в тоя змиярник  newsm78 много силно искам да вярвам в думите на Кахраман, че ще е винаги до нея и дано любовта му е достатъчно силна, за да дава сили и на двамата да преминат през всичко заедно  Shocked

# 711
  • Плевен / София
Ели, героят няма да ни разочарова....спокойно.... Naughty
Боли

Скрит текст:
най големият грях на Сеймен беше ревността ....

# 712
Ели Hug дано се изместят в др.къща!Елиф ще е сама по цял ден в този змиярник!Кахраман е във фирмата!И да я обидят Елиф никога няма да сподели с Кахраман,за да не се кара с близките си.Всичко ще събира в себе си! Peace

Гости Hug newsm10

Чакам превода на Парчетата! Peace

# 713
Цвети  Hug Злати  Hug Ели  Hug Гости  Hug
Момичета, прави сте, че Дафка е попаднала на точното място, но не при човека който заслужава. Защото такава змия, не заслужава честен, възпитан и добър човек.
Няма план, как да отстрани Елиф от пътя си, но единственото притеснение й е, ако Ибрахим се откаже....Не стига, че трябва още да гледа Елиф, а ако плана на Невал не проработи, кво прай Дафка....У Дафка, дори и да е бременна няма нищо майчинско...С какво отегчение прие, че трябва да се грижи и за детето на Елиф...но Невал й каза, че ще й бъде трудно, но няма друг начин да се върне при Кахраман....Ето какво пита Дафка Ибрахим...което е единствената й тревога....

Казва го с такова толкова небпрежно, като че става въпрос, че ще ходят на кино и ако Ибрахим не дойде ще й се провали плана....

# 714
Керем се прибира с колата и вижда тълпа журналисти пред портата и между тях килъра. Керем влезе в къщата и излезе през задния вход, а килъра обикаля около оградата. Керем му звъни....

Керем вика ало, ало, видя, че килъра е затворил и отново позвъня, но онзи не вдигна повече.
Този момент предхожда момента, за който вече сложих снимките с текста.
Мислех, че тук Керем се е отказал. Размислил е. Но съм се излъгала. Керем е искал да стане показно убийство и то, когато Кахраман е най-щастлив.
Колко е жалък Керем....Каква слабост в този младеж, защото няма по-голяма слабост  от откритата злоба и желанието за мъст. Силния мъж ще се бори за любовта си. Но когато от среща няма чувства, няма смисъл от борба. Затова ще убием Кахраман и предстои бляскаво бъдеще с Елиф....Подла душа... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 715
Относно Максут....
не съм гледала всички сцени с Максут и братовчеда, но едно от момчетата, каза на Максут, че тартора, ще прави някаква сделка, но не знаел подробности. Максут му плати, за да получи информация. Задейства нещата с братовчеда и когато той дойде да докладва на Максут, той каза, че братовчеда благодарение на него ще стане човек, но сделката вече не го интересува, тя ще стане, основната задача на братовчеда е да му докладва за Елиф. Тогава братовчеда го попита - ти не четеш ли вестници, не гледаш ли телевизия - заради разправиите в килията били наказани...но какво пишело във вестниците...братовче да поизлъга, уж пишело за Хатай...бла,бла,бла....и в крайна сметка Максут дори не разбра, че Елиф се омъжва за Кахраман. Дори във вечерта на сватбата, тартора е научил, че някой му е откраднал бизнеса, Максут си лежеше съвсем спокойно на леглото и гледаше снимката на Елиф....Така, че Максут няма немеса в тази работа и има желязно алиби.....

# 716
  • Плевен / София
Ани, много деца са расли и растат без баща, но не са станали егоисти , като Керем....непрестанното "обгрижване" от всички, задоволяването на всички желания са направили Керем такъв....когато пожелае нещо да го има.....защо той да може да се влюби в Елиф, а Кахраман да не може....още повече Керем знае, че Елиф е майка на детето на Кахраман....досега какво е постигнал сам Керем.....нищо....."работи" във семейната фирма, но дали би могъл ако е сам да се грижи за семейство, а и за майка си.....не не би могъл, защото в друга фирма никой няма да го дондурка и да ходи на работа когато си иска.....желанието да наранява хората, които твърди, че обича.....за мен показва, че той не знае какво е любов...... Peace
Максут наистина този път е чист , като сълза....

# 717

Нашия човек на дневно парти по спортен екип.....

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 13:00 от MAMA-AN

# 718
Ани, много деца са расли и растат без баща, но не са станали егоисти , като Керем....непрестанното "обгрижване" от всички, задоволяването на всички желания са направили Керем такъв....когато пожелае нещо да го има.....защо той да може да се влюби в Елиф, а Кахраман да не може....още повече Керем знае, че Елиф е майка на детето на Кахраман....досега какво е постигнал сам Керем.....нищо....."работи" във семейната фирма, но дали би могъл ако е сам да се грижи за семейство, а и за майка си.....не не би могъл, защото в друга фирма никой няма да го дондурка и да ходи на работа когато си иска.....желанието да наранява хората, които твърди, че обича.....за мен показва, че той не знае какво е любов...... Peace

+1  newsm10

Дафка е същата като Керем по същата причина - задоволяване на всички желания. И сега, когато любимата кукла не е в ръцете й, вече е нетърпелива...не може да гледа Елиф да й се мярка пред очите докато роди....

Относно дали познават любовта - и двамата не я познават, защото те обичат само себе си.....Света за тях се свършва, ако не стане така, както те желаят.....

# 719
Къймет е типичната свекървещица. Когато отидоха да искат ръката на Елиф, къймет отиде в кухнята при Султан и започна да се разпорежда. Султан каза, че няма да им се бърка, Елиф и Кахраман каквото решат, това ще стане. Но Къймет настоява за вечер на къната - нали всяко момиче си мечтае за това....Султан се съгласи и каза, че ще се подготвят за следващата вечер...Сакън, как ще правят вечер на къната тук, ще я направят в замъка, там място бол, има и слугини....Султан се съгласи....Но не остана длъжна на Къймет, когато вещицата отказа да се пеят песни.....

За мен вечерта на къната не представляваше нищо...тъжно като на погребение....
Не си спомням обаче дали Мерием беше там...мисля, че не.....

Общи условия

Активация на акаунт