Отговори
# 315
Криси, нацелувай Вики от мен ! Бързо да оздравява !

# 316
  • sofia
Хелиана ни посрещна днес с малкият сладур.Ей,това дете е все нахилено!!!!!!!!

Апартамента дори и трагичен беше доста чистичък.Хелиана е сложила на леглото на малкият обиколници,играчките са му подредени из целият апартамент.......Абе,да се чудиш от къде намира сили това момиче.

Криси,подаръците са раздадени и малкият награби муз.камион ........
Продължава да рисува милата , а аз с целият си акъл не й занесах картон и бои.

В момента е сама,мъжът й е заминал за Испания да поработва и много се притеснявам защото е сама и бременна.Но,живота си е техен-не можем да се бъркаме.Искали да си купят жилище в Радомир и това е мотива той да замине.

Обещах да занесем другият път сокоизтисквачка,при мен има една от Коледният базар,не знам кой я е давал тогава,но ще й я занесем.
Иска да взече за детето от тези бутащите се триколки.Някой да има излишна или да вземем втора употреба........

Малкият е страшен сладур ,поздравява ви всичките!!!

# 317
Хелиана ни посрещна днес с малкият сладур.Ей,това дете е все нахилено!!!!!!!!

Апартамента дори и трагичен беше доста чистичък.Хелиана е сложила на леглото на малкият обиколници,играчките са му подредени из целият апартамент.......Абе,да се чудиш от къде намира сили това момиче.

Криси,подаръците са раздадени и малкият награби муз.камион ........
Продължава да рисува милата , а аз с целият си акъл не й занесах картон и бои.

В момента е сама,мъжът й е заминал за Испания да поработва и много се притеснявам защото е сама и бременна.Но,живота си е техен-не можем да се бъркаме.Искали да си купят жилище в Радомир и това е мотива той да замине.

Обещах да занесем другият път сокоизтисквачка,при мен има една от Коледният базар,не знам кой я е давал тогава,но ще й я занесем.
Иска да взече за детето от тези бутащите се триколки.Някой да има излишна или да вземем втора употреба........

Малкият е страшен сладур ,поздравява ви всичките!!!
Аз също съм много впечатлена от Хелиана и си мисля дано всичко да е наред и с нея и с детето, докато го няма мъжът й Praynig Ще й помагаме с каквото можем.Мойте дечковци си награбиха картинките от нея,голямата и малката мишка...харесаха им Grinning
А Дани, е толкова сладък и днес като го гушках,чак се замислих за трето Blush

# 318
  Абе и аз се замислям за второ...много...Дали пък това момиче няма да ни даде смелост за неща, които обмисляме с години, а не ни стиска да направим Thinking

# 319
 Хапка аре ся не ти стиска - мързи те да сменяш памперси ма кифло - я вместо да кисиш във кю-то марш да поработите по въпроса за едно мъжко копие на оназ кукла Калина smile3513 smile3513
много се радвам че Хелиана и Дани са добре, другата седмица ще се пробвам и аз да ги видя
Роси да поканим Хелиана с Дани в перник на 1-ви юни - хептен сама остава - рд не направихме, поне първи юни да им  newsm78направим а

# 320
  • sofia
Хапка аре ся не ти стиска - мързи те да сменяш памперси ма кифло - я вместо да кисиш във кю-то марш да поработите по въпроса за едно мъжко копие на оназ кукла Калина smile3513 smile3513
много се радвам че Хелиана и Дани са добре, другата седмица ще се пробвам и аз да ги видя
Роси да поканим Хелиана с Дани в перник на 1-ви юни - хептен сама остава - рд не направихме, поне първи юни да им  newsm78направим а

ха,ха..........това ми хареса...за мъжкото копие на Калинка.

Криси,може,супер идея........Ей,това вие от Курило само акъл бе...

# 321
  Викторио, шти счупя тиквата! Ти като си толкова отворена що не направиш едно мъжко копие на Кифлестите Пухкави Лакти?!

