Лидл ::63::

• 99 183
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Моята центрофуга е друга марка, но аз салата я мия като я кисна в няколко води,в голямата купа.
ММ бая се чуди що за животно е това, но хубаво си поигра после Mr. Green.
Опитвам се да се самоубедя коолко ми трябва уреда за прозорци, та да почна да намирам време да ги мия Grinning .
Май не става за хоризонтално събиране на вода?

# 136
  • София
Здравейте, една приятелка ми спомена че преди време си е купила мини фурна но от Испания. Та да питам пускали ли са тук, на какви парички и отзиви евентуално.
Благодаря   bouquet

Днес имаше 2 минифурни в магазина на Халите/ул. Екзарх Йосиф. Ако все още търсиш, помоли да ти я доставят.

# 137
Каква е цената на минифурните-ех ,че съм ги изпуснала EmbarassedМоля за линк

# 138
[quote author=BacuTy link=topic=839086.msg30607866#msg30607866 date=1429095620
Опитвам се да се самоубедя коолко ми трябва уреда за прозорци, та да почна да намирам време да ги мия Grinning .
Май не става за хоризонтално събиране на вода?
[/quote]
Мисля, че става... newsm78 Поне съм останала с такова впечатление от видеото и снимките от чужбински сайт на Лидъл. Но все пак да каже някой който има машинката. Blush

# 139
Уред за прозорци имам на Керхер - супер доволна съм, ама беше към 130-140 лв. За лидълския мисля пишеше, че не става за хоризонтално обиране на вода обаче.

# 140
  • София
Моят на Керхер пък ми оставя вертикални следи по прозореца и нещо не можем да се сработим. Вече съм резервирана към този вид уреди.

# 141
  • софия
Моят на Керхер пък ми оставя вертикални следи по прозореца и нещо не можем да се сработим. Вече съм резервирана към този вид уреди.
А аз моят не го заменям. Много полезен и удобен уред. Грам следа не ми оставя.

# 142
Започнаха с намаленията още тази вечер,детските якенца са до 116,като има и за момичета,не са съвсем тънки.Взех си маратонки от 15 лв.,има и мъжки,дамски на Cappa за 24лв.мисля,и един друг модел пак дамски малко по-тъмни цветове,към 20 лв.Друго не ми допадна от промоцията-дамски блузки и клинове за спорт,панталончета за момиченца(по-плътни са),пласмасови купички,спортните мъжки якета,масажора за врат на 14 лв.,бебешка плюшена горничка и др.неща

# 143
  • софия
Dkoki в кой лидъл са ги пуснали нещата вече?

# 144
Тези намаления ли, или някакви други? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=605

# 145
  • софия
Да, тези, за тях питам  Hug

# 146
Да,точно тези намаления са,като има и други стоки освен показаните,в Лидл Люлин(в 17 ч.бях там и подреждаха щандовете с намалените неща)

# 147
  • софия
благодаря за информацията  Peace

# 148
  • Sunshine state
Както ми трябва форма за кекс, там съм.  Party
dolce miele, няма нито един чифт стреч дънки в Лидл на Пещерско.

# 149
Здравейте!
Да попитам - номерацията на дрехите в Лидъл немската ли е? Т. е. + 4 номера.
Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт