Отговори
# 330
  • sofia
така малко инфо от Радомир - на Хелиана мъжа е в Испания но без работа - тоест тя тук е без доходи - има сметка в магазина вече 80 лв и нямали какво да ядът с малкия, макар че им занесохме провизии за поне два месеца незнам къде са ги дянали но за Дани ми е жал и ще помагаме - другата седмица в сряда ще карам памперсите в перник и от там се мяткам до Радомир - от янита ако взема храните ще им ги занеса - ще се постарая и аз да им купя нещо, ще ида да видя какво е положението, много ми е мъчно но аз самата съм на ръба на финансов колапс и немога да и платя сметката в магазина - колкото храна мога ще им купя - дрехи и памперси за сега имат
Ивка сега говорих с брато - каза че до два три дни ще ми каже кога ще мине през вас да вземе хладилника и да го закараме в Радомир, но ще те предупредя предварително
това е за сега от Радомир - много неприятно, но
Роси ти продаде ли и картините да и напазаруваме с тези пари, щшото вече незнам как да и помогна на тази жена Sad

20 lv.ima i shte ti gi dam v nedelia ili utreeeeeee.
a i hranite  ot Yani shte im zadelia .
утре съм в Св. Параскева, по добре напазарувай за тях и до сряда все ще се видим, хичнеможе да те засече човек напсоледък - да не си си намерила някое гадже hahaha

те гаджетата не са по домовете,в КАТ и държ.институции.
А и да съм си намерила няма да ви кажа щото мноооооо говорите,няма скрито покрито!!

ок,ще им напазарувам ,няма проблем Криси

# 331
Роси утре мисля да идем до Радомир за малко след Перник - ще напазарувам за Хелиана и Даниел храна за 20 лева нали толкова имаше ти от картините но ще ги взема от парите за пералнята - сатва ли, просто защото нямма други в мен, пари на ръка не мисля да и оставам - ще им купя най необходимото и ще им го знаеса а другата седмица с хладилника още

# 332
  • София
Чакам да споделиш за Хелиана.Какви са ти впечатленията.Защо така са останали гладни и т.н. - ти си знаеш .
Как е Дани? Hug

# 333
Чакам да споделиш за Хелиана.Какви са ти впечатленията.Защо така са останали гладни и т.н. - ти си знаеш .
Как е Дани? Hug
И аз чакам...хайде Криска, искаме новиниии!

# 334
съжалявам че чак сега ама имах работа
та Хелиана и Дани са добре - това дете е униклано - страхотен е,много голям фен съм му и само заради него ходя, просто родителите му са адски безотговорни, и се ядосвам
мъжа и още не си е намерил работа, тя този месец взима майчинство за псоледно, от другия месец остава със 56 лв доход, малко дете и бременна, като още не е ходила налекра - много и е лошо, но не е плащала 3 месеца здравни озигуровки и лекарите там и казали или да си ги плати или нямало да я прегледат #Cussing out #Cussing outнеможем ли тук да и уредим преглед при някой лекар - тя ще дойде до София - поне да се знае наред ли е всичко, каза че щяла да си плати осигуровките. така - с Дани спят при комшийката им на по долен етаж, защото Хелиана я е страх сама - ставало и много лошо и ако станело нещо с Дани нямало кой да се оправи, явно съседката и е много добра жена - спят там, там се хранят и тн, има 160 лв сметка в магазина - направи си уста да и я платя но категорично и отказах, но дори и да исках просто нямма такива пари.
незнам какво да я правим - но и сърце не ми дава да не ходя особенно заради Дани. но къде тръгна с още едно бебе - тея хора са луди, много ме е яд, дано всичко е наред обаче - момичета давайте нещо да правим за туй момиче - неможе да живее в мизерия и тъпанари лекаи да не искат да я прегледат, общината не иска да им даде по нормален апартамент, остават с 56 лв доход - мъжа и не се знае кога е почне да бачка...абе тъмна индия - незнам какво да ги правя, просто незнам, ще пиша на Ана Фонди - от нея бяха 70-те лева за пералнята им тя искаше ежемесечно да им помага, ще я помоля за помощ - нещо всеки месец мислехме с нея да превежда на движението за Хелиана и например храната поне на Дани и тока да и плащаме - ще пиша на Ана да видя има ли все още желание
туй то - знаесох им 200 памперса, видяхте в Отчети и какво друго - имам още малко пари от пералнята - другия месец пак ще видим,
туй то - сега остава да им азакарам пералнята и хладилника и ще видя какво да ги правя,
а да и батерията на телефона си е счупила и сега и телеюфон няма - Мерелин можеш ли да и измислиш някаква от твоя магазин - суъс Сони ериксон е ама незнам модела - знам как изглежда, утре ще го проверя ако можеш да и намериш някоя чудесно
туй то - Дани е сладур, майка му и баща му са за бой, ама няма начин ooooh! ooooh!

# 335
  • София
 Thinking Лоша работа.Жал ми е и на мен за детето, че то не може само да се грижи за себе си, ама и 160 лева сметка - за какво беееееееее  Shocked.Бая неща занесохме преди  newsm78, сега пак.Да видим колко време ще изкара.
Ти обади ли и се, че отиваш или я изненада  newsm78

# 336
Thinking Лоша работа.Жал ми е и на мен за детето, че то не може само да се грижи за себе си, ама и 160 лева сметка - за какво беееееееее  Shocked.Бая неща занесохме преди  newsm78, сега пак.Да видим колко време ще изкара.
Ти обади ли и се, че отиваш или я изненада  newsm78
обадих се, на съседката и - тя нали е без телефон, иначе рискувах някъде да излезе

# 337
Колко са им здравните осигуровки за 3 месеца? И по колко пари мислите ,че е добре да й се дават на месец? Или по-скоро да й се покриват някакви разходи. Много  искам да им помогна,но както и Вики писа да знаем за какво отиват парите и да не разчитат само на подаяния.
чакам Вики да пише колко са им здравните и за какво друго трябват пари за ДАНИ.Идвам си в Бг тази седмица(но на морето) и ще мога да ти преведа пари на сметката. Пиши и точните данни банка/номер/име ,че затрих листа с информацията която ми даде-каквато съм заспала  ooooh!.
Аз не разбрах какво точно е станало с бащата? newsm78

# 338
Бащата е заминал за Испания, но още не си е намерил работа.

# 339
  • София
Хм, това за идването в София за преглед е сложно, ще дойде веднъж, ами после  ooooh!
Нали това бебе трябва 9 месеца да се следи... Ами като тръгне да ражда и й поискат 200 лв в болницата за да я приемат...
По добре да съберем пари и да платим здравните й осигуровки, те ще са 30-40лв, аз бих дала 20 лв прим. на Криси. Добре де, защо има липси в тези осигуровки, майките не ги ли осигурява държавата?  Thinking

# 340
  • София
Извинявам се, може да прозвучи грубо, но това тяхното на нищо не прилича. Бива ли такава безотговорност ? Ние дето сме материално що годе добре не можем и да си помислим за второ дете, а тези хора не стига, че живеят в пълна мизерия ами сега и бременна. Е ще меизвинявате ама на такива хора направо ми се отщява да помагам  Naughty Съжалявам, но това е мнението ми. Проява на абсолютна безотговорност и подигравка с всички, които правим нещо за тях. Та тя обрича вече не едно, а 2 деца на мизерия. Направо нямам думи - толкова се афектирах от постинга на Вики, че .................... айде да не пиша.
Кейси ще прати скоро нов колет с дрешки за малкия и малко пари, но с нея изришно се разбрахме пари на ръка в никакъв случай.
Вики ти поговори ли с нея ? Попита ли я как мисли да я кара занапред и с второ дете на път ?

# 341
ох хора питах я - тя мис е подхилква, на нея и е смешно - щели да се оправятм, хич не ми се занимава с нея но заради Дани и за да не и скимне да ги остави в дом няма да спра
пари на ръка няма да и дам никога
Дени утре и другиден съм в Гео Милев искаш ли да се видим тъкмо щи разкажа подробно как са, имам ти телефона
macoball тя няма банкова сметка, и на нея пари няма да пращаме - тока и е между 20-30 лв на месец, наема 30, памперси им осигурявам, храна на детето доколкото мога да преценя - около 100 лв, дрехи му осигуряваме, за бебето всичко ще съберем необходимо, така че както прецениеш - ток и храна - това май им е най важното, но това значи аз лично всеки месец да и плащам тока - пари няма да и дам, това е
осигуровките и са за 5-6 месеца по 7 лв като соц слаба - ми колко прави, а на лекар трябва да иде спешно - много и е зле, боляло я и тн..незнам. ного съм притесненна
Джул мила мен ме е дваж по яд от теб но немога да ги оставя - ще хване да си зареже децата по домовете и става вече лошо, и ремонт трябва да им се направи - абе е..ло си е мамата
macoball ико имаш желание по удобно ми е на мен чрез пощенски запис да ми ги пращаш, за да не ходи всеки път Роси до банката или на картата на мъжа ми, но ще го питам каква е, номера на сметката и тн,
който има желание може да ми дава на мен, всичко което и купя ще нсимам после като документи и ще ви ги показвам за да сте спокойни, ако някой и с тока може да и помага - и сметката за тока ще и снимам...незнам какво да ги правя честно, финансова възможност аз нямам в момента за да им помагам - не и с толкова колкто имат нужда........незнам Cry

# 342
  • София
Криси, можеш и съобщение да ми пуснеш, или да ми клипнеш като си свободна, ние сигурно ще се разхождаме в парка. За здравните как беше, трябва да питаме къде се плащат, може ли от София, май може по банков път  Thinking

# 343
  • София
Здравейте, участвах в първата акция за семейството(ако някой се интересува ...с бялата жилетка и двете деца ...на една снимка едва се познах Mr. Green ) и бих помогнала с пари сега, очевидно те се нужни.Каква сума за осигуровки дължи Хелиана?
Струва ми се нередно да упрекваме хора които са в неравностойно положение и са израснали в такова. И тези хора имат  чувства и достоийнство а  малко шансове за по- добър живот. Който помага не трябва да изисква вечна благодарност за това, много е уморително и за двете страни! Че кой ги е учил тези млади хора на благоразумие? От липсата му страдат те а не ние!

поздрави Боряна

# 344
Здравейте, участвах в първата акция за семейството(ако някой се интересува ...с бялата жилетка и двете деца ...на една снимка едва се познах Mr. Green ) и бих помогнала с пари сега, очевидно те се нужни.Каква сума за осигуровки дължи Хелиана?
Струва ми се нередно да упрекваме хора които са в неравностойно положение и са израснали в такова. И тези хора имат  чувства и достоийнство а  малко шансове за по- добър живот. Който помага не трябва да изисква вечна благодарност за това, много е уморително и за двете страни! Че кой ги е учил тези млади хора на благоразумие? От липсата му страдат те а не ние!

поздрави Боряна

Борянка никой не им иска благодарност, искаме да се стегнат ид а се осъзнаят, искам да осмислят нещата и точноп защото те са живяли зле да не го причиняват и на децата си, ако не ми пукаше за тях нямаше да ходя, да им помагам, да се чудя какво да ги правя, Хелиана не е лошо момиче - просто е малка, живота и е бил труден признавам, но трябва ли и на децата и да е такъв newsm78
аз няма да спра да им помагам с каквото мога, но и те трябва да си помогнат, а не да го карат през просото, нали.
а иначе се грижид обре за детето - винаги съм го казвала , за дома също - абе много е точна но е ДЕТЕ все още - само на 19 е, отговорностите които е поела са огромни, и въпреки всичко евала че не си е зарязала детето, казва че няма да остави и второто - а ние колкото можем ще помагаме, поне такова е моето мнение Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт