Препоръчайте ми книга като ...

• 155 241
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Какъв стил- кримка, романтика, двете?

По-скоро романтика,  приключенски.Ако може и за мен да препоръчате книга с мъдрости, да докосва душата... Simple Smile
На прима виста на мен ми изскачат 3 заглавия: "Една вечер в Париж" на Никола Баро (много романтична), "Ритуалът" на Радко Пенев (повече клони към приключенските, но доколкото помня също има любовен елемент) и "Барселона гореща като шоколад" на Каре Сантос (тази вече не знам към кой жанр да я отнеса, но също има романтика, леко, ненатоварващо четиво). Може да погледнете анотациите им и мнения за тях в интернет и тогава да решите коя ще ѝ допадне най-много. Simple Smile

# 646
Търся четвърата книга от поредицата на Питър Уот, каза се "Родени в бурята" ще бъда много благоадрна, ако някой я има и ми я изпрати.

# 647
Jacklin*, хартиена или електронна ти трябва? Ако не те бърка да е електронна, мога да потърся?

# 648
Jacklin*, хартиена или електронна ти трябва? Ако не те бърка да е електронна, мога да потърся?

Рая, електронна, в епуб или fb2, mobi също става. Ще ти пратя мейл на лични,  ако успееш да я издириш Hug

# 649
Здравейте, ще опра и аз до темата за съвет. Чете ми се нещо за роби, плантации, робовладелци, Американски Юг, от типа на Квартеронката, Робинята Изаура  Mr. Green, Чичо Томовата колиба, Севера и Юга /от Джон Джейкс/, може също и преселници и заселници.

Отнесени от вихъра, поредицата за фамилията Маккензи на Х. Греъм съм чела и май всичко по темата, но все се надявам да изскочи още нещо.
 bouquet

# 650
  • София
Зори, а чела ли си романите на Александра Рипли? Това е авторката, която пусна продължението на "Отнесени от вихъра", но освен него има още няколко романа. Ей тук ги има https://chitanka.info/person/alexandra-ripley.

# 651
Да, Вени*** , около 100 пъти  Confused. Ох, как обичам тази тематика и как нищо ново не пишат тези хора.

# 652
  • Belgium
А "Да убиеш присмехулник"?

Също виж и "Слугинята" на Катрин Стокет задължително, ако не си я чела  Peace

И една от любимите ми на южняшка тематика: "Тайният живот на пчелите" на Сю Монк Кид.

# 653
Първите две да, но третата тичам да я видя, защото ми се върти, че ми е попадала като име....Мерсиии bouquet

# 654
  • Belgium
Забравих да добавя и "Преоткриване на крилете" пак на Сю Монк Кид. Тя е точно по тематиката, която тъсиш. На мен ми хареса по-малко от "Тайният живот на пчелите", но си струва да я прочетеш  Laughing

# 655
Да! Супер!
Много благодаря  bouquet

# 656
  • София
Да, Вени*** , около 100 пъти  Confused.
Така и предположих, ама все пак реших да питам Simple Smile
И от мен глас за "Слугинята", ако ти се чете нещо южняшко, но по-съвременно от кринолини  Grinning.

# 657
Много благодаря и на двечките  bouquet

# 658
  • София
Търся произведението на Джеръм Джеръм, в което описва как търси в едно европейско населено място къща с някакъв номер и не може да я намери защото там са ги номерирали по реда на построяването.

# 659
  • Ямбол
Тази тема не е за търсене.

Общи условия

Активация на акаунт