Лидл ::63::

• 99 150
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Някакви отзиви от одеалата за пикник?
Имаме го от няколко години и сме доволни. От едната страна е непромокаемо, другата е мека и приятна. Купихме и второ след време, че да има място за всички... Grinning
  bouquet

# 616
И аз си купих уреда за почистване на прозорци, за да събирам конденза сутрин - СТРАХОТЕН !  - бързо и  лесно

# 617
Момичета ,пробвах уреда за почистване на прозорци ,но ми се получиха бели петна в стъклопакета ,като замъгляване.Каква може да е причината?

# 618
Рзхерметизиран ти е стъклопакета.

# 619
  • София
Благодаря ви, явно си имам всичко все пак. Тъкмо пробвах уреда и моя беше със заряд. Доволна съм, а аз мразя чистенето на прозорци  Joy

# 620
  • Варна
Варненки , днес има ли уред за почистване на прозорци някъде ?Или вече са изкупени ?
Всички Лидл магазини са ми далече , поне да знам дали да тръгвам .
предиобед във Възраждане имаше поне 20 кутии, силно ме съмнява да са ги изкупили

И вечерта имаше в същия Лидл. Погледнах ги набързо, че бях с децата. Взех предимно плодове и зеленчуци, сладолед и намалено патешко филе.

# 621
Ще вземете да ме навиете и мен за уреда за прозорци Mr. Green ....ако въобще се задържи още поне няколко дни в продажба.  Laughing Изведнъж ме прихвана желание да чистя прозорци, стени /целите ни коридори са с фолио/, баня.... hahaha
За четката за зъби се чудя дали е същата която пускаха преди няколко месеца /всъщност, май беше септември-октомри в някоя разпродажба Embarassed /- тогава май беше друга марката? newsm78 Писах в началото на годината тук в темата, че в италианския сайт са пуснали ел. четки за зъби, но марката беше с "н" /като тези сега които ще пускат/. Почти 100% съм сигурна, че предишните които пускаха бяха друга марка... Blush newsm78

# 622
  • София
някой питаше по-напред за килими - сутринта в Лидл на бул.Република във Варна имаше един кафяв, със сигурност има и другаде изостанали, най-добре да си го поръчате по телефона Simple Smile

Точно този търся - казах на мъжа ми да мине през Раковска, ако там няма, ще звъня на телефона. Благодаря ви.   bouquet
Всъщност вече отдавна следя темата, но досега не съм попадала на килими, или аз нещо съм ги пропуснала, или скоро не са пускани на брошура. Моля, ако имате спомен кога са пускани/в коя брошура, да пишете, за да ги разгледам.
Спомням си, че ги пускаха някъде около истерията със Стикитата, но не помня, точно каго беше това... някъде края на лятото или пък - есента, може би. Дано е някаква насока... Иначе, изглеждат така:

# 623
Мисля, че кампанията със стикитата започна на 15 септември. Wink И аз имам спомен, че горе-долу по това време пускаха килимите. Peace

# 624
  • In the shadows of my mind
Заинтригувахте ме с този уред, дали мога да мина и плочките в банята с него? Grinning

# 625
Четката, която има аз е купувана през септември, но не е била на разпродажба. Марката е Денталукс.

# 626
Четката, която има аз е купувана през септември, но не е била на разпродажба. Марката е Денталукс.

Да, за марката значи съм запомнила правилно, че не е била с "н". Резервните накрайници /четки/ ги бяха пуснали на разпродажба, а самите ел. четки се бяха изчерпали доста бързо.

# 627
При нас и накрайниците свършиха веднага  Simple Smile.

# 628
При нас се позадържаха малко, чудих им се, но реших, че няма смисъл да си взимам резервни накрайници като не знам дали и кога ще пуснат пак от ел. четките... Laughing Комплектът за маникюр също се изчерпа бързо тогава- сега ако искам да го видя как изглежда ще трябва да отида рано сутринта... Mr. Green

# 629
  • Варна
Видях 2видa кексове-дълги,големи,по 600гр. Около 2 лв и нещо бяхa. Вкусни ли сa?

Общи условия

Активация на акаунт