Препоръчайте ми книга като ...

• 155 318
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ааа, ако ще се препоръчва Дикер (Лу, не се обаждай  hahaha), прибавям и "Балтиморови", още повече, че момичето пише, че харесва сладникави романчета  Blush.
И аз исках да препоръчам Филипа Грегъри или пък някой от историческите романи от поредицата на изд. Емас.

# 511
Момичета, много благодаря!!!  bouquet bouquet bouquet

На киндъла вече са качени: "Оливия Джаулс и развинтеното въображение", "Парижкия сладкар", "Къпиново вино" и "Заедно". Почавам ги една по една  Laughing - все нещо трябва да ми хареса.

Дикер го оставям за по - натам.  Peace

# 512
Препоръчайте някоя не много голяма книга да си чета през телефона.

# 513
Ми кажи какви харесваш. На Херман Кох чела ли си?

# 514
Имаш ли някакви по-конкретни изисквания? Поне в какъв жанр? Simple Smile
Иначе веднага се сетих за Анна Гавалда. В читанка има две нейни книги от по около 150-160 страници. Много красиво написани и същевременно близки на всеки обикновен човек.

# 515

Обичах я - Ана Гавалда

Възползвам се да дам отчет. Започнах Ошивия Джаулс, но я зарязах като започна да става твърде развинтено въображенито на авторката. Simple Smile
Прочетох Парижкия сладкар - отива ми при средна категория. Сега, с голям кеф си чета Заедно на Ана Гавалда. Харесва ми как пише тази жена - пада си малко депресарка, като мен... сигурно заради това си пасваме. 😀

# 516
Благодаря за бързите отговори.
Ами обичам да чета всичко без фантастики и фентъзита. Може нещо тъжно да предложите също.

На тази авторка ми пасват заглавията тамън не са дебели книгите, но може да предлагате още.

# 517
Осъдени души на Димов, чела ли си? Тънка, тъжна книжка. Може също да пробваш Път към висшето общество- тя е в две части, но и двете са тънки. Simple Smile

П. С. Пиша през телефона и може да правя грешки.

# 518
  • Вестерос
 bouquet

# 519
Никоя от тези не съм чела. Ще ги сваля всички и ги започвам една по една.
Супер сте. :*

# 520
  • София
Препоръчайте книга, която те кара да се замисли... да оценяваш всеки ден?! Rolling Eyes

# 521
  • London, UK
Цитат на: Starrydream
link=topic=838987.msg33670829#msg33670829 date=1473186853
Препоръчайте книга, която те кара да се замисли... да оценяваш всеки ден?! Rolling Eyes
Starrydream, на мен така ми подейства "Все още Алис", която съвсем наскоро завърших.  Peace

# 522
  • София

"Отива една жена при лекаря", но е с доста тежък сюжет.

# 523
  • София
Всички ли такива книги са с умиращи? :/

# 524
  • Belgium
Всички ли такива книги са с умиращи? :/

Зависи какво разбираш под "да оцениш всеки ден".

Аз лично в този смисъл бих ти препоръчала "Стоунър". Но пак казвам зависи от нагласата ти и гледната ти точка.

За някои хора например книги, които ги карат да оценят всеки ден, са селф хелп наръчниците. Много е различно.

Общи условия

Активация на акаунт