Отговори
# 90
  • София
Момичета, малко късничко виждам инфото за акцията, но все пак навреме, за да се включа. Мога да донеса следните неща утре:

един голям пакет памперси 4 размер
детски сокчета- 4 бр.
бебешки шампоан- 2бр.
олекотена детска завивка- 1бр.
детско одеяло-1 бр.
захар, ориз- по 1 пакет

Моля само да ми обясните по-подробно как да стигна с кола да мястото на срещата!

# 91
  • sofia
Момичета, малко късничко виждам инфото за акцията, но все пак навреме, за да се включа. Мога да донеса следните неща утре:

един голям пакет памперси 4 размер
детски сокчета- 4 бр.
бебешки шампоан- 2бр.
олекотена детска завивка- 1бр.
детско одеяло-1 бр.
захар, ориз- по 1 пакет

Моля само да ми обясните по-подробно как да стигна с кола да мястото на срещата!

ако идваш по Витошка забиваш на входа на парка.Там си на дясно и обикаляш парка плътно от лявата му страна.В смисъл парка ти е от ляво..........На първият сфетофар си на ляво , а на вторият има спирка на автобуси и друг вход за парка.Там е мястото,преди бул.Гоце Делчев се пада Hug

# 92
Чета редовно постингите и виждам нещата, които всяка майка иска и може да занесе утре. Но доста неща се повтарят. Не съм сигурна, че Дани има нужда от 4 завивки/ например/ и могат някои от нещата да послужат за някое друго нуждаещо се детенце. Моля някоя от майките, които се занимават с набирането на нещата в онзи списък да отбележи кой какво да занесе. Защото нямам нищо против всички да занесем всичко, но вие няма да можете да го занесете, а един от основните ви проблеми, за който основно се пише е липсата на място за багажа.
Затова отново ще напиша какво мога да донеса, а вие да прецените какво да взема и какво да оставя за някоя друга акция и друго нуждаещо се семейство.
---Минах през Била и съм взела: ориз-2пак., карт.пюре-2бр., леща-2бр.,качамак-1бр., спагети-2пак.,макарони-3 пак, брашно-2бр., мая суха-4-5бр., олио-2 бут. , оцет-1 бут., царевица-1 кут., гъби-1бурканче, обик. бисквити-4, банани,май имаше и още но вече забравих какво беше.
----Чисто нов не отварян комплект завивка/олекотена/ и чаршафи
----тава-чисто нова с етикатче
----хавлиени кърпи- от баба ми са много за хубави- неизполвани
----чаршафи-- има и нови има и такива използвани един два пъти, но не съм сигурна какъв размер са/ има и долни и торби/
Добре за сега това. Очаквам да ми пишете.

Петя

# 93
Кажете и какво от нещата за абитуриентите да нося.

Иначе ще се радвам да се  запозная с всички вас!!!!  bouquet

# 94
Да пусна ли списък с препаратите или ....? Embarassed newsm78

# 95
  • София
Да пусна ли списък с препаратите или ....? Embarassed newsm78

Пусни Simple Smile

Добавям още:
Високи маратонки за Дани
Дрешки, шапки, лигавник от Кейси
Тениски за таткото
Чорапки

# 96
Списък с препарати:
против мухъл
п/в хлебарки
сапуни /тоалетни,бебешки и за пране/
веро
за под
белина
прах за пране/обикновен и бебешки/
гъбички ,попивателни кърпи,кърпи за прах
тоалетна хартия

Препаратите за мухъл са два вида.С единия да се изчисти вече появилия се мухъл,а другия се нанася ,за да се предотврати появата му пак.
 Ако се сещате за някой необходим за тях препарат,който съм изпуснала - свиркайте. Peace

# 97
момичета как да напиша каква посуда като те нямат никаква, видях само една тенджера, един много стар малък котлон, две три чинии и това е - тоест нямат нищо.
пуснете ми по едно лично със точните неща които сте приготвили, аз ще ви отговоря кой какво да носи защото тук в темата е доста обемисто, макар че ще се опитам и от тук да систематизирам нещата и до довечера ще имате точния спък който сте приготвили за утре, само детенце ми е болно и ще го направя след като заспи довечера защото сега много плаче и само с мен се успокоява Sad

# 98
  • sofia
момичета как да напиша каква посуда като те нямат никаква, видях само една тенджера, един много стар малък котлон, две три чинии и това е - тоест нямат нищо.
пуснете ми по едно лично със точните неща които сте приготвили, аз ще ви отговоря кой какво да носи защото тук в темата е доста обемисто, макар че ще се опитам и от тук да систематизирам нещата и до довечера ще имате точния спък който сте приготвили за утре, само детенце ми е болно и ще го направя след като заспи довечера защото сега много плаче и само с мен се успокоява Sad

ок,моля те оформи списъкът когато можеш.
Утре само в моита кола ще се товари и само с моита ще се пътува във вторник.Гери не е добре Sad

