Препоръчайте ми книга като ...

• 155 342
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
"Души в окови", като че ли.

# 436
  • София
Здравейте, последно четох Гръцко кафе. Толкова много ми хареса. Препоръчайте нещо свързано с Гърция, ако е възможно в ел. вариант. Благодаря ☺
"Когато кипарисът шепне" - Ивет Манесис Корпорън - свежа, лятна, гръцка.
Кипарисът дали се намира в електронен вариант? Rolling Eyes
 Иначе " гръцки'  книги са още " Островът" на Секулов  и " Мед, море и Афродита".
Събирам още предложения за морски, топли гръцки  книги Simple Smile Лятото наближава Hug

# 437

И аз не откривам особени прилики между Мюсо и Стивън Кинг. Ако е за пътуване в миналото с цел да промени бъдещето, бих препоръчала "Светкавица" на Дийн Кунц, в подобна стилистика е. Иначе например и в  сериала "Странното завръщане на Диана Саласар" имаше подобно нещо, но няма нищо общо със Стивън Кинг.

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 12:21 от bubanka

# 438
Кукумицинка, тази Диана Саласар не я ли даваха преди 20 години, къде се сети за нея? Laughing

# 439
Кукумицинка, тази Диана Саласар не я ли даваха преди 20 години, къде се сети за нея? Laughing

Да, видях една тема за стари сериали. Отдавна беше, но май пътуваха във времето, това ми беше мисълта, което не значи, че всяка една творба с определен елемент в сюжета прилича на друга със същия елемент.

# 440
И аз не откривам особени прилики между Мюсо и Стивън Кинг. Ако е за пътуване в миналото с цел да промени бъдещето, бих препоръчала "Светкавица" на Дийн Кунц, в подобна стилистика е. Иначе например и в  сериала "Странното завръщане на Диана Саласар" имаше подобно нещо, но няма нищо общо със Стивън Кинг.

Явно не си чела "22 ноември 1963" на Кинг за да правиш такива изводи Wink Аз с нея почнах и приликата в паралелните светове е очевадна.... "Светкавицата" я мъчих много ама не става за четене.

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 12:22 от bubanka

# 441
Таз' Диана Саласар има ли я на книга?
Когато даваха сериала, бях невръстно дете. Спомням си само светещите очи на героинята. В началото май ги даваха.

# 442
Кристин, не съм я чела 11/22/63, много обемна ми се беше видяла, все си мислех, когато ми остане повече свободно време, да я прочета, защото не обичам да чета на пресекулки. Великденските празници май са подходящ момент.

Естел Бързоход, съмнявам се да я има Диана като книга, поне не на български. И аз само светещите очи си спомням, и това, че действието се развиваше в съвременността и в благородническа Испания, с костюмите с плисираните яки и аристократичните рокли.

# 443
Сори за спама, но Диана Саласар и аз много го харесвах, но не помня да пътуваха във времето. Просто накрая завърши със сцена от предишният им живот, която обясняваше цялата драма между Диана, онази лошата и мъжът й Peace

# 444
Препоръчайте ми книга подобна на "Първите утринни лъчи" на Фабио Воло  Praynig

# 445
Milennita може би "Сред цъфналите портокалови дръвчета" на Висенте Бласко Ибанес. Тя е в епистоларна форма и разказва мъж, но е хубава и с доста бурни чувства

# 446
Здравей те може ли да ми препоръчате книга тип (Уитни моя любов) (Мъжът на моите мечти) (Чаровникът който я укроти) Благодаря много.

# 447
  • на североизток от Рая
Здравей те може ли да ми препоръчате книга тип (Уитни моя любов) (Мъжът на моите мечти) (Чаровникът който я укроти) Благодаря много.

ЗдравейТЕ!
 Може би в темата с книги на любовна тематика ще са ви по-полезни момичетата.  Peace

# 448
  • София
Здравейте! Искам да подаря книга на една дама, която обожава да пътува .Бихте ли препоръчали хубави книги, свързани  с това.Идеята е символичен подарък, свързан с предстоящите отпускарски дни, които  несъмнени ще прекара в поредното пътуване, а защо не и в компанията на хубава книга, отвеждаща до ново място... Разчитам на помощта ви и вярвам че ще ми помогнете bouquet

# 449
Редактирам се, не беше за тук.

Общи условия

Активация на акаунт