Лидл ::63::

• 99 233
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Асеновград
От намалените неща нищо закачих, в Асеновград имаше много намалени маратонки Капа -черни и бели /дамски и мъжки на 25лв. и летни спорни/ мрежести на 15лв. харесаха ми и двата модела ама нямам никаква нужда от маратонки.Детските якета за момчета не ми допаднаха.На пистолета за боядисване ще му се почудя още малко/ от него имаше поне 40бр.Ако някой очаква бебе и му трябва детска кошара ,бяха извадили 4бр. намалени Ханук на 44лв. харесаха ми на размер с колелца са и за тази цена е много изгодно .

# 181
На намалените форми за кекс от разпродажбата е даден размер 8/12, а третият размер какъв е? Предполагам, че дължината не е дадена. Питам, за да знам дали да ходя до магазина, че само тях си харесах.

С нетърпение чакам другата седмица уреда за миене на стъкла.

# 182
  • sofia
здравейте!
Някоя от вас да е купувала захтин от Лидл, принципно е доста изгоден, тези дни имаше промоция и беше около 5 лева и малко.
ако имате някави наблюдения, ще се радвам да споделите! Simple Smile

Купувала съм от всички видове зехтин и съм много доволна. Напоследък купувам от този в стъклена прозрачна бутилка от 1 л на редовна цена 8,99 лв. и е чудесен.

# 183
Килими в Стара Загора не съм виждала,сега като отида ще се разгледам по добре  newsm78
За акумулаторната прахосмокачка да питам аз,имало ли я преди отзиви,мисля да взема от четвъртък ще е ?
Имам Eco edition-a от миналата година и съм мбого доволна. Смуче силно, и си  ползвам доста често.Дори детския килим-пъьрл чистя с нея,че е много по-лесно.

# 184
  • Sofia
Аз с такъв мерак хукнах за тиЯ форми... тортената с диаметър 19 см исках и то два броя - за козунак.  Да ама... много тъпо направена - 19см е дъното, но стената нали се закопчава по-навътре (за сефте виждам такава  newsm78), та всъщност диаметърът е може би 17см.  С тиЯ размери изгледжа и кексовата форма - диаметърът горе е толкова - за някакъв мини кекс. Пък толкова висока... то няма да се изпича добре такова високо печиво. Та да не съм капо - взех само една правоъгълна.   Crossing Arms

На намалените форми за кекс от разпродажбата е даден размер 8/12, а третият размер какъв е? Предполагам, че дължината не е дадена. Питам, за да знам дали да ходя до магазина, че само тях си харесах.
Ето я, но не е 8/12см за моя радост -   клик.

А мъжкото туристическо яке е чиста проба - дъждобран.  Wink  Вътрешната материя е мушама.

# 185
При нас имаше само от тортените форми. Сега като ми поотмине мързела Mr. Green ще я пробвам.
Наистина са малки, но аз съм доволна.
Туристическото яке е  ветроустойчиво, но при дъжд няма да помогне. Peace

# 186
Аз преди време си взех такава формичка за торта, от малките. Супер доволна съм, даже съм пекла кекс в нея. Мие се и се откопчава лесно, само внимавам да не я надраскам като режа с нож торта или сладкиш. Малка ми трябваше на мен, защото понякога само за един или двама правя десерт, за какво ми е стандартна форма.

# 187
Спомням си, че зимата се бях засилила да си купувам лилави мрежести маратонки-харесаха ми на външен вид.Когато ги пробвах се оказаха  неудобни-подметката им е от страшно долнопробна пластмаса и тропат като ходиш.Отказах се.Иначе имам и Капа пак от ЛИДЛ, доволна съм-нося ги вече година и не са мръднали, много удобни се оказаха.

# 188
И аз искам да питам за уреда за миене на стъкла - като казвате, че за най-високите части на прозореца го хващате отдолу, с копче ли е? Как се включва да засмуква вода? Питам, защото не съм много висока - 1,64м и съм на 6-ти етаж. Ако изпусна уреда ще счупя нечия глава  Mr. Green Не се катеря по прозорците - стъклочистачката е с телескопична дръжка ръчната дето имам. Но пък имам много прозорци и искам да си улесня миенето.
Довечера съм за центрофуга - заради вас и за пижама сет, харесах ги на снимка. Другата седмица ще се редя за къси гащи.

# 189
  • Sofia
На тортената форма не харесах, че част от дъното стърчи отвън, вместо да е вътре. Имам три размера, но все са такива - дъното е вътре, в стените.

Иначе размерът на лидълската мен не ме устройва.  Wink

# 190
  • София
Каката се уреди с розово якенце 98, то е по-скоро шлиферче, доста е тъничко. Искаше ми се синьо, но нямаше. Друго не си харесах от разпродажбата.  Crossing Arms

# 191
Morena, благодаря   bouquet Като гледам е доста мини размер, та сега се чудя   bouquet Мисля, че съм ги виждала тези форми и съм се отказвала заради размера. Чудя се обаче дали за козунак няма да ми свършат работа две форми  newsm78 Но аз докато се чудя и докато отида може и да свършат. Може утре сутринта да мина през магазина преди работа  Peace
Тортена форма взех преди време, една лилава. И при нея стърчи дъното, но пък ми хареса. Старата ми вече сдава багажа и е същата като показаната от теб на снимката.

# 192
При нас имаше само от тортените форми. Сега като ми поотмине мързела Mr. Green ще я пробвам.
Наистина са малки, но аз съм доволна.
Туристическото яке е  ветроустойчиво, но при дъжд няма да помогне. Peace

Защо пък да не помогне при дъжд? Все пак има и качулка, а тази материя не виждам как ще пропусне дъждовни капки.

# 193
  • София
Аз ходих към 10 за якенца и нямаше нашия номер Simple Smile пък ми и трябват две еднакви за момиченца.За баткото не влизаме в тази номерация.Гледах формите но много малки и се отказах.

# 194
  • Sofia
star in the sky, всякакъв размер става за козунак (например) -
Скрит текст:
нали го има от мъфински размер до...   Въпрос на избор,  налични съдове...  Simple Smile
При мен например този малък размер ми върши работа като искам козунаци с ралична плънка- малко чист, малко с някаква плънка, малко с друга... и за подарък ми е удачен размер.  Имам още един такъв - силиконова форма.
Кръглата, ако беше с диаметър 19-20 би била идеална за мен. Имам 22 см, но искам черни, други не ща вече.

Общи условия

Активация на акаунт