Препоръчайте ми книга като ...

• 155 116
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте ! Аз си търся книга, подобна на "Скитница". Много ми хареса и ще се радвам ако някой ми препоръча подобна.

# 76
Здравейте,

дочитам "Ще бъдеш ли тук?" на Гийом Мюсо и ми се иска нещо на тази тематика..

Благодаря!!!

# 77
Препрочитам Кръстника, защото съм в период на нечетене. чете ми се нещо положително, жизнеутвърдаващо, като за хора на кръстопът (по - скоро на път за никъде).

Кръстникът е една добра книга. Но в никакъв случай жизнеутвърждаваща - хора, та в книгата четем за мафията...Мафията ли е положителният герой?

Не мафията, а отдадеността и верността към семейството. Wink

# 78
  • София
Препрочитам Кръстника, защото съм в период на нечетене. чете ми се нещо положително, жизнеутвърдаващо, като за хора на кръстопът (по - скоро на път за никъде).

Кръстникът е една добра книга. Но в никакъв случай жизнеутвърждаваща - хора, та в книгата четем за мафията...Мафията ли е положителният герой?

Не мафията, а отдадеността и верността към семейството. Wink

Да, де, да...семейството, чиято прехрана е мафиотски бизнес. Mr. Green Много жизнеутвърждаващо - примерно Лука Брази е един изключително положителен герой на нашето време.

# 79
  • София
Здравейте Simple Smile
Много ми се иска да чета повече съвременни български автори.
Обаче в повечето случаи не попадам на добри книги.
Може ли някой да препоръча нещо, което ви е харесало?

# 80
  • Ямбол
Ще препоръчам това, което на мен е харесало досега:
Скрит текст:

И тези една идея по-малко:
Скрит текст:

# 81
Здравейте Simple Smile
Много ми се иска да чета повече съвременни български автори.
Обаче в повечето случаи не попадам на добри книги.
Може ли някой да препоръча нещо, което ви е харесало?

Галин Никифоров - "Лисицата" и "Къщата на клоуните"
Изабела Шопова - "На изрок в рая"
Петър Делчев - "Трънски разкази" и "Балканска сюита"

Това е което аз намирам за добро до сега (не, че съм чела чак толкова много български автори Simple Smile).

# 82
............. Много ми се иска да чета повече съвременни български автори. .....
имаме такава тема тук, може да си харесаш нещо от нея - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=808937.0;topicrefid=20

# 83
  • София
Препоръчайте заглавия, в които има психотерапия, изцеление, пробуждане...  Simple Smile

# 84
# 85
  • София
Има ли религиозни неща в нея?

# 86
Не. От тези книги за самоусъвършенстване е, популярна психология, но написана като роман.

# 87
Някой видя ли моя въпрос за книга, подобна на  "Ще бъдеш ли тук?" на Гийом Мюсо?   bouquet За връщане назад във времето, паралелни времена и любов  Heart Eyes

# 88
  • Ямбол
Някой видя ли моя въпрос за книга, подобна на  "Ще бъдеш ли тук?" на Гийом Мюсо?   bouquet За връщане назад във времето, паралелни времена и любов  Heart Eyes
Скрит текст:

# 89
Понеже и аз наскоро я прочетох, от тук я видях, препоръчват се подобни http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=852130.msg31051721#new

Общи условия

Активация на акаунт