Лидл ::63::

• 99 154
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Взимала съм в картонени кутии, но принципа сигурно е същия. Загрявам фурната (с вентилатор) нареждам в голямата тава върху хартия за печене на достатъчно растояние. След 7-8 мин. обръщам и пека още 7-8 мин.

# 601
  • Стара Загора
От кой шампоан и балсам на Cien сте доволни? Нямам нужда в момента от такива продукти, но с това намаление ме предизвикват да си взема, а помня, че във форума се хвалеха май лилавите.

# 602
Аз също съм доволна от розовия лакочистител и от ексфолианта за лице  Peace

Вчера взех уреда за прозорци и мисля в събота да го разучавам и използвам. В нашия магазин имаше доволно количество от него. Прегледах набързо частите и не видях липса. При мен също беше зареден уреда и също ми направи впечатление, че като че ли всички кутии бяха отлепяни и залепяни отново.

# 603
някой питаше по-напред за килими - сутринта в Лидл на бул.Република във Варна имаше един кафяв, със сигурност има и другаде изостанали, най-добре да си го поръчате по телефона Simple Smile

Точно този търся - казах на мъжа ми да мине през Раковска, ако там няма, ще звъня на телефона. Благодаря ви.   bouquet
Всъщност вече отдавна следя темата, но досега не съм попадала на килими, или аз нещо съм ги пропуснала, или скоро не са пускани на брошура. Моля, ако имате спомен кога са пускани/в коя брошура, да пишете, за да ги разгледам.

# 604
Момичета, някоя от вас ползвала ли е електрическата четка за зъби, пускана ли е преди, отзиви някакви?  Wink

# 605
  • Варна
Варненки , днес има ли уред за почистване на прозорци някъде ?Или вече са изкупени ?
Всички Лидл магазини са ми далече , поне да знам дали да тръгвам .

# 606
някой питаше по-напред за килими - сутринта в Лидл на бул.Република във Варна имаше един кафяв, със сигурност има и другаде изостанали, най-добре да си го поръчате по телефона Simple Smile

Точно този търся - казах на мъжа ми да мине през Раковска, ако там няма, ще звъня на телефона. Благодаря ви.   bouquet
Всъщност вече отдавна следя темата, но досега не съм попадала на килими, или аз нещо съм ги пропуснала, или скоро не са пускани на брошура. Моля, ако имате спомен кога са пускани/в коя брошура, да пишете, за да ги разгледам.

Пускани са килимите, даже си мисля, че бяха преди някоко месеца, иначе аз имам от преди 3 години.

За четката за зъби писах преди, доволна бях, но се развали много бързо (за около 3 месеца), не се зарежда. Със сигурност и някой друг в темата писа, че четката му се е развалила, но не помня дали проблемът беше същия като при моята,

# 607
  • Пловдив
Поназад в темата говорехте за UV лампа за нокти, че щяло да има, но немога да я намеря в сайта на ЛИДЛ. Някой може ли да ми помогне с откриването й

# 608
  • София
Поназад в темата говорехте за UV лампа за нокти, че щяло да има, но немога да я намеря в сайта на ЛИДЛ. Някой може ли да ми помогне с откриването й

В брошурата само се вижда засега http://issuu.com/lidlbg/docs/week_1518?e=9356139/12456390 на 23 страница

# 609
  • Бургас
Уредът за стъкла го взех и пробвах на мокра душ-кабина. Почисти идеално стъклата от стичаща се вода, след което кабината беше все едно неползвана. Това е супер, ще се предотврати появата на мухъл от вечната влага вътре. Доволна съм, още повече, че цялата манипулация траеше 2-3 минути, което е повече от добре.

# 610
  • Пловдив
Благодаря InaD, тя ще е от 30-ти, така че има още време Simple Smile

# 611
  • Варна
Варненки , днес има ли уред за почистване на прозорци някъде ?Или вече са изкупени ?
Всички Лидл магазини са ми далече , поне да знам дали да тръгвам .
предиобед във Възраждане имаше поне 20 кутии, силно ме съмнява да са ги изкупили

# 612
Някакви отзиви от одеалата за пикник?

# 613
  • Пловдив
Някакви отзиви от одеалата за пикник?
Имаме го от няколко години и сме доволни. От едната страна е непромокаемо, другата е мека и приятна. Купихме и второ след време, че да има място за всички... Grinning

# 614
  • Бургас
+1 за акумулаторната прахосмукачка, ползвам я предимно в кухнята; Peace
+1 за уреда за почистване на прозорци.  Peace
-1 за акумулаторната метла, ако говорим за един и същи уред, който не е в продажба сега.  Naughty Върнах я, защото ми чистеше само на гладка и голяма повърхност, без неравности като килими и тогава си купих малката прахосмукачка, която няма затруднения в ъгълчета, бърза, компактна, че и вода събира при нужда.

Някакви отзиви за акумулаторната прахосмукачка - мощност,качество на  почистване,време за работа и зареждане?Чудя се дали става за чистене на кола?

Имам я от доста време, стои си в един шкаф, от несполучливите ми покупки е. Точно за почистване на колата я взех, но не се справя добре .

Благодаря,не ми се купуваше поредния неизползваем уред и затова се въздържах.Иначе се чудех за прахосмукачката и комплекта за чистене на стъкла - за последния отзивите са преобладаващо позитивни

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 20:54 от ilinayor

Общи условия

Активация на акаунт