Препоръчайте ми книга като ...

• 155 160
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София
............. Много ми се иска да чета повече съвременни български автори. .....
имаме такава тема тук, може да си харесаш нещо от нея - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=808937.0;topicrefid=20

Благодаря Simple Smile

# 91
  • София
Някой видя ли моя въпрос за книга, подобна на  "Ще бъдеш ли тук?" на Гийом Мюсо?   bouquet За връщане назад във времето, паралелни времена и любов  Heart Eyes

# 92
  • София
Някой видя ли моя въпрос за книга, подобна на  "Ще бъдеш ли тук?" на Гийом Мюсо?   bouquet За връщане назад във времето, паралелни времена и любов  Heart Eyes

Към романа на Кинг, чиято препоръка подкрепям с две ръце, бих добавила и "Игра на живот" на Кен Гримуд.

# 93
  • София, България
Здравейте, можете ли да ми препоръчате книга/книги като романите на Н. Спаркс, такива едни романтични, топли и приятни?
Благодаря предварително!   bouquet   bouquet   bouquet

# 94
Здравейте, можете ли да ми препоръчате книга/книги като романите на Н. Спаркс, такива едни романтични, топли и приятни?
Благодаря предварително!   bouquet   bouquet   bouquet
Може да погледнеш Елизабет Гилбърт  (в частност Яж, моли се и обичай), носи едно положително усещане...(макар че и на двамата не съм особена фенка  Wink  Peace )

# 95
Симона, в случай че не си чела Нора Робертс, нейните (повече от 200бр....) са такива. Има тема за книгите й тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=805499.0;topicrefid=19. предполагам, ще ти харесат повече от Н. Спаркс.

# 96
Здравейте! Препоръчайте ми четиво от типа Слугинята, Чест, Ловецът на хвърчила. И трите са много различни, но много ми харесаха. Просто не можех да оставя и за миг книгата. Ще се радвам, ако някой се включи.

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 18:57 от *Caramell*

# 97
# 98
  • Ямбол
Здравейте! Препоръчайте ми четиво от типа Слугинята, Чест, Ловецът на хвърчила. И трите са много различни, но много ми харесаха. Просто не можех да оставя и за миг книгата. Ще се радвам, ако някой се включи.
Препоръчвам тази:

Много интересна и силна книга. Не е точно като горните, но силата ѝ е подобна.

# 99
  • Belgium

Погледни книгите на Сю Монк Кид и най-вече "Тайният живот на пчелите": http://www.helikon.bg/books/56/-%D0%A2%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D … D0%B5_640636.html

# 100
  • Ямбол
Аз се сетих за още една хубава такава книга:

# 101
Здравейте дами. Бихте ли препоръчали някоя добра класика от типа Отнесени от вихъра, Брулени хълмове, чела съм доста от Джейн Остин и Александър Дюма. Моля дайте идеи  Hug   bouquet

# 102
Здравейте дами. Бихте ли препоръчали някоя добра класика от типа Отнесени от вихъра, Брулени хълмове, чела съм доста от Джейн Остин и Александър Дюма. Моля дайте идеи  Hug   bouquet

Птиците умират сами? newsm78

# 103
  • София

Толстой

# 104
Север и юг от Елизабет Гаскел .

Общи условия

Активация на акаунт