Лидл ::63::

• 99 230
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Sunshine state
В Лидл Хасково и тук в Пловдив на бул. Източен имат тоалетни за клиенти със сигурност. Знам, понеже съм ги ползвала. Има и отделна за персонала. Може би филиалите са най-нови и за това има,а в по-старите няма.  Peace

# 166
Добро утро,

Отчетох се преди работа  Grinning, формичката за торта, 2 за кекс от продълговатите, другата кексова я имам, и ми е удобна, белачка за картофи, айсберг /1,99/, намален млечен продукт /за първи път има в нашия магазин Crazy и единствен/, вратни охладени пържоли, също намалени срок до 18/04/2015, много доволна, дрешките от днес има големи номера, особено за мъжете. Гледам хората купуваха и маратонки доста. Загледах се в един шкаф за обувки, имам нужда от такъв, моля някой за мнение, ако го има Praynig
Слънчев и усмипнат ден   bouquet

# 167
  • Монтана
Здравейте,
днес се отчетох с килим намален от 100 на 50лв. Точно на време ги намалиха защото това трябваше да ние следващата покупка.

# 168
Има ли якенца за момиченца ръст 140?
Не,няма такъв размер,до 116  са всички якенца

# 169
  • Пловдив
И аз да попитам: Тези форми за кекс дали са добри? Пускани ли са друг път?
Имам формичката за торта, много съм доволна, покритието е страхотно, но е малък диаметър. За кексовите форми съм скептична, защото имам подобни малки, но не от Лидл, и много трудно се вади от тях кекса заради извивките.

# 170
Има ли якенца за момиченца ръст 140?
Не,няма такъв размер,до 116  са всички якенца

Да, за съжаление каката не се уреди. Не са уголемени, както другите им дрехи, а якенцата със звездичките са много хубави...
Мъжът ми си взе маратонки. Аз загледах черния топ, ама то все едно си без него  hahaha супер прозрачен и ефирен. Пижамката от двете части по избор ми хареса, ама не ми се даваха общо 16 лв. и за двете, ако бяха по-евтинки, веднага щях да си взема. Говоря за тениската и сивите долнища с розовите връзки от миналата брошура.
Намалените форми за кекс и с ринг са много малки. Не взех.

# 171
Какво за килимите....Дали вече ги няма?

# 172
За пистолетът за боядисване има ли отзиви някой? Видях преди зададен въпрос, но не прочетох отговор за този продук.

# 173
  • Монтана
Какво за килимите....Дали вече ги няма?

В Монтана бяха 4 бройки намалените килими.

# 174
  • на земята
Килими в Стара Загора не съм виждала,сега като отида ще се разгледам по добре  newsm78
За акумулаторната прахосмокачка да питам аз,имало ли я преди отзиви,мисля да взема от четвъртък ще е ?

# 175
  • Пловдив
Какво мислите за тениските от понеделник, S-ката дали ще си отговаря на номера

# 176
На мен пък ми трябва сушилник. Кой от двата вида е по-добър. Ето за благодарност ви публикувам брошурата http://broshura.lidl.bg/028734ac-dee7-45a7-a0df-473063fd58d1/
  Laughing

# 177
  • Варна
Отчетох се и аз с намалени неща. Взех си от трите форми за кекс и торта, точно такива ми трябват, за да правя на децата, а аз да не ям.  Joy Честичко и хвърлям храна поради тази причина.
При нас имаше намалени спални комплекти на Спайдър мен от 39.99лв. на 16.99лв., взех на момчетата един в синьо и един в червено.

Исках да питам, дали се сещате, кога пускат кухненския робот и дали сте доволни от него?

# 178
  • София
За пистолетът за боядисване има ли отзиви някой? Видях преди зададен въпрос, но не прочетох отговор за този продук.
Тъкмо влизам да питам (пак) същото Simple Smile
Дано наистина някой с опит се включи... иначе имам смътен спомен, че някога ги похвалиха, но ми се иска някой да ме убеди.  Hug

# 179
Тъкмо влизам да питам (пак) същото Simple Smile
Дано наистина някой с опит се включи... иначе имам смътен спомен, че някога ги похвалиха, но ми се иска някой да ме убеди.  Hug
Аз попрочетох за тях по разни форуми /не специално тези на Лидъл, а въобще като инструмент за боядисване с латекс/ и се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт