Препоръчайте ми книга като ...

• 155 289
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
На скоро открих романите на Луиз Бегшоу и с изключение на един-два всички много ми харесаха. В момента дочитам Дяволът в теб и ще съм изчела всичко нейно. Харесват ми и като жанр и като стил на писане,напомнят ми на книгите на Синди Шелдън, също мой любимец. Можете ли да ми препоръчате друг подобен на тях автор?

# 526
На скоро открих романите на Луиз Бегшоу и с изключение на един-два всички много ми харесаха. В момента дочитам Дяволът в теб и ще съм изчела всичко нейно. Харесват ми и като жанр и като стил на писане,напомнят ми на книгите на Синди Шелдън, също мой любимец. Можете ли да ми препоръчате друг подобен на тях автор?
Пени Винченци чела ли си?

# 527
  • Бургас
Моля ви препоръчайте ми завладяващи книги за това студено време. Без трилъри и фантастика. Каквото ви дойде на ума. Hug
Последно четох Слугинята и Тайният живот на пчелите - нещо подобно. Слугинята много ми допадна Simple Smile

# 528
  • Вестерос
Старите любовни класики чела ли си?

# 529
  • Бургас
Като цяло не съм чела много, въобще последните години започнах да чета. Напишете заглавия, аз ще си ги наредя на Киндъла.
Благодаря предварително bouquet

# 530
Моля ви препоръчайте ми завладяващи книги за това студено време. Без трилъри и фантастика. Каквото ви дойде на ума. Hug
Последно четох Слугинята и Тайният живот на пчелите - нещо подобно. Слугинята много ми допадна Simple Smile
Сега чета "Забравената градина" на Кейт  Мортън. Струва ми се доста подходяща и за теб.

# 531
  • Вестерос
Аз съм по класиките- На Джейн Остин всичките, Шарлот Бронте- Джейн Еър  Heart Eyes Heart Eyes

# 532
  • Belgium
Щом си харесала "Тайният живот на пчелите", виж и другата книга на авторката - "Престолът на русалката".

От класиките - "Отнесени от вихъра".

Обърни внимание и на Исабел Алиенде и Джоан Харис.  Peace

# 533
Всичко  на Джефри Арчър е интересно.
Потърси и
http://www.gotvetesmen.com/polezno/books/142_Katrin-Ueb-%E2%80%9 … -Nasledstvoto.php

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 13:27 от Markrit

# 534
  • Бургас
Благодаря, момичета!
На Джейн Остин само съм чела „Гордост и предразсъдъци“. "Джейн Еър" я четох, по ми хареса от Брулени хълмове". "Отнесени от вихъра" я започвах няколко пъти, но нещо началото не ми хареса и я оставях.

bouquet

# 535
  • Вестерос
За мен Брулени беше разочарование  Grinning След Гордост другите, които харесвам са Разум и чувства и Емма

# 536
Моля ви препоръчайте ми завладяващи книги за това студено време. Без трилъри и фантастика. Каквото ви дойде на ум Hug Последно четох Слугинята и Тайният живот на пчелите - нещо подобно. Слугинята много ми допадна Simple Smile
"Последна спирка Барселона", Валдана Мора.
Завладяващо четиво, чете се много бързо, почти на един дъх.

П.П. Авторът е българин.

Скрит текст:
Те са шест жени, различни по възраст, националност, религия и социален статус, но и шестте имат една крайна цел - Барселона. Какво ще се случи по пътя им в купето и коя от тях ще стигне до последната спирка - Барселона. Едно дълго пътуване, което е изпълнено с много разговори, истории от истинския живот и драматична развръзка. Пътуване, което няма да забравиш.
От няколко години писателят Валдана Мора живее и твори в Кито, Еквадор. Страстен любител на пътешествията, той черпи вдъхновение за своите книги от срещите с различни хора по света. Като дългогодишен журналист, Валдана Мора, използва умението си да улови мига, да види неразказаната история в очите на човека и да я превърне в завладяващ роман.

# 537
Радвам се, че се откри такава тема. Преди ок. седмица аз пуснах нещо подобно, но беше индивидуално за мен. Ако администраторите решат, нека я изтрият.
По темата: Искам нещо разтоварващо. Примерно някой любовен роман, нещо по-юношеско. Подобни книги, които съм чела и са ми направили впечатление са трилогията "Делириум", "Пленница на смъртта". "13 причини защо". Та, търся нещо от този род. Държа да кажа, че не искам поредица или трилогия.  Ще се радвам, ако ми препоръчате нещо.

# 538
Виша, за юношески любовен роман може да попиташ в темата Любовни романи. Срещала съм да коментират подобни, но нямам интерес към тази тематика и не съм запомнила заглавията. Сещам се, че с добро беше коментирана "Перфектна химия", но все пак не съм я чела.

Аз няколко пъти вече по различни начини попадам на "Жената жерав" от Патрик Нес и всеки път си казвам колко ми харесва корицата. Колебая се малко, защото авторът ми е непознат, ако някой сподели мнение ще съм благодарна... дори и отрицателно  Simple Smile

# 539
  • София
За Патрик Нес предимно добро съм чела, но не точно за тази книга. Аз също за сега само го заглеждам и то именно, заради добрите мнения за него по различните теми тук.

Общи условия

Активация на акаунт