Препоръчайте ми книга като ...

• 155 393
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • На високо
Или нещо свързано с Африка? Да не е сладникаво.
Сещам се за "Бялата масайка" на Корине Хофман. Има и две продължения.
Също и  "Извън Африка" на Карен Бликсен.
Това са все автобиографични романи.

# 331
Тази книга, но не съм я чела още и не мога да кажа дали е хубава:

# 332
  • Varna
Весела Коледа!Бъдете живи и здрави! People Santa
Моля препоръчайте ми книга подобна на "Пеперудата" от Анри Шариер. Просто след като я прочетох ,нищо не може да ме "грабне" така.  Ще съм много благодарна ,ако ми препоръчате друга книга с подобна тематика. Весели празници!

# 333
  • София
Или нещо свързано с Африка? Да не е сладникаво.
Сещам се за "Бялата масайка" на Корине Хофман. Има и две продължения.
Също и  "Извън Африка" на Карен Бликсен.
Това са все автобиографични романи.

Сетих се за едни книги, които биха били интересни - ставаше дума за любовни закачки и най-вече готвене  newsm78

# 334
"Бялата масайка" е много странна история.  Аз, всъщност, съм гледала филма, не съм чела книгата, но през цялото време ми беше много странно всичко-сблъсъка на две толкова различни култури и проблемите, произтичащи точно от това.

# 335
Моля препоръчайте ми книга подобна на "Пеперудата" от Анри Шариер. Просто след като я прочетох ,нищо не може да ме "грабне" така.  Ще съм много благодарна ,ако ми препоръчате друга книга с подобна тематика. Весели празници!
Втората част прочете ли ?

# 336
  • Varna
Втората част прочете ли ?
Здравейте! Прочетох я. За сега съм се спряла на "Братя корсиканци" -  Дюма . Но няма да откажа и други предложения. Simple Smile

# 337
  • София
Препоръчайте книга за постигане на мечта или преодоляване на голямо препятствие?

Фаворити са ми:

Мартин Идън
Пътуване обратно към живота - Ланс Армстронг
Пътуването на мирния войн
Бог пътува винаги инкогнито

Тази: Кривата на щастието и 1-2 имаше за тичането дали ще ми харесат?

Също и за аутсайдери, от типа на Степния вълк... или не толкова тежко.

# 338
Здравейте, препоръчайте ми книга за някаква велика любовна история, като Отнесени от вихъра, Гордост и предразсъдаци. Писна ми от любовни романчета, в които двама се срещат и започват да правят секс като луди и това е голямата любов. Искам нещо по разтърсващо  newsm03

# 339
# 340
  • София, България
За постигане на голямата мечта - веднага ми изниква филмът с Уил Смит - Преследване на щастието, гледай го, ще ти хареса  Peace

А относно голямата любов - това са си класически романи, които си посочила. Ако не си ги чела - Птиците умират сами, Джейн Еър, Ана Каренина, Любов по време на холера /там има една наистина голяма любов/

# 341

А относно голямата любов - това са си класически романи, които си посочила. Ако не си ги чела - Птиците умират сами, Джейн Еър, Ана Каренина, Любов по време на холера /там има една наистина голяма любов/
Чела съм ги и то даже някои и по 2 пъти и искам нещо подобно, но просто съвременните автори залагат на нещо друго. Четох и книги на Никълъс Спаркс - ами пак не ми са толкова истински  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 342
Цитат
  Здравейте, препоръчайте ми книга за някаква велика любовна история, като Отнесени от вихъра, Гордост и предразсъдаци. Писна ми от любовни романчета, в които двама се срещат и започват да правят секс като луди и това е голямата любов. Искам нещо по разтърсващо      
И моят проблем е същият-искам романтика, да има дълго време таени чувства, а днешните веднага скачат в леглото   Laughing  точно поради тази причина съвременните романи не ми харесват

# 343
Здравейте, препоръчайте ми книга за някаква велика любовна история, като Отнесени от вихъра, Гордост и предразсъдаци. Писна ми от любовни романчета, в които двама се срещат и започват да правят секс като луди и това е голямата любов. Искам нещо по разтърсващо  newsm03

Погледни ако искаш на Лийла Мийчам тези трите книжки :

https://www.helikon.bg/author/%D0%9B%D0%B8%D0%B9%D0%BB%D0%B0%20% … 0%B0%D0%BC_97351/

Приготвила съм си ги на четеца, тъй като и аз съм почитател на темата. В момента чета /препрочитам по-точно  Laughing/ Чарлстън и Сбогуване с Чарлстън от Александра Рипли, ако не си ги чела виж и тях, вписват се в сюжета.

# 344
Погледни ако искаш на Лийла Мийчам тези трите книжки :

https://www.helikon.bg/author/%D0%9B%D0%B8%D0%B9%D0%BB%D0%B0%20% … 0%B0%D0%BC_97351/

Приготвила съм си ги на четеца, тъй като и аз съм почитател на темата. В момента чета /препрочитам по-точно  Laughing/ Чарлстън и Сбогуване с Чарлстън от Александра Рипли, ако не си ги чела виж и тях, вписват се в сюжета.

Не съм ги чела, ще ги пробвам. Мерси много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт