Препоръчайте ми книга като ...

• 156 011
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Ямбол
Светкавица, Кейт Мортън чела ли си?
А Джефри Арчър?

# 136
  • София
Скоро излизам в отпуск, ще имам повече време и ми се чете някаква "тлъста" книга Simple Smile, някаква семейна сага. От типа на "Семейство Тибо", например, но може и да е в други времена и географски ширини.
Моля, за препоръки!

Всичките на Пени Винченци. Има една семейна сага трилогия тлъсти книги, има и отделни романи. Ще ти харесат, ако не си ги чела. Изключително увлекателно пише.

# 137
Светкавица, Кейт Мортън чела ли си?
А Джефри Арчър?

Не,нищо.

Ще се отбия днес в книжарница, ще поразгледам,благодаря за идеите!А някое конкретно заглавие, което се откроява от тези автори?

Popule, благодаря и на теб!

# 138
  • Ямбол
От Кейт Мортън съм чела само Забравената градина и ти я препоръчвам. От темите тук оставам с впечатлението, че и другите ѝ книги са добри.
От Джефри Арчър бих препоръчала първо Каин и Авел, но иначе има и други книги, в които историята е около едно семейство, например Търговецът, а Синове на съдбата я има даже и в Читанка: http://chitanka.info/book/1329-sinove-na-sydbata

# 139
Здравейте. Някаква книга с бързо действие и да е увлекателна от сорта на Игрите на глада например?

# 140
  • Ямбол
Здравейте. Някаква книга с бързо действие и да е увлекателна от сорта на Игрите на глада например?
Преди да заспя - Стивън Уотсън.
Сенки - Джон Сол
Денят на трифидите - Джон Уиндъм

# 141
  • София
Препоръчайте книга за трима приятели (момче+момичета да кажем). Чел съм Wishpin донякъде, както и Творците на памет, но там жената е една и сюжета се върти не само около тях.

Нещо свързано с приятелството, неизживяни моменти в миналото, приключения, нови изживявания, преоткриване, живот... и любов  Flutter  Нещо от този сорт  Peace

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 12:53 от Starrydream

# 142
А дали няма някое посъвременно добро криминале, че Чейс вече на изуст го научих.

# 143
Препоръчайте книга за трима приятели (момче+момичета да кажем). Чел съм Wishpin донякъде, както и Творците на памет, но там жената е една и сюжета се върти не само около тях.

Нещо свързано с приятелството, неизживяни моменти в миналото, приключения, нови изживявания, преоткриване, живот... и любов  Flutter  Нещо от този сорт  Peace

"Златният храм", Голдман

# 144
А дали няма някое посъвременно добро криминале, че Чейс вече на изуст го научих.

Много харесвам Рекс Стаут и Майкъл Конъли.

# 145
  • Ямбол

Бих добавила и Лий Чайлд и неговия Джак Ричър: http://chitanka.info/person/lee-child

# 146

Нещо свързано с приятелството, неизживяни моменти в миналото, приключения, нови изживявания, преоткриване, живот... и любов  Flutter  Нещо от този сорт  :peace
Здрач.

# 147
  • София
Благодаря, Златния храм ще я потърся! За Здрач съм предубеден.

Предложете нещо разтърсващо, до 400-500стр.

Относно книгите на Хорхе Букай, кои са свързани с терапията, само "Нека ти разкажа" знам, че е от този тип.

# 148
  • София
Благодаря, Златния храм ще я потърся! За Здрач съм предубеден.

Предложете нещо разтърсващо, до 400-500стр.

Относно книгите на Хорхе Букай, кои са свързани с терапията, само "Нека ти разкажа" знам, че е от този тип.

Стивън Кинг

# 149

Бих добавила и Лий Чайлд и неговия Джак Ричър: http://chitanka.info/person/lee-child
Благодаря момичета напълнихте ми лятото с удиволствие.

Общи условия

Активация на акаунт