Ефросинче,утре ще се разберем за вторника Wink

# 99
Denat 
 обещала съм шише и неразливаща се чаша с накрайник за Даниел
Дамаянти
Чаршафи комплект (детски)
Пилик (още един) + калъфки и възглавничка
Малко дрешки  за детето
Хавлиена кърпа за бебето
Хавлиени кърпи - 2 малки, 2 средни и 1 голяма ( не са нови, но са здрави, прани и изгладени)
2 пижамки (детски)
2 комплекта обиколници от M_I_A
1 одеалце (детско)

jullianna
Калъфки детски
Нурофен
Физиологичен разтвор - една банка
шампоан бебешки
играчки
посуда – Джул нека са чинни няколко, вилици ако имаш, не си писала каква и аз незнам
Четки за зъби
Дънки - няколко броя – занеси им 3 броя, нали ме пита
Блузи дълъг ръкав за майката и таткото - не ги взимай за сега, няма да се съберат
Мерителна колба-не я взимай
Разтворими сокчета, нес кафе, детско нишесте/крем-
Парфюм за мама
Сапун
Високи маратонки за Дани
Дрешки, шапки, лигавник от Кейси-
Тениски за таткото- това го вземи трябват му
Чорапки Джул имат вече много – поне 20 чифта от миналия път, не ги носи

sweetkids_mama
един голям пакет памперси 4 размер (46 бройки)
детски сокчета- 3 бр.
детски плодови пюрета- 4 бр.
бебешки шампоан- 2бр.
захар-1 пакет
ориз- 1 пакет
леща-1 пакет
макарони- 1 пакет

verty
 ориз-2пак., карт.пюре-2бр., леща-2бр.,качамак-1бр., спагети-2пак.,макарони-3 пак, брашно-2бр., мая суха-4-5бр., олио-2 бут. , оцет-1 бут., царевица-1 кут., гъби-1бурканче, обик. бисквити-4, банани,май имаше и още но вече забравих какво беше.
----Чисто нов не отварян комплект завивка/олекотена/ и чаршафи – запазаи го за друг път, за сега се събраха за тях, става ли?
----тава-чисто нова с етикатче
----хавлиени кърпи- от баба ми са много за хубави- неизполвани – вземи 2 броя от тях
----чаршафи-- има и нови има и такива използвани един два пъти, но не съм сигурна какъв размер са/ има и долни и торби/ - вземи и от тях 2 броя

bianka
Списък с препарати:
против мухъл
п/в хлебарки
сапуни /тоалетни,бебешки и за пране/
веро
за под
белина
прах за пране/обикновен и бебешки/
гъбички ,попивателни кърпи,кърпи за прах
тоалетна хартия

milamia
ТЕРМОКАНА
хавлийка, чаршафчета,бархетни пелени
2 броя пантофи
играчки-кофа с лопати, кола-телефон и др.дребни
Утре ще купя- памперси-голям пакет, плодови пюрета, бисквити и сухари

Последна редакция: нд, 30 апр 2006, 20:46 от viki1

# 100
вижте дали не съм объркала нещо, Роси да прецени дали ще го събере в колата, но според мен ще го събере, ако не и аз ще дойда до парка, ама ще съм с болен Вики, пък нещата които не събере ще ги закарам в края на седмицата.
а докъде стигнахме със пералня, хладилник, и печка, и малко бойлерче, някой и термокана обеща, дали ще я носи на акцията

# 101
  • sofia
моля ви Praynig,пари за бензин не давайте Praynig
ползваме от картата на Темпо по принцип(mesechno ni osiguriavat bezplaten beznin 50 l. i oshte imame malko limit) , а в момента колата ми е на нафта и имам достатъчно.

Не се налага в момента  Winkмоля ви Hug

# 102
Вики, аз бях писала за ютия, до скоро аз си я ползвах, но сега вече имам нова и тази мога да я предложа ако е нужна разбира се. Тефал, парна ютия на 5 години е и отдолу малко е захабено вече покритието, но си гладеше идеално.  Иначе мога и сандалки да предложа за малкия и ще видя от една приятеллка за дрешки.
Утре обаче не мога да дойда  newsm78 поне засега програмата ни е друга. Дай идея - може би втора акция  newsm78

# 103
моля ви Praynig,пари за бензин не давайте Praynig
ползваме от картата на Темпо по принцип(mesechno ni osiguriavat bezplaten beznin 50 l. i oshte imame malko limit) , а в момента колата ми е на нафта и имам достатъчно.

Не се налага в момента  Winkмоля ви Hug
искам и аз такава карта Sad Sad
Роси защо не вземеш парите за бензин за да мога аз спокойно да закарам след това по големите уреди когато решим кой или от къде ще ги вземем, защото при цялата посуда която ще им занесем ще им трябва спешно печка, Дамаянти е приготвила хладилник, а за пералня май ще съберем пари да купим, а
 Sunnily* къде живееше ти?нещо ми се върти в главата, ако не пиши ми на лични да се разберем как да я взема, става ли

Последна редакция: нд, 30 апр 2006, 18:56 от viki1

# 104
  • София
От мен-
ТЕРМОКАНА
хавлийка, чаршафчета,бархетни пелени
2 броя пантофи
играчки-кофа с лопати, кола-телефон и др.дребни

Утре ще купя- памперси-голям пакет, плодови пюрета, бисквити и сухари за бебока и ще ги донеса, а ако не мога- ще ги дам направо на Роси. Ще ми се да дойда да се запознаем лично, ама товаще се уреди в опертивен порядък newsm53

Общи условия

Активация на акаунт