Препоръчайте ми книга като ...

• 155 983
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
Всъщност прибързах с изказването си.
Поднасям извинения.

# 196
Всъщност прибързах с изказването си.
Поднасям извинения.
Аз приемам, за другите на знам Wink

# 197
  • Варна
Моля, препоръчайте ми хумор като на П.Г.Удхаус.
Изчела съм всичко негово и искам да продължа с подобен, много любим хумор.

# 198
Освен Джером К. Джером?

# 199
  • Варна
Ще пробвам. Благодаря!

# 200
Препоръчвам да започнеш с най-известната му - "Трима души в една лодка", за да добиеш представа за стила му. И "Трима на бумел" е подобна.

# 201
  • Варна
Още веднъж благодаря Simple Smile

# 202
  • София
Здравейте! Дали някой знае книга подобна на "Съдба" на Луиз Бегшоу? Книгата ме омагьоса напълно! Не знам как ще премина на следващата Simple Smile Чете ми се съвременна любовна история, за силна , красива и уверена жена,която изпитва треперите на влюбването. Не държа да има много еротични сцени,защото обикновено не ги чета 😄

# 203
  • Belgium
June101, погледни някои от другите романи на Луиз Бегшоу (тя има много).

Обикновено са точно съвременни любовни истории с поне една силна жена в тях. Приличат си доста, но щом една ти е харесала, значи ще ти допаднат и останалите  Peace

# 204
  • София
June101, погледни някои от другите романи на Луиз Бегшоу (тя има много).

Обикновено са точно съвременни любовни истории с поне една силна жена в тях. Приличат си доста, но щом една ти е харесала, значи ще ти допаднат и останалите  Peace

Да, нейните книги са доста подобни една на друга и затова ми се оплитат всички нейни, които съм чела. Но най-много ми хареса Жена от класа.

# 205
Записвам се по темата , защото ми е много интересна.
Аз обожавам фентъзи. Това просто е любимия ми жанр още от дете. Още като малка четох Хари Потър,след това Здрач , въпреки че ми беше прекалено готик. След това четох известната литература като Джейн Еър,  Агнест Грей, Брулени Хълмове,Повест за два града и др, защото не се намираше нормално фентъзи, а ги изучавахме в училище и нямах голям избор. След това се появи невероятната трилогия (първоначално) Реликвите на смъртните, с която се сблъсках съвсем случайно с нежелание , но когато принуждавана от една приятелка я разгледах придобих интерес. Така почнах да ги чета една след друга и след това когато продължиха трилогията и направиха TID , но прочетох и тях така че се надявам да ми дадете предложения какво подобно да  чета сега докато чакам да излязат TLH и TDA. А да забравих чела съм произведенията на Бека Фицпатрик така че няма нужда да ми я предлагате.

# 206
Дивергенти, Сапфирено синьо, поредицата за Суки Стакхаус, поредицата Треска ( Тайната на древния ръкопис и т.н.)

# 207
Песен за огън и лед, Колелото на времето, но са тухлички.     Mr. Green

# 208
Дивергенти, Сапфирено синьо, поредицата за Суки Стакхаус, поредицата Треска ( Тайната на древния ръкопис и т.н.)
Първите две съм ги чела,но мерси за другите.

Песен за огън и лед, Колелото на времето, но са тухлички.     Mr. Green
Колелото на времето така и не можах да я дочета, а за Песен за огън и лед винаги нещо ме е възпирало да я чета, но пък може и да я започна пък ако не ми хареса... Мерси много все пак.

# 209
Песен за огън и лед е невероятна книга.И въобще цялата поредица.И това го казва човек,който фентъзи не чете.Тя не е и типичното фентъзи де.Не знам аз някой да не я е харесал.

Общи условия

Активация на акаунт