Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 362
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Чета мамашите за Керем и се чудя  Thinking
Според някой от тях, Кахраман не трябвало да избързва толкова със сватбата. Трябвало да изчака, Керем да приеме този факт, да срещне любовта в лицето на друго момиче и тогава Кахраман да се жени за Елиф  newsm78 newsm78 newsm78
Това означава ли, че живота на всички в този дом трябва да зависи от желанията на Керем. Керем не е ли станал егоист, защото всички са му угаждали и са изпълнявали желанията му, защото е бил без баща. Та Керем може никога да не приеме факта, че вуйчо му и Елиф се обичат и че искат заедно да отгледат сина си....Керем може да не срещне нова любов...И какво - Кахраман и Елиф ще бъдат заложници на Керем.....защото Кахраман му е отнел любимата играчка....
Не споделям такива разсъждения. Не оправдавам Керем за постъпката му. Той се постави в центъра на света и всички около него трябваше да изпълняват желанията му, всичко да става, така, както иска Керем. Всички членове на семейството са виновни, защото всички са възпитавали егоиста в Керем, точно като са изпълнявали всичките му желания. И сега, когато Кахраман му се противопостави, Керем поръча убийството му.
Мерием вместо да обвинява и да пожелава смъртта на детето на брат си, да си помисли какви грешки е допуснала тя като майка, за да стане сина й егоист. Защо не си отстоява до край позицията, че не е съгласна с този годеж, а се съгласи, защото Керем така искал. Защо не попита майка си, защо се заиграва с чувствата на Керем.....Къймет обеща на Мерием, че никой от семейството няма да се съгласи с този брак и това няма да се случи, а в същото време подстрекаваше Керем.
Така, че дори да приемем, че Елиф да има някаква вина, то тя е нищожна, спрямо вината на Мерием, Къймет и цялото семейство.

# 646
Добро утро и от мен , момичета! Слънчево и леко ветровито е при нас. Дано и сериалът да върви така- съвсем без ветрец не може. Ще стане бозица! Joy Joy Joy Joy
Гости, благодаря за предложението - ще го погледна, дано да ме заинтригува. Вечер след напрегнатото всекидневие и след като си нахраня мъжете, сядам да погледам някоя и друга серия и да се отпусна . Е, обикновено откарвам до сред нощ... Но с удоволствие влизам във форума и чета вашите споделени мисли тук и си отпочивам.
Хубава събота ви желая!

# 647
  • Керодиспансера
Деси  Hug
И на мен ми харесаха думите на Кахраман, че никога няма да изостави Елиф и винаги ще я обича  Peace това е нашия човек  Peace Joy Joy Joy

# 648
  • Плевен / София
Деси, надявам се да ти хареса...
време за кафе...

# 649
Знаех сиии ,че нашия човек е бир нумараааа

# 650
Деси  Hug Ели  Hug Гости  Hug Нерви  Hug

Привет момичета  wavey wavey wavey wavey
Гости тъкмо си помислих, че днес след обяд не съм пила кафе и влизам да ви поканя...и  newsm74 кафето вече е сервирано  newsm10 newsm10 Благодаря ти  Hug приятно ми е че отново заедно ще си пием кафето

Знаех сиии ,че нашия човек е бир нумараааа

Нерви страхотен оптимист си  Peace Аз бързо се предавам....Но твоя оптимизъм е заразяващ  Hug

Момичета, новата тема е  готова, в любимия цвят на нашата Елиф....Дано да ви хареса.... Praynig

# 651
# 652
Кахраман ни поздравява....

Kaderimin Yazıldığı Gün 20.Bölüm | Özcan Deniz'den muhteşem türkü!

# 653
Мамашите ме убиват - влюбени в Максут... Joy Joy Joy Joy

Свет,Аннушка вы где девочкииии!!!!!!!!!!📢📢📢📢
Тут такой Максуд аааааааа аж ослепил!!!!!!!! 😃😃😃😃😄😜

# 654
# 655

Özcan Deniz - Burçin Birben " Sevdalı gelin "

# 656
Ели Hug Гости Hug

За Сиси Hug ,когато намине! Wink Преведен епизод на КПА! Peace

Скрит текст:

Премьера! Осколки анонс 21 серии в ПравильномПереводе от Вюсала Мамедова

http://vk.com/paramparca?z=video-78739311_170915888%2F97f10e9bc93400bb5b

Слънце, здравей, безкрайно много ти благодаря. Ти си златно момиче.
Филма е разкошен, а Елиф е ненадмината, а като се сетя,  че си има две близначета, две звездички направо се влюбих в нея.
Има една статия за КПА, ще я напиша в другата тема.
Всичко хубаво. Още веднъж - благодаря.

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 17:52 от sisi55

# 657
Деси  Hug
И на мен ми харесаха думите на Кахраман, че никога няма да изостави Елиф и винаги ще я обича  Peace това е нашия човек  Peace Joy Joy Joy

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 658
Деси, надявам се да ти хареса...
време за кафе...

Гости, благодаря ти, мила!Малко къснично, но с кеф ще го изпия, обичам виенско кафе! newsm51 newsm51 newsm51
Тази фурия започнах да я гледам в Любовта е червена. Гледали ли сте го този филм? smile3521 smile3521 smile3521

# 659
20-ти епизод на Парченцата има ли го на руски?

Общи условия

Активация на акаунт