Отговори
# 60
  • sofia
Момичета, по молба на Роси, обявявам акцията за бебе Даниел и семейството му от Радомир на

1 МАЙ ПОНЕДЕЛНИК, В ЮЖНИЯТ ПАРК, НА ВХОДА НА НИШАВА В 11,00 ЧАСА

МОЛЯ, НОСЕТЕ САМО ДРЕБНИТЕ НЕЩА, ПО-ЕДРИТЕ ХЛАДИЛНИК, ПЕЧКА И ДР. ТАКИВА ЩЕ СЕ

СЪБЕРАТ ПО-КЪСНО, КОГАТО СЕ НАМЕРИ ПОДХОДЯЩИЯТ ТРАНСПОРТ. ПО ВЪЗМОЖНОСТ  ДА СА

ОПАКОВАНИ И ОПИСАНИ, ЗА ДА СЕ ЗНАЕ КОЕ Е ЗА ДЕТЕТО И КОЕ ЗА РОДИТЕЛИТЕ  Praynig

Viki1,за сега отпада ангажимента за бус, защото Роси и Гери ще ходят във вторник в помощното училище в Перник и после ще занесат и това,което е събрано за Радомир  bouquet

Понеже виждам какво е положението при тези хора Sadпредлагам акция на 1 май.Следващият уикенд е Гергьов ден и е абсурд да направим нещо.За това ще гизползваме ходенето до Перник във вторник за да отидем и до Радомир.
Аз също имам някои нещо за там ,вземете и вие каквото имате и елате от 11.00 до 12.00ч в парка Praynig
Аз и Гери поемаме багажа

скапан ми е нета и ще #2gunfireнякой

# 61
  • София
Много се извинявам, но кой е входа откъм Нишава, не съм идвала на акция в Ю парк досега, затова не се ориентирам  Embarassed Този, който гледа към Витошка или този с въртележките, където спира 76 и 74 след пазара Иван Вазов?
Този при въртележките и спирката на автобуси 76 и 74 Wink

Mерси  Grinning

1 Май е идеално според мен.

# 62
е стига де, аз няма да мога да дойда, утре пътувам за село и ще спя там защото от там ще взема одеяла, посуда , чаршафи, дрехи всичко за Хелиана, не сте честни...
на село ни е покъщнината от апартамента който продадохме, и от там ще взема всичко
значи бройте посуда кухненска от мен всякаква, одеяла 3 броя, чаршафи и каквото още измъдря, Роси става ли във вторник да се видим някъде п0реди да тръгнеш ако ти е останало място и тези неща да натоварим, или в понеделник вечер да ги вземеш от брат ми - той живее на Редута, на една крачка или ние като се връщане да минем да ти ги оставим.кажи кое ти е по удобно???
и последно - телефона на Хелиана е 0899718449, мъжа и отговаря на него, той се казва Румен, обадете им се да ги предупредите за да знаят че ще ходите и към колко, и се пригответе за катерене на етажи hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 29 апр 2006, 20:37 от viki1

# 63
  • sofia
е стига де, аз няма да мога да дойда, утре пътувам за село и ще спя там защото от там ще взема одеяла, посуда , чаршафи, дрехи всичко за Хелиана, не сте честни...
на село ни е покъщнината от апартамента който продадохме, и от там ще взема всичко
значи бройте посуда кухненска от мен всякаква, одеяла 3 броя, чаршафи и каквото още измъдря, Роси става ли във вторник да се видим някъде п0реди да тръгнеш ако ти е останало място и тези неща да натоварим, или в понеделник вечер да ги вземеш от брат ми - той живее на Редута, на една крачка или ние като се връщане да минем да ти ги оставим.кажи кое ти е по удобно???
и последно - телефона на Хелиана е 0899718449, мъжа и отговаря на него, той се казва Румен, обадете им се да ги предупредите за да знаят че ще ходите и към колко, и се пригответе за катерене на етажи hahaha hahaha

Вики,идеята ми е да се организираме навреме WinkЕдно по едно да ги носим и не ми се иска да изпускаме вторника.
Място ще имам,ще пътуваме 4 от нас с две коли.Гери също е взела одеала от Вени ,така че не виждам смисъл тези нещо да ги бавим.
Имам и посуда ,а и се надявам в понеделник да посъберем доста неща.Дали да им караме всичко на веднъж newsm78Лошото е ,че нямам къде да ги държа и ще трябва да оставя нещо в Ефросина ако решим да не караме всичко наведнъж.
Твоите работи от село нека останат при брат ти PraynigЩом ми е близо ще ми е удобно да ги взема ако се ноложи  Wink

Ефросинче,моля те ,провери в чувалите с големи дрехи има ли по.-малки дамски и мъжки.

Весе,виж при теб обувките какви номера са PraynigКакто и от новите рокли някакви по-малки размери Wink
ми,девойки,това се сещам аз Hug

# 64
Най-накрая успявам и аз да се включа ooooh!

Вчера взех от една от мамите доста одеала и дрехи за големи, което от една страна е добре, понеже ще има и за Радомир, но от друга е кофти, тъй като колата ми е задръстена и няма къде да ги стоваря, за да натоваря още в понеделник в Южния newsm78 Но все ще измисля нещо, де... Утре ще се опитам да посместя излишното в общото помещение в мазето, въпреки че и там мястото вече е доста кът. Зная че при Ефросина имало място, та ако не успея по друг начин, ще се замъкна и до там (Ефросинка, ще ти се обадя ако се наложи Hug)

Ще прегледам какви дрешки са ми останали за толкова голямо юначе и ще приготвя. Ще взема и малко посуда, както и играчки и книжки. Имам хубави дрехи за големи, обитаващи мазата ми от доста време насам - дънки разни, хубави пуловери и тениски.

Другият проблем е, че от около седмица съм с постоянни и засилващи се болки в слабините и не трябва да нося нищо тежко Embarassed Този осми етаж ме притеснява...

# 65
значи Ефросинче тя Хелиана ще викне едно съседче циганче да ви помогне - само го черпете от мен една бира че аз не успях онзи ден а ни помогна с багажа,
Роси няма проблем - ще оставя всичко при брат ми, а и във вторник ще ви кажа дали работи печката и пералнята които оставихме на село - оставихме ги работещи, дано още са, а от там аз ще си мисля как да им ги откарам,
вижте щом са събрани на тови етап одеяла и тн, разровете за Дани чаршавчета, пеленки и тн, Роси аз ще се опитам във вторник да ви докарам от мен поне няколко преди да тръгнете, за Дани са важни и обувките - и да сетих се - едно КЕНГУРО ако някой има под ръка би и свършило работа защото няма а доста го носи на ръце, особенно по стълбите ще и е по слено с кенгуро отколкото на ръце + количка да качва.
нали си записахте телефона им, много ще се зарадват да ви видят, ще вземете ли фотоапарат с вас да снимате бебока, картините, Хелиана, абе всичко, че аз нали не успях Sad
друго какво, Роси друго не се сещам за сега Hug Hug

# 66
  • sofia
Най-накрая успявам и аз да се включа ooooh!

Вчера взех от една от мамите доста одеала и дрехи за големи, което от една страна е добре, понеже ще има и за Радомир, но от друга е кофти, тъй като колата ми е задръстена и няма къде да ги стоваря, за да натоваря още в понеделник в Южния newsm78 Но все ще измисля нещо, де... Утре ще се опитам да посместя излишното в общото помещение в мазето, въпреки че и там мястото вече е доста кът. Зная че при Ефросина имало място, та ако не успея по друг начин, ще се замъкна и до там (Ефросинка, ще ти се обадя ако се наложи Hug)

Ще прегледам какви дрешки са ми останали за толкова голямо юначе и ще приготвя. Ще взема и малко посуда, както и играчки и книжки. Имам хубави дрехи за големи, обитаващи мазата ми от доста време насам - дънки разни, хубави пуловери и тениски.

Другият проблем е, че от около седмица съм с постоянни и засилващи се болки в слабините и не трябва да нося нищо тежко Embarassed Този осми етаж ме притеснява...

ти нямаш грижа с товаренето и разтоварването,както и с катеренето на етажите Hug
Сигурна ли ,че можеш да пътуваш newsm78

# 67
уф не издържах и звъннах на Хелиана
Дани се поуправя от сополите - капките му помагат, влюбил се е в леглото си и е спалнепробудно на него, много се притесни че и вие ще ходите - било и неудобно от толкова помощ но аз я смъмрих и и казах да си наляга парцалите и да намира помощник за качването по етажите, предупредила съм ги че ще им звъннете и ви чакат с нетърпение Hug

# 68
Аз също няма да съм в София на 1 май...  Съжалявам, планирах да се включа в акцията, но май няма да успея този път.  Sad Нищо ще има и следваща.  Simple Smile

# 69

Сигурна ли ,че можеш да пътуваш newsm78

Мога бе, Роси Heart Eyes Мен ме заболява като слезна от колата, докато се возя съм ОК Party То, ако сега престана да пътувам, след 2-3 месеца ще трябва да лекувам язви от залежаване Twisted Evil
Само тежко гледам да не нося, че преди хич не се съобразявах и мъкнех и щерка и торби от пазар и какво ли не... Мъж ми и преди ми се караше, а сега, откак му казах, че ме боли, ще ме #2gunfire  Laughing

# 70
  • София
A големите неща кога мислите да карате?В смисъл имам ли време да свалим тоз хладилник ( затрупан е с една камара багаж на балкона  Embarassed) и да го поогледам от вътре как е.Ако не успея предполагам, че жената ще го изчисти де   Embarassed

# 71
A големите неща кога мислите да карате?В смисъл имам ли време да свалим тоз хладилник ( затрупан е с една камара багаж на балкона  Embarassed) и да го поогледам от вътре как е.Ако не успея предполагам, че жената ще го изчисти де   Embarassed

има има, спокойно,едва ли ще е в близките 5-10дена, поне аз няма да мога

# 72
  • София
Патица съм страшна - не съм влизала в темата откакто писахте за проходилката - СРАМ
Та накратко от мен:
Калъфки детски
Нурофен
Физиологичен разтвор - една банка
шампоан бебешки
играчки
посуда

Ще чакам Вики да ми пише за майката, че имам доста дрехи при мен Simple Smile

# 73
  • sofia
Патица съм страшна - не съм влизала в темата откакто писахте за проходилката - СРАМ
Та накратко от мен:
Калъфки детски
Нурофен
Физиологичен разтвор - една банка
шампоан бебешки
играчки
посуда

Ще чакам Вики да ми пише за майката, че имам доста дрехи при мен Simple Smile

на линия си в понеделник,нали Praynig

# 74
Ще погледна в чувалите, които Дамаянти е докарала, мисля, че в един сак има обувки. За Хелиана аз имам дрехи от мен и от Силвия. Няма проблеми с мястото, може да докарате още багаж. За вторник искам да дойдем с вас до Перник и Радомир. Майка ми е добра шивачка и реши да ни помогне ако се наложи да се правят корекции на абитуриентските костюми, но иска лично да вземе мерките. Бройте ни 2-а човека. Ще се опитам да осигуря и бус, но не съм сигурна. Днес ще проверя и довечера ще докладвам. В понеделник съм с вас и може да складираме багажа у нас.

Общи условия

Активация на акаунт