Отговори
# 75
  • sofia
Ще погледна в чувалите, които Дамаянти е докарала, мисля, че в един сак има обувки. За Хелиана аз имам дрехи от мен и от Силвия. Няма проблеми с мястото, може да докарате още багаж. За вторник искам да дойдем с вас до Перник и Радомир. Майка ми е добра шивачка и реши да ни помогне ако се наложи да се правят корекции на абитуриентските костюми, но иска лично да вземе мерките. Бройте ни 2-а човека. Ще се опитам да осигуря и бус, но не съм сигурна. Днес ще проверя и довечера ще докладвам. В понеделник съм с вас и може да складираме багажа у нас.

ок  bouquet
в случай,че времето е кофти като днес Close,моля ви елате точно в 11.00 за да не мръзнем 1 час навън Praynig

всъщност,кой ще идва newsm78

Последна редакция: нд, 30 апр 2006, 09:11 от lavender

# 76
  • София
всъщност,кой ще идва newsm78

Аз ще дойда със сигурност, обещала съм шише и неразливаща се чаша с накрайник за Даниел.
Мислех да донеса и посуда (малка тенжерка, няколко чинии, някоя чаша, леген, малка кофичка), но гледам, че посудата доста се коментира, ако ще се събере много, има ли смисъл да я нося?  newsm78 Както вие кажете Simple Smile
Освен това ще донеса и за абитюрентите - роклята, за която ти писах и вратовръзки от на мъжа ми - да ги видите и да прецените стават ли  Simple Smile

# 77
Аз също няма да дойда до южния, че ми е абсолютно невъзможно, но се разбрах с Криси да вземе нещата, които ще приготвя и по-натам да ги занесе до Радомир.

# 78
Аз също идвам / със сигурност/, ще донеса хранителни продукти, комплект завивка и чаршави за Дани- нови, и съм обещала 20 лв за бензин/ сега ще ви ги дам, а вие ще прецените за какво да ги ползвате/. Мога  някоя и друга нова хавлиена кърпа ако имате нужда. А да взема ли някакви плодове?
Lavender, моля те кажи ми какво да нося от нещата за абитуриентите. Явно сте събрали доста така, че кажи какво да донеса в понеделник.

# 79
verty  дай ги на Роси, и тя ще ги разпредели,
момичета аз май намерих бус който да ни извозва каквото искаме до къдетео искаме веднуж месечно безплатно, но да видим, на един мой голям приятел е - дано си спази обещанието.
на мен ми отпада ходенето до село - детенце ми е много болно а там е палнина и е доста студено - така че другата седмица ще ида да взема нещата, но утре едва ли ще мога да дойда но пак ще пиша.
момичета ако имате памперси - моля ви донесете ги че самного зле с памперсите - 4 размер Hug

# 80
  • София
Аз също ще мина да оставя някоя и друга кърпа и още дрехи за абитурентите.Ще взема и от Мия нещата за Радомир  Hug

# 81
  • София
Преподредих детския гардероб и ще донеса малко дрешки и комплект (дорен, горен и калъфка за възглавница) чаршафчета за детското легло  Hug

# 82
  • sofia
Преподредих детския гардероб и ще донеса малко дрешки и комплект (дорен, горен и калъфка за възглавница) чаршафчета за детското легло  Hug

ok Party

# 83
  • София
Я да питам още работи  Laughing
Аз щот продължавам да ровя из нас и да взема ли има едно одеалце от полар, възглавнича нисичка с калъфки и Мия ми даде 2 комплекта обиколници за креватче .
Питам, че май и други ще носят - да не стане натрупване  newsm78

# 84
Аз да питам - дали някой ще има възможност да мине през пазара''Димитър Петков'' да вземе препаратите?
С тия болести на Ани нещо много ни се обърка програмата. Sad

# 85
  • София
Аз минавам по бул.Тодор Петков който пресича пазара.Ако ти е удобно да дойдеш на кръстовището да ги донесеш ще ги взема  Hug

# 86
  • София

Та накратко от мен:
Калъфки детски
Нурофен
Физиологичен разтвор - една банка
шампоан бебешки
играчки
посуда

Добавям към моя списък:
Четки за зъби
Дънки - няколко броя
Блузи дълъг ръкав за майката и таткото
Мерителна колба
Разтворими сокчета, нес кафе, детско нишесте/крем
Парфюм за мама
Сапун

Продължавам иначе да ровя из нас за още. Вики моля те уточни точно каква посуда им е нужна, че това много общо Simple Smile
Нека всеки напише какво ще носи да не стане претрупване Simple Smile

# 87
Аз минавам по бул.Тодор Петков който пресича пазара.Ако ти е удобно да дойдеш на кръстовището да ги донесеш ще ги взема  Hug
Пуснах ти ЛС. Peace

# 88
  • София
Вики моля те уточни точно каква посуда им е нужна, че това много общо Simple Smile
Нека всеки напише какво ще носи да не стане претрупване Simple Smile

И аз така смятам, виждам, че доста момичета са писали какво ще носят. Simple Smile Но пък може нещо да се пропусне, затова може би е удачно всичко да се обобщи в един постинг от тази тема и темата на Движението, за да се преброят нещата по-лесно  newsm78
Моля някой да каже за посудата  Praynig аз писах по- горе какво точно мога да донеса.

# 89
  • София
Пиша за по-лесно на Вики и Роси:
За Радомир:
Чаршафи комплект (детски)
Пилик (още един) + калъфки и възглавничка
Малко дрешки  за детето
Хавлиена кърпа за бебето
Хавлиени кърпи - 2 малки, 2 средни и 1 голяма ( не са нови, но са здрави, прани и изгладени)
2 пижамки (детски)

2 комплекта обиколници от M_I_A
1 одеалце (детско)

Ми май е това за сега  Grinning
А, ще има багаж и за абитурентите

Общи условия

Активация на акаунт