# 322
  • София
Моля да се обадите като решите да вземе някой хладилника от нас  Praynig
Мисля си, че настанаха жеги и е кофти без хладилник.  Rolling Eyes

# 323
Моля да се обадите като решите да вземе някой хладилника от нас  Praynig
Мисля си, че настанаха жеги и е кофти без хладилник.  Rolling Eyes
уф Ивка не съм забравила ама много неща се струпаха, мисля утре да кажа на брат ми да си реши кога му е удобно , даго вземе от вас и да го кара с пикапа - с Хелиана не е проблем и вечер да и го закара, само на лични ми дай точен адрес твой телефона ти го имам и ще ти кажа кога ще дойде, то и за пералня имаме вече 115 лева, кога ще купуваме а newsm78

# 324
Аз мисля да вземем пералнята и тогава да ги закараме заедно. Майка ми е говорила с един приятел да й кара някакъв багаж на вилата, ще ги натоварим и ще ги занесем, но не знам точно кога. Ще ви кажа по-късно.

# 325
Аз мисля да вземем пералнята и тогава да ги закараме заедно. Майка ми е говорила с един приятел да й кара някакъв багаж на вилата, ще ги натоварим и ще ги занесем, но не знам точно кога. Ще ви кажа по-късно.

чекай малко не разбрах, имаш пералян ли или какво
а и подсетете ме да звънна на Хелиана да дойде в Перник на първи, и на Дани бой требе подарък............ще му мисля нещо newsm78

# 326
Ще осигуря бус, а пералня имам, но си пера на нея.

# 327
така малко инфо от Радомир - на Хелиана мъжа е в Испания но без работа - тоест тя тук е без доходи - има сметка в магазина вече 80 лв и нямали какво да ядът с малкия, макар че им занесохме провизии за поне два месеца незнам къде са ги дянали но за Дани ми е жал и ще помагаме - другата седмица в сряда ще карам памперсите в перник и от там се мяткам до Радомир - от янита ако взема храните ще им ги занеса - ще се постарая и аз да им купя нещо, ще ида да видя какво е положението, много ми е мъчно но аз самата съм на ръба на финансов колапс и немога да и платя сметката в магазина - колкото храна мога ще им купя - дрехи и памперси за сега имат
Ивка сега говорих с брато - каза че до два три дни ще ми каже кога ще мине през вас да вземе хладилника и да го закараме в Радомир, но ще те предупредя предварително
това е за сега от Радомир - много неприятно, но
Роси ти продаде ли и картините да и напазаруваме с тези пари, щшото вече незнам как да и помогна на тази жена Sad

# 328
  • sofia
така малко инфо от Радомир - на Хелиана мъжа е в Испания но без работа - тоест тя тук е без доходи - има сметка в магазина вече 80 лв и нямали какво да ядът с малкия, макар че им занесохме провизии за поне два месеца незнам къде са ги дянали но за Дани ми е жал и ще помагаме - другата седмица в сряда ще карам памперсите в перник и от там се мяткам до Радомир - от янита ако взема храните ще им ги занеса - ще се постарая и аз да им купя нещо, ще ида да видя какво е положението, много ми е мъчно но аз самата съм на ръба на финансов колапс и немога да и платя сметката в магазина - колкото храна мога ще им купя - дрехи и памперси за сега имат
Ивка сега говорих с брато - каза че до два три дни ще ми каже кога ще мине през вас да вземе хладилника и да го закараме в Радомир, но ще те предупредя предварително
Роси ти продаде ли и картините да и напазаруваме с тези пари, щшото вече незнам как да и помогна на тази жена Sad

20 lv.ima i shte ti gi dam v nedelia ili utreeeeeee.
a i hranite  ot Yani shte im zadelia .

# 329

20 lv.ima i shte ti gi dam v nedelia ili utreeeeeee.
a i hranite  ot Yani shte im zadelia .
утре съм в Св. Параскева, по добре напазарувай за тях и до сряда все ще се видим, хичнеможе да те засече човек напсоледък - да не си си намерила някое гадже hahaha

Общи условия

Активация на акаунт