Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 305
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Христос Воскресе, момичета и от мен! Да е светло и спокойно в душите и сърцата ви!
От готвене и шетене време не ми остана да пиша, само влизах по 5 минутки да прочета какво сте писали.
Бях казала, че ще получа компетентна информация за бремеността на Дафне - за съжаление била възможна... при определени условия - няма да навлизам в подробности, медицинските термини не са ми силната страна. За бременна - явно е, но какво ще стане после- ще го износи ли детето или ще пометне? За мен това е развитието на историята - Зия бей няма да я пусне да си отиде дори и след това и затова тя държи бебока в онези кадри. А Кахраман държи в ръката си халката от сватбата с Елиф - или е бил дълго време време в кома, или по някакъв начин е бил принуден да бъде с Дафне, или може би Елиф го е накарала.

# 76
Деси честит празник на теб и семейството ти  easter easter

Цитат
А Кахраман държи в ръката си халката от сватбата с Елиф - или е бил дълго време време в кома, или по някакъв начин е бил принуден да бъде с Дафне, или може би Елиф го е накарала.

С това ме попари  ooooh! Защото си го мислех същото, когато написах сценария, че нещо ще се случи с бебето което носи Елиф...Не го написах, но сега, когато независимо една от друга мислим едно и също....направо ще се поболея.....

# 77
И аз ви пожелавам един прекрасен ден !  Hug Hug   Nature Sun With Face

# 78
# 79
Деси честит празник на теб и семейството ти  easter easter

Цитат
А Кахраман държи в ръката си халката от сватбата с Елиф - или е бил дълго време време в кома, или по някакъв начин е бил принуден да бъде с Дафне, или може би Елиф го е накарала.

С това ме попари  ooooh! Защото си го мислех същото, когато написах сценария, че нещо ще се случи с бебето което носи Елиф...Не го написах, но сега, когато независимо една от друга мислим едно и също....направо ще се поболея.....

Ани, Ани, не си ме разбрала- за мен Елиф си ражда Топрак. Дафне няма да роди. От какъв зор Елиф ще целува така нежно бебето на Дафне и ще ходи в имението? Само за да види собственото си дете, което е дала на Кахраман....

# 80
  • Плевен / София

Заради Кахраман, направо се влюбих в Йозджан  Grinning Grinning Grinning Grinning
+1 PartyАни, ако го видиш в ролята на Сеймен ще си останеш вечно влюбена, като в Галиб Joy Joy Joy Joy

# 81
Деска разбрах те миличка - аз писах една нощ сценарии в предишната тема, че ще се случи нещо с бебето на Елиф....Става въпрос само за това изречение

А Кахраман държи в ръката си халката от сватбата с Елиф

Тази нощ и аз си мислех, че Кахраман държи в ръката си халката на Елиф....това означава, че Змията е успяла и може би ги е разделила.....Но накрая Кахраман и Елиф заедно с Топрак ще бъдат заедно.... Peace Ама ще ни побъркат.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Скрит текст:

Заради Кахраман, направо се влюбих в Йозджан  Grinning Grinning Grinning Grinning
+1 PartyАни, ако го видиш в ролята на Сеймен ще си останеш вечно влюбена, като в Галиб Joy Joy Joy Joy
Аз и сега май за вечно съм влюбена   Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed сърцето ми има място и за двамата   Grinning

# 82

Ох от тази Божия напаст Кериман няма отърване  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Дилаханъм  Hug

# 83

Забелязвате ли, че на роклята на Елиф има червено петънце....Може би ще се случи нещо с Кахраман....Този глезльо Керем  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ако Кахраман е бил в кома, може би е забравил, че се е развел с Дафка и, че тази халка е от сватбата му с Елиф и затова да я е смъкнал...
Ако се е случило нещо такова, то Зия бей много ще ме разочарова....Че е позволил Топрак да не бъде с родната си майка.....

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 16:15 от MAMA-AN

# 84

Целувката на Змията.....Но когато една змия целува друга не умират и двете за жалост....

Тези снимки ще бъдат от 26 епизод - в болницата....

Една мамаша пише, че мисли, че са ранили Керем....

# 85
# 86

Може и да се е освестил глупака и да е предпазил вуйчо си.

# 87

Може и да се е освестил глупака и да е предпазил вуйчо си.

Това са само догадки...Не се знае какво точно ще се случи....

# 88
Гости HugДеси Hug Воистина Возкресе! easter easter

Пак сте писали...писали.... Hug Hug Hug

Ани HugДилаханъм Hug благодаря за новите снимки! Hug Hug

И аз успях днес да изгледам Съдбата!Дано утре се разбере каква е цялата истина около Дафка! Peace

А до вечера сме с Парчетата!Ще има пожар и последствия! Peace

От мамашите!Под тази снимка ще се има превод по време на епизода!

Рахмито пак ще ги забърка и Джихан ще се хване в капана! Laughing

# 89
Злати  Hug

Джихан ще се хване в капана, както Ръза с Арзу.....Така става за да направят повече епизоди...
А пък ние им се връзваме....

Общи условия

Активация на акаунт