Лидл ::63::

• 99 191
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
И аз да попитам: Тези форми за кекс дали са добри? Пускани ли са друг път?

# 151
И аз да попитам: Тези форми за кекс дали са добри? Пускани ли са друг път?
Малък диаметър са ? Пускани са / дано някой ти отговори /.
 Нали това е разпродажба - стока изостанала от предишни промоции и прибрана в складовете / затова и в различни градове може да има и различен асортимент./

# 152
  • Sunshine state
Здравейте!
Да попитам - номерацията на дрехите в Лидъл немската ли е? Т. е. + 4 номера.
Приятна вечер!
Не съм забелязала да е немската. Не разбирам много,но си отговарят размерите на останалите дрехи,които имам.  Peace

# 153
здравейте!
Някоя от вас да е купувала захтин от Лидл, принципно е доста изгоден, тези дни имаше промоция и беше около 5 лева и малко.
ако имате някави наблюдения, ще се радвам да споделите! Simple Smile

# 154
Здравейте!
Приятна вечер!
Не съм забелязала да е немската. Не разбирам много,но си отговарят размерите на останалите дрехи,които имам.  Peace
На самите дрехи на етикета си има означение според коя номерация кой размер е . На картоненият етикет също .
  Например един мой клин / с имитация кожа / -
 EUR/DE -  M 40/42
FR           -M 42/44
ES/IT//PT- M 42/44
GR/IE-     M  14/16
  Има известни отклонения от модел до модел - мерила съм два вида дънки с един номер и имаха разлика поне 1 размер.

# 155
  • Sunshine state
Аз знаете ли как меря? Сега ще ми се смеете, но за да не се разкарвам, веднага след касите влизам в тоалетната и меря. До сега не съм връщала, но все пак да кажа.  Mr. Green Sunglasses

# 156
Здравейте!
Приятна вечер!

Цифровата - да, но S, M, L са стандартни означения, въпреки това е по-добре да се вземе 1 размер надолу, големички са дрехите в талия и рамене, странно, поне за мен, другите мерки са стандартни - бюст, ръкави, крачоли....

# 157
Момичета, а ако се вземе нещо намалено, може ли да се връща и да се сменя или важи само за ненамалените неща?
Питам, защото утре ако има якета за момиченца мисля да взема и понеже каката е в другата номерация за по-големите, дали ще мога да сменя или върна?

# 158
# 159
  • София
Аз знаете ли как меря? Сега ще ми се смеете, но за да не се разкарвам, веднага след касите влизам в тоалетната и меря. До сега не съм връщала, но все пак да кажа.  Mr. Green Sunglasses

Лидл имат ли тоалетни? Не съм забелязала.  newsm78 Иначе в други магазини и аз съм го правила този номер.  Grinning Дори влизам в помещението за бебета (ако има такова), че е малко по-широко и по-чисто.  Grinning

# 160
Пупитка, свършили са дънките явно /те още на втория ден бяха съвсем малко бройки/. Тоалетни при нас няма /само тези за персонала, аз съм влизала веднъж там с дъщеричката като беше бебе, но не са за клиенти по принцип/.
За формата за кекс да кажа  Laughing , че наистина е много мъничка, може би дори по-малка от ориентировъчните дадени размери. Аз имам формата с откопчаващия борд- размерите за нея са на най-външната част, т.е. реално опечения блат/сладкиш е с поне 2 см по-малък диаметър, а като добавим и, че след опичането блатът може да се "свие" малко....Иначе формата няма грешка, покритието и е много добро, механизмът на откопчаване също, стените не са плитки. Идеална е за малка торта или сладкиш. Heart Eyes Аз се каня да си купя кексовата форма, за 1/2 доза кекс ще ми е перфектна. Тя също не е плитка макар и с малък диаметър.
Относно номерацията- аз винаги се ориентирам по италианската обозначена с IT- примерно, това което отпред на опаковката е дадено като 40/42 според италианската номерация е 42/44 и тя според мен е най-близо до българската. Т.е. обикновено дрехите са уголемени, но зависи и от модел, кройка, материя...
Заинтригувахте ме с якенцата за момиченца, ако са хубави може и да взема. А дали са същите якенца тип шлиферче които пускаха преди месеци- розово с коланче и тъмно синьо на звездички? Laughing
Скрит текст:
Не е съвсем по темата, но да споделя, че рецептата от кутията на миксера е сполучлива. Станаха хубави кексове. Wink

# 161
[quote author=dolce miele link=topic=839086.msg30612413#msg30612413 date=1429131583
Заинтригувахте ме с якенцата за момиченца, ако са хубави може и да взема. А дали са същите якенца тип шлиферче които пускаха преди месеци- розово с коланче и тъмно синьо на звездички?
Да същите са якенцата за момиченца,тип шлифер,но в нашият Лидл нямаше на звездички,а само розовото(поне вчера)

# 162
Аз също мисля, че Лидл нямат тоалетни за клиенти. Питала съм заради детето веднъж, но нЕма Rolling Eyes

# 163
...
За формата за кекс да кажа  Laughing , че наистина е много мъничка, може би дори по-малка от ориентировъчните дадени размери. Аз имам формата с откопчаващия борд- размерите за нея са на най-външната част, т.е. реално опечения блат/сладкиш е с поне 2 см по-малък диаметър, а като добавим и, че след опичането блатът може да се "свие" малко....Иначе формата няма грешка, покритието и е много добро, механизмът на откопчаване също, стените не са плитки. Идеална е за малка торта или сладкиш. Heart Eyes Аз се каня да си купя кексовата форма, за 1/2 доза кекс ще ми е перфектна. Тя също не е плитка макар и с малък диаметър.

Благодаря ти  bouquet
Мен малка форма ме устройва идеално, важното е покритието да е наред. Ще проверя днес  дали въобще ги има при нас и дано извадя късмет. Laughing

# 164
Има ли якенца за момиченца ръст 140?

Общи условия

Активация на акаунт