Отговори
# 105
  • София
Упс, забравих / старост-нерадост newsm78/ бройте ме и с пари за пералнята.

# 106
Има ли все още нужда от обувки, мога да дам 3 чифта, 21 и 24 номер, София ги е носила горе долу на тази възраст.
И едно жълто копмлектче- горнище, долнище и чорапки.

# 107
  • София
Вики не разбрах - защо дрешките не са нужни сега - вече сте им занесли ли ?
Имам чинии и ще видя за вилици Simple Smile

# 108
  • София
Май успяхме да съберем една къща  Laughing Hug
Роси, просто не виждам къде ще събереш всичкия този багаж с една кола.Още повече, че ще има и още неща за абитурентите.
Само при мен има 4 торби и една закачалка с дрехи, а утре ще взимам багаж от още 2 майки  Sunglasses Grinning

# 109
  • София

sweetkids_mama
един голям пакет памперси 4 размер
детски сокчета- 4 бр.
бебешки шампоан- 2бр.
олекотена детска завивка- 1бр.
детско одеяло-1 бр.
захар, ориз- по 1 пакет

Сега се връщам от супермаркета. Окончателният списък е:

един голям пакет памперси 4 размер (46 бройки)
детски сокчета- 3 бр.
детски плодови пюрета- 4 бр.
бебешки шампоан- 2бр.
захар-1 пакет
ориз- 1 пакет
леща-1 пакет
макарони- 1 пакет

За детското одеяло и олекотената завивка се издъних Embarassed- мислех да занеса тези на дъщеря ми, но бях останала с погрешно впечатление, че вече не ни трябват; съжалявам!; така че нека verty да донесе комплекта, който е купила! Аз ще й пиша и на лични, за всеки случай. Съжалявам, че ви подведох със завивките!

Роси, благодаря за подробно описания маршрут до входа откъм Нишава! Grinning Hug

Момичета, до утре!

Последна редакция: нд, 30 апр 2006, 20:32 от sweetkids_mama

# 110
Джул извинявай объркала съм се - точно дрехи най много трябват за Дани,
така - Роси искаш ли ме утре - ще дойда но с малкия - болен е но и вече ми е неудобно дая го оставям толкова често на свеки, ще натоварим и аудито защото сама няма да събереш всичко, а във вторник едва ли ще мога да пътувам с теб, но мисля да накарам брат ми в неделя другата да идем до там с пикапа, а аз през това време и пампресите за Перник да съм взела, както се разбрахме да ги разпределим,
такаче - утре ще натовариш храните, препаратите, памперсите и дрехите за Дани, а аз примерно одеялата за тях, дрехите за ХЕлиана и мъжа и другите не толкова спешни неща и готово, става ли newsm78
последно във Вторник кой ще ходи до Перник и Радомир не разбрах - само Роси с една кола ли, какво и е на Гери - нали не е нещо сериозно Praynig Praynig
аз няма как да го измисля за вторник, нито знам ще имам ли кола, нито имам пари за газ - ще разчитам на брат ми в неделя да идем, това е за съжаление Tired

# 111
  • sofia
Май успяхме да съберем една къща  Laughing Hug
Роси, просто не виждам къде ще събереш всичкия този багаж с една кола.Още повече, че ще има и още неща за абитурентите.
Само при мен има 4 торби и една закачалка с дрехи, а утре ще взимам багаж от още 2 майки  Sunglasses Grinning

ще натоваря калкото мога,това е........
с голяма кола съм и голям багажник WinkЩе видим утре.

Вики,от Темпо ни дават 50 л.на месец бензин.Не знам дали важи за газ,ще питам.Всички знаят,че когато се налага да пътуваме извън София могат да разчитат на тези карти.Една е в мен, а другата в Мери.Утре ще решим дали да вземем 20 лв. за бензина newsm78

# 112
  • sofia
Джул извинявай объркала съм се - точно дрехи най много трябват за Дани,
така - Роси искаш ли ме утре - ще дойда но с малкия - болен е но и вече ми е неудобно дая го оставям толкова често на свеки, ще натоварим и аудито защото сама няма да събереш всичко, а във вторник едва ли ще мога да пътувам с теб, но мисля да накарам брат ми в неделя другата да идем до там с пикапа, а аз през това време и пампресите за Перник да съм взела, както се разбрахме да ги разпределим,
такаче - утре ще натовариш храните, препаратите, памперсите и дрехите за Дани, а аз примерно одеялата за тях, дрехите за ХЕлиана и мъжа и другите не толкова спешни неща и готово, става ли newsm78
последно във Вторник кой ще ходи до Перник и Радомир не разбрах - само Роси с една кола ли, какво и е на Гери - нали не е нещо сериозно Praynig Praynig
аз няма как да го измисля за вторник, нито знам ще имам ли кола, нито имам пари за газ - ще разчитам на брат ми в неделя да идем, това е за съжаление Tired

не идвай Praynigще се оправя Wink

ще преценя на място.
Гери трябва да лежи Sad

ще ходим аз,Ева,Ефросина и майка й Hug

# 113
е що не ме искаш ма жена - кво съм ти напраила Sad Sad
ми аз пък ще дойда - а да видим, н ебе сериозно - ще дойдем с Вики малко да поизлезе и той и ще натоварим нещо ако не съберете, а вие с една кола ли ще ходите до Перник и Радомир - и това пак не разбрах Heart Eyes Heart Eyes

# 114
Има ли все още нужда от обувки, мога да дам 3 чифта, 21 и 24 номер, София ги е носила горе долу на тази възраст.
И едно жълто копмлектче- горнище, долнище и чорапки.
Никол сега ще са му големи, но не пречи да ги занесем, а дреките и тях ще занесем - меткай ги и тях Hug Hug

# 115
  • София
Аз вече писах и не мисля, че това което нося ще дойде в повече, но ето пак:
-малко летни дрешки за детенце;
-сандалки 19 номер
-пантофи 20 номер
-лигавници
-бебешки сапуни
-бебешки шампоан
-бебешки крем за дупе (ама става и за други части на тялото)

Нещо съвсем се обърках - какво стана с бебешки лъжички, купички, чаши с накрайник - имам разни такива - трябват ли newsm78

# 116
  • sofia
е що не ме искаш ма жена - кво съм ти напраила Sad Sad
ми аз пък ще дойда - а да видим, н ебе сериозно - ще дойдем с Вики малко да поизлезе и той и ще натоварим нещо ако не съберете, а вие с една кола ли ще ходите до Перник и Радомир - и това пак не разбрах Heart Eyes Heart Eyes

да, с една Wink

# 117

Нещо съвсем се обърках - какво стана с бебешки лъжички, купички, чаши с накрайник - имам разни такива - трябват ли newsm78
да трябват им - май съм ги пропуснала в списъка тези неща ooooh!

# 118
  • sofia

да трябват им - май съм ги пропуснала в списъка тези неща ooooh!

това си пропуснала,а да ме ядеш не пропускаш Joy
ти ми ела утре пиле smile3534

само да кажа,че ще спра непосредствено в началото на комплекса около светофара WinkСпирайте около мен да не мъкнем много багажа Simple SmileС Пежо 307 съм,7033 номер Crazy
Само който не е пътувал с нас не знае с колка багаж и как пътуваме JoyЩе се справим утре Hug

Последна редакция: нд, 30 апр 2006, 22:30 от lavender

# 119
мами, и аз ще се радвам да се запознаем утре, ще дойда с дамаянти , не видях някой  да е написал- затова от мен и една приятелка:
роклите за ПУ,
за радомир:
тостер- скара
2 покривки,
сухи храни
отрова за хлебарки,
татко й ще дойде някъде около входа на нишава и е обещал да носи
пердета- не знам какви тънки или плътни
някакви храни още -предполагам сухи или консерви, ако се сетя още нещо ще го донеса, за съжаление бебето ми е много малко и нямам подходящи неща за дани Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт