Препоръчайте ми книга като ...

• 155 280
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ви момичета!  

# 586
  • София

Друга книга, която ми излезе по този метод, е "Моето приключение в дивото" на Черил Стрейд. Не е любовна, има хубави отзиви.
И аз за нея се сетих,Мисля че това е точно книгата, която търсиш,Няма романтика, само предизвикателства и пътуване. Мога да ти я пратя  в електронен формат ако не си я намерила вече
И аз много харесвам книги, които ме пренасят на други места.ПО-скоро ми е важно  мястото, отколкото приключението.Така че бих се радвала ако ми препоръчате и на мен  подобни книги Hug

# 587
Здравейте, бихте ли ми препоръчали книга в която да се разказва за приключения на жена в ново място? Чете ми се за силни способни хора, справящи се със ситуации, но не искам романтични глупости.
Някой приключенски роман за смели хора, за преживявания на нов континент, град или селце, нещо такова.

ЧОГА РЕГИНА ЕГБЕМЕ - РОДЕНА СЪМ В ХАРЕМ кн.1+кн.2
Това е за Африка, интересно е, но на места е тежко, оксобено като човек си помисли, че е истинска история, а не художествена измислица.

Момичета, препоръчайте ми нещо подобно на книгите тип австралийска сага - чела съм трилогията на Питър Уот, както и повечето книги на Колийн Макълоу и Кейт Мортън, не е задължително да е за Австралия, може да е от типа на Джефри Арчър, просто по интересен начин да проследява живота на няколко поколения.

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 11:27 от Mishe333

# 588
sssani, много благодаря за предложението,  въпреки. че съм гледала филма, може някой ден и книгата да реша да прочета. Ще ти пиша на лични мейла ми.
 "Родена съм в харем", май ми се струва тежка. Честно казано, не бих искала да се натоварвам излишно. Ще ми се да чета нещо забавно и разпускащо!

# 589
евриала -  от приключенските последно четох на Катрин Невил - Осем, продължението му Пожарът  и Магическият кръг, много са интересни и увлекателно написани, има ги и в читанката. 

# 590

Момичета, препоръчайте ми нещо подобно на книгите тип австралийска сага - чела съм трилогията на Питър Уот, както и повечето книги на Колийн Макълоу и Кейт Мортън, не е задължително да е за Австралия, може да е от типа на Джефри Арчър, просто по интересен начин да проследява живота на няколко поколения.

Погледни, ако искаш, на Джоджо Мойс - "Корабът с булките" се казваше май на български. В рулит мисля, че съм я мяркала.

# 591
Благодаря, кукумицинка  bouquet. Да, има я в рулит, венага си я свалих.

# 592
  • Бургас
За тези, които търсят приключенска тематика, без излишна романтика, силно препоръчвам Един сокол лети - има я в читанката, от телефона не мога да дам линк. Книгата е уникална, за наистина силна жена, която се отправя на пътуване в Африка. Приключенията са много, описанията на гледките страхотни и само щипка любовни трепети, нищо сладникаво.

# 593
Благодаря Елария! Аз обаче не я откривам в читанка. Ще питам в другата тема дали я има някой.

# 594
  • Бургас

Евриала, извинявай наистина я няма в читанката, мислех, че там съм я мярнала. Аз я имам хартиена, чела съм я отдавна (и редовно си я препрочитам) и така не я потърсих в електронен формат сериозно.

# 595
Няма нищо, важното е, че я намерих. Дано и на мен да ми харесва!

# 596
Евриала, може ли да я споделиш с мен?

# 597
Разбира се, пиши на лични мейла си и далив pdf или epub. Конвертирах я и стана ужасно, но все пак е в желания от мен формат.

# 598
здравейте препоръчайте ми някоя книга историческа за лондонските джентълмени и бални зали ???

# 599
здравейте препоръчайте ми някоя книга историческа за лондонските джентълмени и бални зали ???

Достоверно историческа или любовна, в която действието се развива там? Ако е любовна, има доста такива. Почваш ги по азбучен ред в някоя електронна библиотека и четеш анотациите - ще разбереш веднага, ако е за лондонски джентълмени и девойки, със сезоните им в бални зали.

Общи условия

Активация на акаунт