Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 367
  • 735
  •   1
Отговори
# 600

/ Продължавам от пост 599 /

Тази снимка е във вестника.

През декември тръгна още един сериал, който българите гледат в  интернет  и оживено коментират.
                     В "Счупените парчета" играят Нургюл Йешилчай, позната от "Имението с лозите" и "Любов и наказание", и нашумелият  от "Времето лети", "Памуковата принцеса", "Дила" - Еркан Петеккая.

Драмата е за две семейства, които имат почти еднакви фамилни имена  и за това новородените им дъщери са разменени в болницата. Грешката се разкрива случайно , когато момичетата са на 15 години. Израстналата в  богатото семейство Джансу трябва да свиква с бедните си кръвни роднини.
                 Живялата в нищета  Хазал направо се побърква, когато се оказва,  че истинските й родители  са едни от най-богатите  хора в Истанбул.  Богатият баща - Джихан пък се влюбва в  бедната майка  и от това произтичат куп интриги.
                Сагата е едва в 20-тата си двучасова серия, така, че предстоят още много перипетии.

Сладури, това е статията за нас. Има още за  сериала "Черни пари и любов", но ще го пиша в другата тема.

# 601
  • Плевен / София
Гости Hug

Цитат
.кой се съмнява в "моя" човек .....една крачка пред строя ....бързо....

Аз   Peace И продължавам да се съмнявам.... Grinning
Но много искам да ме опровергае....Не за него, а за Елиф и Топрак.
Не мога да приема, че Дафка може да държи Топрак  Naughty
Не мога да приема, че Кахраман ще спи до Дафка отново Naughty

Наказанието ми ще бъде да направя нова тема с ново заглавие може би...
В което да присъства и Özсan Deniz....ако сте съгласни значи съм си изкупила вината.... newsm78
Ани,досега всички образи, които е пресъздал ЙД са били на силни мъже, които са защитавали любовта си до смърт.....така, че аз вярвам в Кахраман....и нямам нищо против нова тема в , която да присъства неговото име.... Joy Joy Joy

# 602
  • Керодиспансера
Ани, нека мислим по-оптимистично, че добротата и любовта ще устоят и победят всички трудности  Peace
Мисля, че сценария вече е далече от първоначалния замисъл на филма о от пилотния фрагман, че няма как Топрак да бъде даден на Дафка, освен ако нещо не се случи с Елиф  ooooh! не дай Боже  Praynig
Но не виждам Елиф как ще се впише в голямата къща сред такива жени като почнеш от Каймет, Шукрян, а вече и Мериан  ooooh! Предполагам, че и Дафка няма да пропусне всяка една възможност да се появява там и да напомня за себе си  Thinking
Много се радвам, че думите и обещанията, които Кахраман  даде на Елиф, не са били празни приказки  Peace Че остана с нея въпреки всичко  Peace много влюбен го раздава на вечерята  Joy Joy Joy

# 603
  • Керодиспансера
Гости  Hug   Hug

Ани, ще е хубаво, ако включиш и Озджан Дениз в темата, но тогава няма да ти стига първата страница  Joy Joy Joy

# 604
Момичета почти ме убедихте, че Дафка няма да прегръща Топрак  Peace
Страхувам се  Sad Толкова съм се вживяла в този сериал, че направо се побърквам.... #Crazy

Ели сега няма да имам възможност да "реконструирам" първа страница, Йозджан, както и Хатидже ще присъстват само в сериала. Но на лято и това ще направя, ще отделя място за четиримата актьори, като колажите ще бъдат по-малко, повече ще има текст - като информация. Те колажите са за красота, според мен информацията е по-важна.

А сега кажете какъв цвят да бъде новата тема, че се опетлах и се разколебавам. Предлагате и започвам да работя...Нюанса ще го избера....

Сиси благодаря за информацията за турските сериали. При такъв богат избор зрителите наистина се разглезват.
Изричното упоменаване на двата сериала означава, според мен, че ще ги купуват нашите медии.

# 605
  • Керодиспансера
Ани, нека бъде в любимия цвят на Елиф - аквамарин ли беше  newsm78 или тюркоаз  newsm78

# 606

За колекцията на Нерви

Ани, нека бъде в любимия цвят на Елиф - аквамарин ли беше  newsm78 или тюркоаз  newsm78

И аз исках да бъде в този цвят, но не мога да ги съчетая....аквамарин е светло по-тъмното ми излиза зеленикаво- специфично, но контраста е много голям... Thinking

# 607
Гости Hug

Цитат
.кой се съмнява в "моя" човек .....една крачка пред строя ....бързо....

Аз   Peace И продължавам да се съмнявам.... Grinning
Но много искам да ме опровергае....Не за него, а за Елиф и Топрак.
Не мога да приема, че Дафка може да държи Топрак  Naughty
Не мога да приема, че Кахраман ще спи до Дафка отново Naughty

Наказанието ми ще бъде да направя нова тема с ново заглавие може би...
В което да присъства и Özсan Deniz....ако сте съгласни значи съм си изкупила вината.... newsm78
[/quot

smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501

# 608
Значи все пак ще има сватба  Party Party Party Party Party Party

Кога ще пуснат втори фрагман  Shocked

# 609
  • Плевен / София
Кахраман"....Елиф, аз не съм дете....взех своето решение отдавна....чуй ме...ти си моето щастие...аз не мога да лиша от това нито теб, нито детето ни нито себе си...няма да мога...."
Така, че Кахраман няма да се откаже от Елиф, жалкото, че не са свършили изпитанията на тяхната любов....но с тези изпитания се надявам тя да става по-силна....и те да се държат здраво за ръце....
Деси :hug:Hurricane a.k.a Нарцис Джуниър- шеф на ДАНС Hug
Ани, ще си открадна първата снимка с очилата....пу пу първа.... Joy Joy Joy
Ани, може да я направиш в турско синьо...нали чакаме наследника да се роди вече....в озета май пише, че Елиф без малко да роди...

# 610

За колекцията на Нерви

Ани, нека бъде в любимия цвят на Елиф - аквамарин ли беше  newsm78 или тюркоаз  newsm78

И аз исках да бъде в този цвят, но не мога да ги съчетая....аквамарин е светло по-тъмното ми излиза зеленикаво- специфично, но контраста е много голям... Thinking
Анииии благодаря ,може да е на погребение ама се е барнал чок татлъ таман като за моите очички Simple Smile
вече си ги копнах от предната д.страница в папката с очилатите ми красавци Simple Smile Simple Smile

Казах ли ви да не се косите чак толкова
не разбрахте ли вече че за фрагмана избират най гадното което свършва първите 30 мин от епизода
и нататък нещата са поносими
ще ги тормозят ама любовта ще им победи
и аз като фенка на Йозджан вярвам в него , а на Кахраман два пъти Simple Smile

Гости  Hug Heart Eyes

Да ви се фукна че на 28.05 съм в Истанбул  Party Party Party Party Party Party

# 611
Значи все пак ще има сватба  Party Party Party Party Party Party

Кога ще пуснат втори фрагман  Shocked

Може би в понеделник - както до сега....

Деси ОК   Peace

Гости няма как да откраднеш първата - трите са в комплект. Ако искаш да ти направя с първата нещо като колажче....Или да изрежа от тези които публикувах днес и да зачистя доколкото е възможно фона от зад....

# 612

Харесвате ли го така  newsm78

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 22:31 от MAMA-AN

# 613
  Прехвърлям се ва в-к  "Т В САГА" - брой 16.

На заглавната страница с големи букви "Черни планини".
  Има снимки на актьорите. Нашето момиче - слънчицето е най-красивата. Ще я гледаме с удоволствие и затаен дъх.

Отивам на втора стариница. "Черни планини".

Завладяващата поредица е интерпретация по романа "Братя Карамазови" от великия руски писател Фьодор  Михайлович Достоевски.
Продуцентите на сериала са поставени пред сериозно предизвикателство, базирайки историята на едно от най-четените произведения в Европейската литература.
Сюжетът ни отвежда в далечната 1930 година. Турция преживява тежка икономическа криза, вследствие на разпадането на Османската империя.
Действието се развива в малкото  градче Пайдар, в което класовото разслоение сред населението е прокарало непреодолима граница между бедни и богати.

Халит Карадаа е безскрупулен е циничен  представител на своето общество, обсебен от магията на властта и парите. Баща е на трима синове - Гюлали от първия му брак, и Кадир  и Селяхатин - от втория.

Арогантният Халит не се интересува от съдбата на децата си, които след смъртта на своите майки израстват далеко  от дома.
Гюлали е с труден характер, често посяга към алкохола и обича хазарта. Обладан от фикс идеята да получи заслужено наследство от своята майка, той изпада в тежък конфликт с баща си.

Кадир е дълбоко религиозен, наивен и обичан от съгражданите си. Неговата голяма цел е да получи парична помощ от  Гюлали, която ще му позволи да се ожени за любимата му Зухал.

Селяхатин е 28 годишен адвокат, завърнал се наскоро в града, който поема защитата на  Халит, нападнат от Гюлали. Заплетената семейна сага е изпълнена с интриги и спиращи дъха драматични обрати, които ще принесат зрителите в един, както романтичен, така и суров свят.

В ролята на Халит се превъплъщава известният турски актьор Ердал Йозаджълар.
Образите на тримата братя са поверени на Илрахим Челикол, Бурак Саяшар и Корел Джезаирли.

В ролята на  красавицата  Гюлхаят - любимата на  Гюлали,  влиза  НЕУСТОИМАТА ХАТИДЖЕ ШЕНДИЛ, ПОПУЛЯРНА КАТО ДИЛА ОТ ЕДНОИМЕННИЯ СЕРИАЛ.

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 22:30 от sisi55

# 614
  • Плевен / София

Харесвате ли го така  newsm78

супер.....само не мога да реша....за подпис ли да го взема или за аватар.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт