Лидл ::63::

• 99 296
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
В община Елин Пелин е централата на ЛИДЛ(или складовете) Peace Понякога много се дразня, когато вместо къде е произведено, пише само "произведено за ЛИДЛ България с. Равно поле, общ. Елин Пелин"
Фирмена тайна.
Фирмена тайна може да са заплатите им.  Crossing Arms Ние като потребители имаме право да знаем къде е произведен даден хранителен продукт(пък и не само), а не да ми слагат някакви кодове, които не всеки знае как да разчете, пък и не всеки разполага с интернет на място в магазина, за да получи информация Peace

+ 1 Много точно казано  Peace

# 436
  • Бургас
Оооо,да.И мен много ме дразни това:"произведено за ЛИДЛ България с. Равно поле, общ. Елин Пелин"
От кого и къде е произведено?В Китай?

# 437
Всъщност на много от стоките пише кой е производител и къде се произвежда, а на други - не. Примерно козметиката: на шампоани, кремове, пасти и води за зъби, дезодоранти и т.н. пише кой е производителят. На битовата химия не пише, но там са двама производители - Win Cosmetic произвежда Formil и W5, а McBride произвежда Cleffect (впрочем продуктите от тази марка са тотален боклук и за нищо не стават). На хранителните в повечето случаи е написан производителят. Това са си някакви уговорки между доставчиците и Лидл и нищо не може да се направи по въпроса.
За сравнение, дрогерии DM също имат огромен процент собствени марки, но на тях никога не пише кой е производителят (не, че не знам и без да пише), докато на лидълските поне на някои пише.

# 438
  • Пловдив
За сравнение, дрогерии DM също имат огромен процент собствени марки, но на тях никога не пише кой е производителят (не, че не знам и без да пише), докато на лидълските поне на някои пише.
Това не е ли незаконно?!?

# 439
  • В една слънчева къща...
За брашното, знам, че е на Златия  Peace

# 440
Това не е ли незаконно?!?
Щом го практикуват, значи не е незаконно. Реално те си поемат отговорността за всичко, свързано със собствените им марки. Имат си всички необходими документи и каквото съответно е нужно.

# 441
От четвъртък ютия ще е на цена от 25,99 лв, същата ютия преди известно време бяха пуснали по 39,00 лв/ако не се лъжа/. Някакви отзиви.

# 442
От четвъртък ютия ще е на цена от 25,99 лв, същата ютия преди известно време бяха пуснали по 39,00 лв/ако не се лъжа/. Някакви отзиви.

Скоро някой хвърли една, не помня дали е същата обаче  Wink

# 443
Понякога много се дразня, когато вместо къде е произведено, пише само "произведено за ЛИДЛ България с. Равно поле, общ. Елин Пелин"
И аз много се дразня на такива надписи.

# 444
  • Русе
Скоро някой хвърли една, не помня дали е същата обаче  Wink
Тя не беше ли Pfaff newsm78

# 445
леле изпуснах цяла тема, почвам да наваксвам Simple Smile вчера си взех една тениска ееее почти не бяхте оставили Simple Smile много са удобни Simple Smile

# 446
Може ли снимка на прословутата шунка? Яде ми се шунка като от "едно време".

# 447
Някой засичал ли е детски ръкавици за каране на велосипед?
Гледах сега брошурата за четвъртък, но ще има само мъжки и дамски, нищо за деца.  Naughty

# 448
Търсих, но не можах да намеря снимка на шунката. Ще я намерите при колбасите: стои на най-долния ред, нахвърляна в едни кафяви кашони.

Купих направо страхотни белгийски зелени ябълки за 1.59 лв. килото. Взех само четири, защото реших, че ще са хлебни обаче нищо подобно: хрупкави, сладко-кисели, прекрасни. Ще ходя да взема още.

# 449
Зелените белгийски ябълки наистина са много вкусни за разлика от кашкавала Bluedino произведен в Румъния.

Общи условия

Активация на акаунт