Препоръчайте ми книга като ...

• 155 214
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
валия, чела съм и двете. Благодаря ти.

# 121
Чете ми се нещо от сорта на "Птиците умират сами".
За невъзможна любов поради някакви причини....голяма възрастова разлика, или друго.

Чела ли си "Осъдени души" ?  Thinking
Тези дни ще започна "Последна любов" от Уилям Уортън, там също става въпрос за различна любов, но все пак още не мога да препоръчам.

Последна любов - стори ми се перверзна в един момент и я оставих  Stop  Sick
извинявам се, но се чудя, какво интересно има в невъзможна любов  Rolling Eyes при толкова материал за възможна... Общо взето всички любовни романи са с темата за двама - по принцип абсолютно неподходящи един за друг, които в началото дори не се харесват, но в един момент се привличат неудържимо, случва се някакъв колосален проблем, решава се и се женят  Grinning кратко и ясно.... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=857582.0;topicrefid=19

# 122
  • София
Препоръчайте:
1) Сюжет свързан с терапия (мисля да започна с някои книги на Хорхе Букай?) ще ми нещото по-художествено също така.
2) Нещо подобно на "Мартин Идън", "Пътуването на мирния воин" Simple Smile

# 123
Аз за лятото си избрах да се върна към Чудомир. Става топло и на душата и е в синхрон с жегата навън. Simple Smile

# 124
Аз за лятото си избрах да се върна към Чудомир. Става топло и на душата и е в синхрон с жегата навън. Simple Smile

# 125
  • Ямбол
Всеки ден ли смяташ да ни осведомяваш, че си се върнала на Чудомир?

# 126
Харесвам книгите на Катрин Панкол, изчела съм почти всичко нейно. Току що приключих с трилогията "Мучачас" и искам за отпуската да чета нещо в подобен стил. Бихте ли препоръчали нещо подобно?

# 127
Аз явно съм в читателски застой... Преди харесвах книгите на Никълъс Спаркс, но сега са ми малко блудкави - явно годините си казват думата :d.
Та си търся някое четиво за любовта, компромисите, правилният избор, но да не е написана като поредния любовен роман, а по-скоро като психологическа книга с художествени елементи...
Търся си и психологическа книга за общуването между хората, която да е увлекателна :d

# 128

Та си търся някое четиво за любовта, компромисите, правилният избор, но да не е написана като поредния любовен роман, а по-скоро като психологическа книга с художествени елементи...

Една чисто художествена мога да препоръчам, ама човек може и да се позамисли върху нея.  Peace

"Път към висшето общество", Джон Брейн

# 129
  • София
Аз явно съм в читателски застой... Преди харесвах книгите на Никълъс Спаркс, но сега са ми малко блудкави - явно годините си казват думата :d.
Търся си и психологическа книга за общуването между хората, която да е увлекателна :d

"Милионерът" Греъм Мастертън, но определено не е психологическа, а интересна. Laughing

# 130
Препоръчайте ми някоя скорошна кримка/трилър. Ако може да е нещо, което не е излизало по списанията. Laughing

# 131
Препоръчайте ми някоя скорошна кримка/трилър. Ако може да е нещо, което не е излизало по списанията. Laughing
Да не е излизало по списанията, имаш предвид да не е много популярно ли ? Не знам, но аз скоро четох Снежния човек от Несбьо и останах впечатлена; готин и напрегнат трилър.

# 132
Амии трябва ми за подарък на някой, който редовно следи списанията, които излизат с подарък книга. Та затова искам да не повторя нещо, което е чел вече.

# 133
Амии трябва ми за подарък на някой, който редовно следи списанията, които излизат с подарък книга. Та затова искам да не повторя нещо, което е чел вече.
Аха, ясно. Тази, за която писах не е излизала със списание. Въобще, мисля, че нищо на Несбьо не е пускано по такъв начин. Разгледай и най-новите заглавия.
Пак си е риск обаче, защото може да ги е чел. В някой книжарници предлагат ваучер и после човекът може да го осребри и да си избере сам книга. Това е добър вариант и избягва повторения. Peace

# 134
Чете ми се нещо от сорта на "Птиците умират сами".
За невъзможна любов поради някакви причини....голяма възрастова разлика, или друго.

Грехът на абат Муре, Емил Зола Още- "Черният принц" на Айрис Мърдок и "Ожени се за мен" на Дж. Ъпдайк, но последната не е за чак толкова невъзможна любов, а за дилемата "семеен дълг"- "деца", - "любов". 

Не съм чела цялата тема. Simple Smile
Скоро излизам в отпуск, ще имам повече време и ми се чете някаква "тлъста" книга Simple Smile, някаква семейна сага. От типа на "Семейство Тибо", например, но може и да е в други времена и географски ширини.
Моля, за препоръки!

Общи условия

Активация на акаунт